KS-Kasa Stopniała- pomóż pilnie!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 16, 2011 11:24 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Erin pisze:Ano właśnie, tak mało brakowało :?
Ale będziemy próbować dalej - w kwietniu zgłoszę Pipi na Miau.
Mam nadzieję, że pomożecie? :oops:

:ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Śro mar 16, 2011 11:25 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Erin- Smarti się ze mną nie kontaktowała, więc może napisz do niej. Krynia- Mirka też nic do mnie nie napisała, więc nie wiem, czy wyśle do nas jakąś fakturkę...
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro mar 16, 2011 11:31 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

OK, przypomnę :)
Do Smarti zaraz napiszę :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 16, 2011 11:33 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

zapytam :ok:
krynia08

Post » Śro mar 16, 2011 12:12 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

ZAPRASZAMY Z FAKTURAMI :D NOWYCH DARCZYŃCÓW :!: ZAPRASZAMY :kotek:
krynia08

Post » Śro mar 16, 2011 14:44 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Witam,ja też bym zagłosowała, ale nie wiedziałam :( Wiadomości faktycznie beznadziejne od wczoraj :(
Oby się coś zmieniło :ok:
Ania,czekam na pw i doczekać się nie mogę.
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Śro mar 16, 2011 14:46 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Smarti pamięta o fakturze i wetkę molestuje - zobaczymy, co się z tego urodzi :mrgreen:

Erin

Post » Śro mar 16, 2011 14:59 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Dajcie jakiegoś kawała na poprawę humoru...
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro mar 16, 2011 15:06 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Kawał mięcha może być? :mrgreen:
Sorki, ja lecę do chaty, będę za godzinkę.
Buźka! :1luvu:

Erin

Post » Śro mar 16, 2011 15:08 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Mruczeńka1981 pisze:Dajcie jakiegoś kawała na poprawę humoru...

Wraca mąż do domu po pracy, w łóżku leży żona cokolwiek rozanielona. Mąż otwiera szafę i widzi gołego faceta, który klaszcze w dłonie.
- Co pan tu robi?
- Mole odganiam.
- Na golasa?
- Patrz pan, ciuchy mi zżarły!
krynia08

Post » Śro mar 16, 2011 15:09 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Pewne małżeństwo zaprosiło na kolację najlepszą przyjaciółkę żony. Kolacja udała się znakomicie, śmiali się i rozmawiali we trójkę do późna. Gdy przyjaciółka wychodziła gospodarz zaoferował, że ją odwiezie do domu. W samochodzie dalej rozmawiali i robiło się coraz milej... Gdy byli już na miejscu przyjaciółka zaprosiła go do siebie, na lampkę wina. Wypili całą butelkę i koniec końców - wylądowali w łóżku. O trzeciej nad ranem niewierny mąż mówi:
- O rany! Muszę iść do domu! Żona mnie zabije!
- Masz rację. Kiepska sytuacja - twoja żona to moja najlepsza przyjaciółka... Ale jak ty sie jej wytłumaczysz?
- Nie martw się, pożycz mi tylko trochę talku.
- ???
- O nic nie pytaj. Zobaczysz - będzie dobrze.
Przyjeżdża po chwili do domu. Drzwi otwiera mu wściekła żona:
- Gdzie byłeś?!!
- Kochanie. Bardzo Cię przepraszam. Twoja przyjaciółka jest bardzo miła i bardzo atrakcyjna. Zdradziłem cię z nią. Przepraszam.
Żona patrzy na niego i po chwili wykrzykuje:
- Pokaż ręce! [ręce są całe w talku]
- Nie kłam, ŚWINIO!! Znowu grałeś z kolegami w kręgle!!
krynia08

Post » Śro mar 16, 2011 15:12 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Mąż z żoną jędzą obiad w wykwintnej restauracji, kiedy nagle do ich stolika podchodzi oszałamiająco piękna, młoda dziewczyna, całuje faceta w usta, mówi, że zobaczą się później i wychodzi. Żona patrzy na męża z wściekłością:
-Kto to był?!
-Moja kochanka - odpowiada mąż.
-Wystarczy! Chcę rozwodu!
-Dobrze - odpowiada mąż - ale zauważ, że po rozwodzie nie będzie już wycieczek do Paryża na zakupy, nie będzie wakacji na Karaibach, nie będzie mercedesa w garażu i nie będzie weekendów na jachcie. Ale oczywiście możesz zrobić jak zechcesz. W tym momencie żona zauważa ich wspólnego znajomego wchodzącego do restauracji z młodą, ładną dziewczyną:
-Kim jest ta dziewczyna obok Karola?
-To jego kochanka - informuje ja mąż.
-Nasza jest sympatyczniejsza.
krynia08

Post » Śro mar 16, 2011 15:38 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

ale produkcja... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro mar 16, 2011 15:44 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Mruczeńka1981 pisze:Kolejna zła wiadomość- Rudy Rysiek nie idzie do nowego domu na razie, ma kamienie w pęcherzu :cry:

Ta jego choroba mogla być przyczyna agresji i siurania, wiec teraz tylko :ok:
A domek ma mieć cudny :D
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

[poprzednia][następna]