TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 12:44 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Caragh pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:A czy ktoś z Was mógł by dać ogłoszenia Manka , Lussi , Kiki na miau , może to cos pomoże :?

Manius na miau ma nieustannie.
Kiki i Lussi czekaja na akceptacje :ok:

Caragh jesteś wielka , bardzo dziekuje :1luvu:

Matylda zaszczepiona drugi raz :ok:

Eustachy był cewnikowany :( , niestety pojawił sie problem gdyż w pewnym momencie cewnik juz nie chciał iść :( , była jaks przeszkoda :( Od razu został tez mocz zbadany . Był przy tym taki grzeczny , taki spokojny jakby wiedział że chcemy mu pomoć ...
No i buskopan nadal podajemy i masujemy .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon kwi 11, 2011 16:46 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

kocia oaza spokoju :1luvu: :1luvu: ogłoszenie Maniusia wyslane do Kocich spraw, potem jeszcze wysle ogloszenie Kiki (jak znajde najlepsze jej zdjecia) i Lussi :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon kwi 11, 2011 18:09 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Kociara82 pisze:kocia oaza spokoju :1luvu: :1luvu: ogłoszenie Maniusia wyslane do Kocich spraw, potem jeszcze wysle ogloszenie Kiki (jak znajde najlepsze jej zdjecia) i Lussi :)

Wieeelkie dzieki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Eustaszek ma zapalenie pecherza :cry: . Jutro beda dalsze wyniki ...
Przed chwilka przewinełam Eustachowego pampersa i na szczęście był mokry :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon kwi 11, 2011 22:01 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

auc, to paskudztwo potrafi bardzo bolec, zwlaszcza jak mocz prze na pecherz, czujesz, ze bardzo chce ci sie siusiu, a nie mozesz, albo niemal kropelkujesz.... 8O a on z tymi swoimi problemami bedzie mial czesto tego nawroty niestety... :evil:
Boze, to niesprawiedliwe jest! I za co to wszystko tego slodziaka spotyka?! PRzeciez on taki grzeczny kotek, lagodny, cierpliwy, spokojny... Kiedy u Justy dochodzi do jakis lapoczynow czy kocich sprzeczek to wlasnie Eustachy zawsze wystepuje tam w roli rozjemcy :1luvu: :ok:

Kociara82

Post » Pon kwi 11, 2011 22:35 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Justa&Zwierzaki pisze:Własnie wróciłam z magicznego miejsca , z Przystani Ocalenie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Mam wiele fotek ale musze poprosić Kociare82 o ich wstawienie bo na moim laptopie nie da rady :roll:

Tak strasznie nam przykro że nie mogliśmy z Tobą tam pojechać :( U nas tylko niektóre niedziele wolne od pracy i akurat ta niedziela okazała się pracująca :( Ale może kiedyś choć w sobotę po południu się uda :( Czekamy na zdjęcia :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon kwi 11, 2011 22:43 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Obrazek

Kociara82

Post » Wto kwi 12, 2011 13:36 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Euustaszek dziś czuje sie lepiej , siku idzie bez problemu , ale niestety wyniki są złe :( Ma zapalenie pecherza i bardzo dużo bakteri w pęcherzu :( . Mam recepte do wykupinia na Furagin , wetka nie chce znów wchodzić z antybiotykiem bo on za często go dostaje . Za tydzien ma miec znów badany mocz ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto kwi 12, 2011 14:40 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Biedny kochany kocurek.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Wto kwi 12, 2011 18:17 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Mizianka dla Eustaszka i pozostałych Tyskich Mruczusiów :1luvu:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Wto kwi 12, 2011 23:13 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

LSVC pisze:Mizianka dla Eustaszka i pozostałych Tyskich Mruczusiów :1luvu:

Dziękujemy :1luvu:
A Eustaszek przed chwilką dostał leki i go przewinełam i na szczęcie był mokry pampers :ok:

Matyldzia juz sie czuje prawie swobodnie , nawet sie juz bawi :ok:

Lussi nadal spęta jak koło niej podejdzie kot a najgorzej jak przejdzie pies , dzis Pedro dostał po oczach od niej :roll:

A dziś znów była uczta mięsna, oj niektóre z kotów to tak wcinały że ho ho ... a Lussi to az buczała jak jadła :twisted:

Był tez dzis tel w sprawie Maniusia , ale że nie mogłam w tym momencie rozmawiac to podałam nr do Kociary 82 i ona z tym gosciem rozmawiała, ale nie bardzo mi sie ten potenccjalny domek podoba, szczegóły poda Kociara 82 ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro kwi 13, 2011 12:22 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

tez mi sie wydaje, ze to nie jest domek, jakiego szukamy. Szczegolow za wiele nie warto podawac, ale coz... Maniek zasluguje na wiele dobrego, bo wiele zlego juz zaznal w zyciu, za wiele, pora odmienic los, zla karte...

Pan wypatrzyl Manka na allegro, chcial kotka dla kuzynki na 18stke, ona niby wie o tym, miala juz kota ale kot "zdechl" jak to pan okreslil. Na moje pytanie o przyczyne i kiedy to sie stalo, odpowiedzial lekcewazaco, ze nie wiedza i wyczulam w tonie glosu, w sposobie w jakim to powiedzial, ze ich to nie obchodzi. Oczywiscie opowiedzialam o Manku, ale jak doszlam do wizyty przed i poadopcyjnej a takze o podpisaniu umowy adopcyjnej, co oznacza zgode na zawarte w niej warunki, pan sie zaczal wymigiwac, ze-cytuje: "musi isc do sklepu czy cos takiego"... Najwazniejsze dla pana bylo, czy kot byl szczepiony i czy drapie i wlasciwie glownie tyle chcial wiedziec, no i kiedy kota by dostal. Osoba, do ktorej Maniek mial trafic ma amstafa, stosunek do innych zwierzat, zwlaszcza kotow-nieznany. Mialby zamieszkac na wsi, wiec podejrzewam, a raczej mam silne przeczucie, ze skonczylby szybko jak kotek mojej kolezanki... (mam na mysli Awatarka, Justynie o nim opowiadalam). Nie moge pozwolic, by kolejny moj ziomal przechodzil przez to samo :!:

ale mam dobra wiadomosc
http://www.kociesprawy.pl/magazyn/na_pomoc/ :1luvu: :1luvu: Kocie Sprawy na swej stronie internetowej zamiescily ogloszenie Maniusia :1luvu:
Bardzo, bardzo, baaaaaaardzo dziekuje Kocim Sprawom :1luvu:

ogloszenie zostanie tam az do momentu zdjecia go, w przypadku, gdy kocio znajdzie dom lub przez pol roku :ok: :1luvu: Tak wiec... :1luvu: :ok:

Kociara82

Post » Śro kwi 13, 2011 15:58 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Bardzo , bardzo dzziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro kwi 13, 2011 21:35 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

:ok: :ok: :ok: za Maniusia
A dziewczyna powinna na 18stkę dostać kota :) Tyle że pluszowego :D :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro kwi 13, 2011 22:32 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

ooooo, pomysl znakomity, niech to bedzie jeszcze podobizna Maniusia :ryk: :1luvu:

Kociara82

Post » Czw kwi 14, 2011 12:04 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Obrazek

Kociara82

[poprzednia][następna]