ŚWIDNICA!! Hania znaleziona? Potrzebna wizyta POADOPCYJNA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 25, 2012 13:05 Re: Hania już w domku i jest dobrze!!! Dziękujemy!

No cos ty :lol: w zyciu kotu mleka bym nie dala :)

Mozliwe ze to wina kłaczkow, bo w tym co z niej wylatywalo znalazlam dwa wielkie.
Doatala smecte i paste odklaczajaca i te kapsulki od wetki, teraz juz dluzsza chwile spi i nie lata z kupa to moze idzie ku lepszemu :)

Nie moge pisac bo mi Hanka włazi na brzuch i sie wspina i daje buziaczki :lol:

Lolcia81

Od: Pt sie 05, 2011 11:01

Post » Nie lut 26, 2012 8:46 Re: Hania już w domku i jest dobrze!!! Dziękujemy!

Lolcia81 pisze:No cos ty :lol: w zyciu kotu mleka bym nie dala :)

Mozliwe ze to wina kłaczkow, bo w tym co z niej wylatywalo znalazlam dwa wielkie.
Doatala smecte i paste odklaczajaca i te kapsulki od wetki, teraz juz dluzsza chwile spi i nie lata z kupa to moze idzie ku lepszemu :)

Nie moge pisac bo mi Hanka włazi na brzuch i sie wspina i daje buziaczki :lol:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: No cała HANIA :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dobrze ze lepiej z Coco... Moze to faktycznie zakłaczenie, coz co kotek to inne reakcje... u mnie wymiotują jak zakłaczone... ale daję chrupki i karmę odkłączającą raz na jakis czas i jest spokoj :)
A mleczko dawalam na początku, bo Kaja byla malutka jak ją wzielismy i nie jadla czasem sama... wiec bralam mleko w proszku dla niemowlat i karmilam.... tyle tylko ze chwila nie uwagi i czasami jak juz jadała w misce.... Lila potrafila sie dorwac i wypic :/ Jak już Kaja troszkę podrosla to odstawilam zupelnie. Teraz raz na jakis czas dostaną to specjalne mleczko.... tyle tylko ze cholerstwo drogie i bardzo malo go jest :evil: ale moze to i dobrze... bo przynajmniej wodę piją bez grymaszenia :ryk: a tej ci zawsze pod dostatkiem :)

A Hania podrosła troszkę....? moze przytyla? hmmm...
Jakbys miala chwilkę to wrzuc jakies foteczki panieniek... bo ja tesknie jak glupia :oops: :oops: :oops:

Buziaki dla Was piekne kobitki :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Pon lut 27, 2012 9:07 Re: Hania już w domku i jest dobrze!!! Dziękujemy!

No dzisiaj Coco juz lepiej kupa rzadka ale nie sama woda lejaca sie z dupci, jak wczesniej.
I zachowuje sie tez inaczej.

A Hanie to wszystko zgrzewa :lol: gania za piłeczkami, wychciewa zarelko, itp. :lol:

Jak dobrze pojdzie to Coco w piatek bedzie miala sterylke a Hania w sobote. Albo odwrotnie , zobaczymy :)

Miłego dnia wszystkim:)

Lolcia81

Post » Pon lut 27, 2012 18:03 Re: Hania już w domku i jest dobrze!!! Dziękujemy!

Lolcia81 pisze:No dzisiaj Coco juz lepiej kupa rzadka ale nie sama woda lejaca sie z dupci, jak wczesniej.
I zachowuje sie tez inaczej.

A Hanie to wszystko zgrzewa :lol: gania za piłeczkami, wychciewa zarelko, itp. :lol:

Jak dobrze pojdzie to Coco w piatek bedzie miala sterylke a Hania w sobote. Albo odwrotnie , zobaczymy :)

Miłego dnia wszystkim:)

No to super... bardzo się cieszę, że Coco wraca do zdrowia i że Hania rownie zadowolona :1luvu:

ninakiler

Post » Czw mar 01, 2012 16:00 Re: Hania już w domku i jest dobrze!!! Dziękujemy!

Jak Dziewczyny ?
Chętnie popatrzyłybyśmy się na nowe foty ;-)

Filipek/Otylka

Od: Nie sty 16, 2011 19:57

Post » Pt mar 02, 2012 8:22 Re: Hania już w domku i jest dobrze!!! Dziękujemy!

Filipek/Otylka pisze:Jak Dziewczyny ?
Chętnie popatrzyłybyśmy się na nowe foty ;-)

ano pewnie ze tak :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ninakiler

Post » Pt mar 02, 2012 14:29 Re: Hania już w domku i jest dobrze!!! Dziękujemy!

