25 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 06, 2011 19:46 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

zjawka pisze:
Dyktatura pisze:
zjawka pisze:Widzę, że zdobywacie fundusze bazarkami...Mogłabym dać trochę książek, tytuły chyba niezłe np.kilka sztuka " Kot który...", sama nie zajmę się tym bo ani czasu ani wprawy :? Jezeli kogoś zainteresuje to proszę o kontakt.

Mogę zająć się bazarkiem, tylko jak wtedy zrobimy z książkami skoro są u Ciebie?

Jestem z Koszalina więc to żaden kłopot podrzucić paczkę w jakieś umówione miejsce. Pytanie tylko, czy mam sama skompletować, czy proponowane tytuły dać do " autoryzacji"- żeby nie zasypywać takimi, które maja małe sznse na zbyt ( tylko kto to przewidzi?)
Pozdrawiam i życzę siły do dalszych działan na rzecz Futerek :D

Możemy zrobić tak, że wystawi się to co masz, a to co się nie sprzeda później oddam. w bazarku podany będzie nr konta p. Haliny. Będzie mi się ciężej z tego rozliczyć, ale ja nie chce już nie domówień. Bazarek ten będzie moim pożegnaniem z prowadzeniem tego wątku.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Czw paź 06, 2011 19:47 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

zjawko jeśli chcesz to chętnie poznam Cię z p. Haliną.

Dyktatura

Post » Czw paź 06, 2011 20:00 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Ania ale tego wątku nikt lepiej nie poprowadzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Czw paź 06, 2011 20:29 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Dyktatura pisze:Kinga też nie do końca. Nie zapominaj, że niektóre, wcześniejsze, pieniądze szły na jedzenie dla kotów.
Moją wina jest to, że nie kazałam p. Halinie zbierać za to jedzenie chociażby paragonów.

Obecnie na koty wpłynęło 590 zł i ma dojść 15 zł z bazarku. Łącznie daje to kwotę 605 zł. Kwota ta zostanie w całości przekazana wetom u których koty były leczone, póki co pieniądze wręczyłam do rąk p. Haliny.

Melduję, że 15zł z bazarku już poszło :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Czw paź 06, 2011 20:52 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Aniu, nie znamy się osobiście, ale na forum widać, że dużo robisz dla kociaków, nie daj się złamać. Zostań na wątku :!:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Czw paź 06, 2011 21:20 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Betelgeuse pisze:Aniu, nie znamy się osobiście, ale na forum widać, że dużo robisz dla kociaków, nie daj się złamać. Zostań na wątku :!:
Aniu , znamy sie osobiście i osobiście nakopie Ci w szmaty jak nas zostawisz. Nosek do góry !! Jestem z Tobą i nigdy , przenigdy nie dam sobie wmówić ,że robisz coś na niekorzyść zwierzaków!!!
I tak jak pisze koleżanka wyżej nie daj się złamac!!

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Czw paź 06, 2011 21:34 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

martasłupsk ma rację, że ta sytuacja może doprowadzić do tego że ludzie przestaną pomagać :cry: ja jestem nowa i przeglądając cały wątek nie znalazłam żadnych podstaw, żeby kogokolwiek posądzać o nieuczciwość. przeciwnie dyktatura robicie tak wiele dla kociaków i niemiałam żadnych problemów żeby przesłać troszku pieniążków (mam nadzieję, że nie miałaś żadnych problemów żeby je otrzymać)
proszę wyjaśnijcie to wszystko miedzy sobą na spokojnie, pamietajcie że tylko wspólnymi siłami możemy pomóc kociakom.
dyktatura nie martw się i nie poddawaj :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek

kasiks

Od: Nie paź 02, 2011 13:53

Post » Czw paź 06, 2011 21:47 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Dyktatura pisze:zjawko jeśli chcesz to chętnie poznam Cię z p. Haliną.

Życzę Pani Halince i jej Futerkom wszystkiego najlepszego, ale popomagam troszeczkę z daleka, przez internet. Cierpię na nadmiar zajęć, w tym niektóre sa eksploatujące psychicznie..czasu mało, i pewnie nie chę zbyt mocno zbliżac się do wora problemów, bo nie ogarnę tego, co mam
( pisze tą odpowiedż po raz drugi, w pierwszej rozpisałam się na inny temat i widze, że nie trafiło na formu)
Torbę książek przygotowałm, proszę o sugestie gdzie i kiedy
Pozdrawiam

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Pt paź 07, 2011 5:35 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Napisz na pw w jakiej części Koszalina mieszkasz. Wybiorę miejsce tak aby nam obu pasowało.

Dyktatura

Post » Pt paź 07, 2011 20:24 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Dyktatura pisze:Napisz na pw w jakiej części Koszalina mieszkasz. Wybiorę miejsce tak aby nam obu pasowało.

O rany 5.35..co za godzina 8O A co do miejsca to tak; jestem zmotoryzowana i w sobotę zwyczajowo koło południa wedruję po miescie -zakupy etc, więc mogę podjechać pod wskazany adres; podam moją komórkę na pw
To do zobaczenia :kotek:
Ostatnio edytowano Pt paź 07, 2011 23:46 przez zjawka, łącznie edytowano 1 raz

zjawka

Post » Pt paź 07, 2011 20:56 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

zjawka pisze:
Dyktatura pisze:Napisz na pw w jakiej części Koszalina mieszkasz. Wybiorę miejsce tak aby nam obu pasowało.

O rany 5.35..co za godzina 8O A co do miejsca to tak; jestem zmotoryzowana i w sobotę zwyczajowo koło południa wedruję po miescie -zakupy etc, więc mogę podjechać pod wskazany adres; podaję moją komórkę aby ew. łatwiej się porozumiec ( przy komputerze rozmijamy się) - 608 402 574
To do zobaczenia :kotek:

Kiedyś na forum jedna nasza koleżanka była śledzona (szukano jej danych) i znaleziono.
Wiem, ze może przesadzam, ale radzę nie zostawiac na forum numeru telefonu. 8)
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt paź 07, 2011 23:45 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Też o tym pomyślałam, ale po tym, gdy wklepałam....
Ale nie sądzę by mnie ktos szukał...skromna jestem

zjawka

Post » Sob paź 08, 2011 20:22 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Książki od zjawki już mam. W chwili wolnej sfotografuję i wystawię bazarek. :)

Dyktatura

Post » Nie paź 09, 2011 9:15 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

Koszalin.. czy ktoś może pomóc w przeprowadzeniu wizyty przed adopcyjnej w miejscowości Dobre ? To jakieś 15km od Koszalina. Sprawa bardzo pilna, bo nie wiem, co robić z kotką :roll: Mogę zwrócić za bilet !
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie paź 09, 2011 14:19 Re: W azylu potrzeba jedzenia, dodatkowo zaatakowała pp. Pomocy!

kinia098 pisze:Koszalin.. czy ktoś może pomóc w przeprowadzeniu wizyty przed adopcyjnej w miejscowości Dobre ? To jakieś 15 km od Koszalina. Sprawa bardzo pilna, bo nie wiem, co robić z kotką :roll: Mogę zwrócić za bilet !

!!!!!!!!! Kinga, tylko nie do tej wsi. Myśmy tam mieli tysiące interwencji praktycznie w każdym domu było coś nie tak. Może akurat to nie ten dom, ale na samą nazwę wsi włos na głowie mi się jeży.

Dyktatura

[poprzednia][następna]