Wiem, że to trudny wybór, bo każda ze zgłoszonych osób potrzebuje pomocy i wsparcia w niesieniu pomocy futrzastym. Mam nadzieję, że akcja nie będzie jednorazowa i uda się chociaż odrobinę pomóc kilku osobom
Willow_ pisze:Wiem, że to trudny wybór, bo każda ze zgłoszonych osób potrzebuje pomocy i wsparcia w niesieniu pomocy futrzastym. Mam nadzieję, że akcja nie będzie jednorazowa i uda się chociaż odrobinę pomóc kilku osobom
Też mam taką nadzieję! moje następne zamówienie będzie z iPets
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"
Serdecznie dziękujemy, że jesteście z nami i futerkami Kociej Arki Noego! Miejmy nadzieję, że nadchodzący rok będzie lepszy... i brzuszki będą pełne, i zdrówko i lokal będzie, ciepełko i wiele dobrych adopcji!!!! I siły i zdrowia w Andżelice!!!!
Szczęśliwego Nowego Roku 2011
Wszystkim serdecznie dziękujemy za życzenia noworoczne!!!
Ciekawe , co dziś o północy będą robili podopieczni KAN? Czekają pewnie na wynik głosowania!! I żeby to było podwójne świętowanie!!!
Kochani! W oczekiwaniu na zbliżający się Nowy Rok Żegnamy minione miesiące , I pełni nadziei spoglądamy w przyszłość.
Oby 2011 rok okazał się dla wszystkich potrzebujących pomocy stworzeń bardziej przyjazny niż poprzedni rok. Serdeczne życzenia , zdrowia , pogody ducha , spełnienia wszystkich marzeń , zawodowej satysfakcji i wielu sukcesów życzy wszystkim , którzy nas wspierają - Andżelika i wszystkie kociaki z KAN
Andzelika, Tobie, Twojej calej rodzinie i wszystkim kociakom Bardzo dużo miłości, mało w życiu trudności, dużo bąbelków w szampanie, kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku
zyczy Edyta, ganja, zojka i pusia
Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.