Nowych fot na razie nie ma bo czasu nie mam na nic.
Poza ty Coco wygląd ajak skóra i kości po tej biegunce, a w dodatku już w środę bylo w miarę "gesto" a wczoraj znowu rzadko :( dzisiaj idziemy na 17 i tak do wetko bo miała mieć Coco sterylkę ale raczej nie będzie miała i pewnie w jej miejsce wskoczy Hania :lol: która miała mieć jutro :) a prz okazji wetka Coco zobaczy.

Dam znać wieczorkiem co i jak :)

Lolcia81

Post » Sob mar 03, 2012 8:55 Re: Hania już w domku i jest dobrze!!! Dziękujemy!

Lolcia81 pisze:Nowych fot na razie nie ma bo czasu nie mam na nic.
Poza ty Coco wygląd ajak skóra i kości po tej biegunce, a w dodatku już w środę bylo w miarę "gesto" a wczoraj znowu rzadko :( dzisiaj idziemy na 17 i tak do wetko bo miała mieć Coco sterylkę ale raczej nie będzie miała i pewnie w jej miejsce wskoczy Hania :lol: która miała mieć jutro :) a prz okazji wetka Coco zobaczy.

Dam znać wieczorkiem co i jak :)

Dobrze Lolciu... to czekamy w takim razie na nowiny... :ok: :ok: :ok:

ninakiler

Post » Czw mar 08, 2012 16:16 Re: Hania już w domku i jest dobrze!!! Dziękujemy!

Po sterylce ?
Jak dziewczyny zniosły zabieg ? Co dobrego ?

Filipek/Otylka

Od: Nie sty 16, 2011 19:57

Post » Pt mar 09, 2012 9:55 Re: Hania już w domku i jest dobrze!!! Dziękujemy!

:?: :?: co słychać??? :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt mar 09, 2012 14:32 Re: Hania już w domku i jest dobrze!!! Dziękujemy!

Żadna sterylki nie miała :(

Coco bo jeszcze w piątek była bardzo wzdęta i miala troche biegunki, wetka dała jeszcze jakies kapsułkina 10 dni i może na przyszły tydzien sie uda:)

A Hanusia jak sie zwazyla to sie okazalo ze wazy tylko 2,1 kg i wetka mowi zeby ze dwa tygodnie poczekać, to akurat z Coco sie uda, ja tak zreszta chciałam, dwie na raz i z głowy :)

Póki co obydwie panny żerą na potęgę i się ładnie zaokrąglają :D

Lolcia81

Post » Pt mar 09, 2012 15:25 Re: Hania już w domku i jest dobrze!!! Dziękujemy!

oj, no to niech tyją i zdrowieją... :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob mar 10, 2012 15:21 Re: Hania już w domku i jest dobrze!!! Dziękujemy!

Lolcia81 pisze:Żadna sterylki nie miała :(

Coco bo jeszcze w piątek była bardzo wzdęta i miala troche biegunki, wetka dała jeszcze jakies kapsułkina 10 dni i może na przyszły tydzien sie uda:)

A Hanusia jak sie zwazyla to sie okazalo ze wazy tylko 2,1 kg i wetka mowi zeby ze dwa tygodnie poczekać, to akurat z Coco sie uda, ja tak zreszta chciałam, dwie na raz i z głowy :)

Póki co obydwie panny żerą na potęgę i się ładnie zaokrąglają :D

No i bardzo slusznie... niech jedzą ze smakiem... :)
Widze Lolciu ze u Ciebie ten sam problem co z moją Lilką, miala miec sterylke a tu niestety klops :roll: Tez dostała biegunki, wzdęte jelita... no i ta krew w kale :| Wiec poki co tez leczymy, ale na zastrzyki jezdzimy codziennie... tak wiec kciuki za zdrowko zarowno dla twoich pieknosci jak i za moją Lilunie :ok: :ok: :ok:

Pozdrawiamy sobotnio :1luvu:
Ostatnio edytowano Sob mar 10, 2012 22:27 przez ninakiler, łącznie edytowano 1 raz

ninakiler

Post » Sob mar 10, 2012 18:40 Re: Hania już w domku i jest dobrze!!! Dziękujemy!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko i dajcie znać, co słychać... :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie mar 18, 2012 10:17 Re: Hania już w domku i jest dobrze!!! Dziękujemy!

Jak tam Hanusia i Coco?

ninakiler

[poprzednia][następna]