agakow82 pisze:ryśka pisze:mar9 pisze:Fredzia juz po sterylce (dzwoniłam do lecznicy), wszystko przebiegło ok, już jest wybudzona i czeka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dziękujemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:ryśka pisze:mar9 pisze:Fredzia juz po sterylce (dzwoniłam do lecznicy), wszystko przebiegło ok, już jest wybudzona i czeka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mar9 pisze:Fredziolinkę po powrocie zapakowałam w kubraczek, taka spokojniutka jest, w nocy spała na fotelu. Apetyt ma, na rekach wtuliła się tak słodziutko i cichutko mruczała.
Jak się wyrobię to dzisiaj zaniosę do weta Klarusię, niech wet obejrzy jej ząbki i zrobi co trzeba.
Wzięłam wczoraj fakturę za wszystkie zabiegi u Fredzi i mogę wysłać, ryśko, komu? na adres fundacji? poleconym?
seja pisze:Dostałam dziś telefon, Państwo szukają kotka białego w czarne łatki, seniora - bo dla dziadków.
Tel mogę przesłać na pw.
Szukają po schroniskach dziś nie znaleźli kotecka, jutro mogą...
Bazyliszkowa pisze:Czu Docuś nadal szuka domu?
Na wątku seniorów pojawił się taki wpis:seja pisze:Dostałam dziś telefon, Państwo szukają kotka białego w czarne łatki, seniora - bo dla dziadków.
Tel mogę przesłać na pw.
Szukają po schroniskach dziś nie znaleźli kotecka, jutro mogą...
Mała1 pisze:ooo, szansa na dom
faktycznie, szkoda ,że tak daleko
ale cały czas potrzymam za Docusia
Użytkownicy przeglądający ten dział: DTuMacieja, Google [Bot], kasiek1510 i 26 gości