TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom? TAK ZNALAZŁ!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 02, 2011 22:55 Re: TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom?????

to pomóżcie zrobić tak, żeby Tolo miał domek :(

malawaszka

Od: Pon maja 24, 2004 23:58

Post » Śro sie 03, 2011 8:47 Re: TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom?????

Dokładnie - wątek Natki i braciszka miałam na myśli - poszło piorunem; podobnie ślepaczek Polduś...
Oby tak wszystkim się udało :ok:

malawaszka - wątek musi żyć, ogłoszenia i fb takoż.
Co z nowym banerkiem? Aktualne zdjęcie ?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro sie 03, 2011 13:04 Re: TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom?????

morelowa pisze:malawaszka - wątek musi żyć, ogłoszenia i fb takoż.

Tylko jak to zrobić jak się ma pod swoją opieką tyle zwierzaków? Może ktoś weźmie go do siebie i poprowadzi wątek?

<chociaż z moich doświadczeń wynika, że ruch na wątku nie przekłada się na ds dla zwierzaków>

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Sob sie 06, 2011 22:41 Re: TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom?????

ulubione zajecie spanie na kanapie
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

wloczykij pod kontrola
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

missieek

Od: Czw cze 09, 2005 19:06

Post » Sob sie 06, 2011 22:47 Re: TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom?????

moze ktos wezmie do siebie niepelnosprawne kocie i jego pelnosprawna siostre??
zalozy watek, poprowadzi adopcje? pewnie migiem domek znajda
kto na ochotnika??
mam juz 10 maluszkow a mi drzwiami i oknami chca przybyc jeszcze szostka rodzenstwa i jedno wyrzucone
moze ktos choc jedno do siebie wezmie??

kociak z malooczem - niedorozwoj galek ocznych, kociak niedowidzi
Obrazek
wiecej zdjec http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?p=700

jego siostra, w pelni sprawna
Obrazek
wiecej zdjec http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?p=701
Obrazek

missieek

Od: Czw cze 09, 2005 19:06

Post » Nie sie 07, 2011 9:10 Re: TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom?????

Tolek piękny!! I świetne zdjęcia do ogłoszeń. Cały, wielki, z mądrym pysiem koteczek.

Maluchy też śliczne. Ale myślę, ze forum to już pęka w szwach z przekocenia, zostają ogłoszenia... a tam pełno małych kotków. I dużych.
Ale... "Mój" Melon czekał dlugo na nowy dom, potem sie pojawilo kilka ofert, a już po adopcji, dalej sie zglasza ktoś tak raz na miesiąć, znajdując gdzieś ogloszenie. I to są poważne propozycje :)

Przyznam sie, że od początku myślałam o Tolku, zakładałam następnego kota, ale pod warunkiem, że adopcja Migdała przebiegnie bez uszczerbku na zdrowiu psychicznym Moreli. Niestety, to już prawie 3 miesiący i koty sie nawet nie tolerują, nie mają żadnego kontaktu bezpośredniego bo wcześniej sie przeganiają...Nie mogę 8-letniej kotce tego zrobić.

Może jednak pisać tutaj o tych szczepieniach, kuwetach, kontaktach towarzyskich itd? Im więcej informacji, tym większe szanse.
Wiem, że masz roboty od cholery, ale jakby nikt, kto nie widzi kota nie może tego zrobić, choćby chciał :(
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Nie sie 07, 2011 9:19 Re: TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom?????

Obrazek

O kurcze, jak Toluś jest bardzo podobny do mojego Bazylka :lol:
śliczny jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oj szkoda, żem już nie mogę mieć więcej kotów :( , tak kocham buraski :(
czemu nikt sie nie chce w Tolusiu zakochać :roll:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie sie 07, 2011 9:28 Re: TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom?????

Hmmm.. ja tam jestem zakochana, tylko co z tego... :?

Koniecznie nowy banerek, z którymś z tych zdjęć.

Obrazek

morelowa

Post » Nie sie 07, 2011 14:07 Re: TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom?????

Poprawiłam oba banerki,bo mniejszy się nie pokazywał,Danuś :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,tnx

1

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h5ws6][img]http://fotofotki.pl/images/qh7iukaemkrobosl7on7.jpg[/img][/url]

Obrazek

2

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h5ws6][img]http://www.fotofotki.pl/images/uykeav1z8idnhk7daem.jpg[/img][/url]

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon wrz 19, 2011 21:38 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sie 07, 2011 14:14 Re: TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom?????

Sylwia wielkie dzięki za banerek w imieniu Tolusia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i już se podkradam :ok:
Obrazek

Danusia

Post » Nie sie 07, 2011 14:16 Re: TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom?????

Ależ Danuś,nie ma problema,jest potrzebny to się zrobi,nawet na szybko,byleby mu pomógł
A podkradajta se ,podkradajta,w kupie siła :mrgreen:

Za Słodyczcz :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sie 07, 2011 14:32 Re: TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom?????

Danusia, a jakby u Ciebie był Tolek, to jakby to było z tymi łapami i ogonami? :wink:
On pasuje do tych zdjęć jak ulał :D

Obrazek

morelowa

Post » Nie sie 07, 2011 15:32 Re: TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom?????

morelowa pisze:Danusia, a jakby u Ciebie był Tolek, to jakby to było z tymi łapami i ogonami? :wink:
On pasuje do tych zdjęć jak ulał :D

no to by było 15 łapek i 5 ogonów :lol:
ale nie będzie :( , a szkoda :(
Obrazek

Danusia

Post » Nie sie 07, 2011 16:59 Re: TOLUŚ ma tylko dwie łapki - czy znajdzie dom?????

Banerek podpięty :ok: , a może by ponowić ogłoszenia :?: tylko trzeba by napisać jakiś chwytliwy tekst :roll:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia][następna]