K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 09, 2011 20:46 Re: K-ów, RATUNKU!! 5 MALUCHÓW 4-TYG. MA CZAS DO GODZ 21-SZEJ!!!

_namida_ pisze:
Tweety pisze:kiedy Bienia miała sterylkę? to nie będzie takie związane ze zmianą hormonalną?

19 maja

cholera, nie znam się czy to może mieć jakiś wpływ ... Pytał ktoś weta o to?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw cze 09, 2011 21:13 Re: K-ów,RATUNKU!! 5 MALUCHÓW 4-TYG. - zajęty ostatni tymczas:(

kto może jutro zawieźć w południe/wczesnym popołudniem kota z kociarni na ciachnięcie na Salwator? Kot siedzi w klatce-łapce, nie trzeba nic przenosić.
Wrobiłam dzisiaj Roberta w te maluchy schronowe a miał się uczyć do weekendowej sesji więc został mu jeszcze tylko jutrzejszy dzień, który i tak ma częściowo kotami poprzetykany ...

Tweety

Post » Czw cze 09, 2011 21:17 Re: K-ów,RATUNKU!! 5 MALUCHÓW 4-TYG. - zajęty ostatni tymczas:(

Tweety pisze:kto może jutro zawieźć w południe/wczesnym popołudniem kota z kociarni na ciachnięcie na Salwator? Kot siedzi w klatce-łapce, nie trzeba nic przenosić.
Wrobiłam dzisiaj Roberta w te maluchy schronowe a miał się uczyć do weekendowej sesji więc został mu jeszcze tylko jutrzejszy dzień, który i tak ma częściowo kotami poprzetykany ...

Siedzi w łapce obok ławki, przykryłyśmy go, można mu tylko wyjąć miseczkę z wodą (zaraz przy płytce z pleksi jestw, więc niema problemu)

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw cze 09, 2011 21:29 Re: K-ów, RATUNKU!! 5 MALUCHÓW 4-TYG. MA CZAS DO GODZ 21-SZEJ!!!

Tweety pisze:
_namida_ pisze:
Tweety pisze:kiedy Bienia miała sterylkę? to nie będzie takie związane ze zmianą hormonalną?

19 maja

queen_ink pytała którejś wetki, czy to mogą być problemy zdrowotne, powiedziała że raczej nie.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Czw cze 09, 2011 21:38 Re: K-ów, RATUNKU!! 5 MALUCHÓW 4-TYG. MA CZAS DO GODZ 21-SZEJ!!!

_namida_ pisze:
Tweety pisze:
_namida_ pisze:

19 maja

queen_ink pytała którejś wetki, czy to mogą być problemy zdrowotne, powiedziała że raczej nie.

miałam na myśli raczej nie problemy zdrowotne a zmianę hormonalną

Tweety

Post » Czw cze 09, 2011 22:01 Re: K-ów,RATUNKU!! 5 MALUCHÓW 4-TYG. - zajęty ostatni tymczas:(

Po jakim czasie się martwić, że małe nie zrobiło kupki? I czy mogę zrobić coś poza masowaniem brzuszka (kotka też je lizała) ? Może niepotrzebnie panikuję :oops:
Zapraszam:
Obrazek

Amarylis

Od: Czw lut 17, 2011 1:54

Post » Czw cze 09, 2011 22:06 Re: K-ów,RATUNKU!! 5 MALUCHÓW 4-TYG. - zajęty ostatni tymczas:(

Amarylis pisze:Po jakim czasie się martwić, że małe nie zrobiło kupki? I czy mogę zrobić coś poza masowaniem brzuszka (kotka też je lizała) ? Może niepotrzebnie panikuję :oops:

2 dni ... podać odrobinę parafiny lub lactulosum

Tweety

Post » Czw cze 09, 2011 22:17 Re: K-ów,RATUNKU!! 5 MALUCHÓW 4-TYG. - zajęty ostatni tymczas:(

Tweety pisze:kto może jutro zawieźć w południe/wczesnym popołudniem kota z kociarni na ciachnięcie na Salwator? Kot siedzi w klatce-łapce, nie trzeba nic przenosić.

My możemy tylko szczegóły, gdzie, kiedy?
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Czw cze 09, 2011 22:23 Re: K-ów,RATUNKU!! 5 MALUCHÓW 4-TYG. - zajęty ostatni tymczas:(

Jafusia pisze:

na Senatorską 25, mają czynne od 12-stej, będę bardzo wdzięczna, niech mój mąż pozalicza te wszystkie robale o nazwach, których w oryginale nie jestem w stanie poprawnie przeczytać a co dopiero zapamiętać :twisted:

Tweety

Post » Czw cze 09, 2011 22:26 Re: K-ów,RATUNKU!! 5 MALUCHÓW 4-TYG. - zajęty ostatni tymczas:(

Tweety pisze:
Jafusia pisze:

na Senatorską 25, mają czynne od 12-stej, będę bardzo wdzięczna, niech mój mąż pozalicza te wszystkie robale o nazwach, których w oryginale nie jestem w stanie poprawnie przeczytać a co dopiero zapamiętać :twisted:

niech zalicza ;) a ktoś nas wpuści do Kociarni? bo niestety klucza brak :( może umówmy się, że będę dzwonić ok. 1h przed wyjazdem z domu?
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Czw cze 09, 2011 22:42 Re: K-ów,RATUNKU!! 5 MALUCHÓW 4-TYG. - zajęty ostatni tymczas:(

A o której będziecie na kociarni?

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Czw cze 09, 2011 23:06 Re: K-ów,RATUNKU!! 5 MALUCHÓW 4-TYG. - zajęty ostatni tymczas:(

czy ma ktoś ochotę iść w sobotę do radia?
Ja mam wyjazd, lutra nie może, a mamy mozlliwość iść z kotem. jeśli się nikt nie zgłosi, to spróbuję iść ja, ale na wariackich papierach, bo w południe wyjeżdzam... a i kota pewnie nie będę miała...
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Czw cze 09, 2011 23:31 Re: K-ów,RATUNKU!! 5 MALUCHÓW 4-TYG. - zajęty ostatni tymczas:(

Jak maluchy?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pt cze 10, 2011 4:55 Re: K-ów,RATUNKU!! 5 MALUCHÓW 4-TYG. - zajęty ostatni tymczas:(

kosma_shiva pisze:czy ma ktoś ochotę iść w sobotę do radia?
Ja mam wyjazd, lutra nie może, a mamy mozlliwość iść z kotem. jeśli się nikt nie zgłosi, to spróbuję iść ja, ale na wariackich papierach, bo w południe wyjeżdzam... a i kota pewnie nie będę miała...

Idźcie, idźcie, w radio fajnie jest :) Można by wziąć Atisa z kociarni, on baaardzo kontaktowy.
Ja bym poszła, ale jadę z połową Muszkieterów na badania na 9.00....
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt cze 10, 2011 7:50 Re: K-ów,RATUNKU!! 5 MALUCHÓW 4-TYG. - zajęty ostatni tymczas:(

to wazne, bo musze dzis najlepiej do poludnia dac znac czy bedziemy i w jakim skladzie
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

[poprzednia][następna]