Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Cześć Sol!
Tylko o druty nie zachacz jak turbonapęd włączysz
majencja pisze:Siostry Czarowne ! Bardzo proszę o trzymanie kciuków za małego chłopczyka- Igorka - chłopczyka ,o którym jest blog igorbartosz.blogspot.com To synek moich przyjaciół chory na raka. Jest po chemioterapii i radioterapii, nowotwór jest w uchu środkowym-niestety leczenie nie spowodowało całkowitego ustąpienia a w Polsce ze wzgledu na umiejscowienie jest nieoperacyjny. Jutro będzie mieć konsultację w Niemczech we Freiburgu- być może po badaniach w tej klinice lekarze niemieccy sie podejmą tego zabieguIgorek ma 5 lat... a starszy 10 letni brat ma autyzm
solangelica pisze:Kciuki za Igorkadaj znac co u malego, co powiedzieli lekarze...
Trzeba miec nadzieje, trzeba byc dobrej mysli.
Wypilam szybka kawe i lece do pracy. Straszny upal sie robi. Sasiadka na gorze drze jape na cala okolice bo syn nie chce sie ubrac, kosiarki od bladego switu rzna pod moim oknem trawea koty postanowily urzadzic sobie miedzynarodowy dzien wrestlingu. Szkoda tylko ze zamiast maty treningowej uzyly mnie... ale to sie wytnie, da sie przezyc, dzien jest piekny, sloneczny, pachnie juz troche jesienia w powietrzu - a ja kocham jesien i nie moge sie jej doczekac!
Za mna intensywny towarzysko weekend i wiecie co? Dawno tak nie bylo ze codziennie gdzies wychodzilam - w piatek wpadlam na mrozona kawe i pyszne ciacho z malinami do psiapsiolki, ucalowalam jej dzieciaczki i chwile pogadalysmy sobie a dawno sie nie widzialysmy. W sobote byl grill u przyjaciol na przystani nad zalewem Bagry - co roku w rocznice slubu tam sie spotykamy, taka tradycjasuper bylo, ale komary zrobily z nas sieczke. Jak wrzuce dzis zdjecia z aparatu to Wam pokaze jak wygladalismy wszyscy podczas tej imprezy... Otuleni po czubek glowy polarami, kocami a na polu 28 stopni
Potem troche krwiopijczym bestiom przeszlo - moze dlatego ze pojawil sie Grog Rozpustnego Marynarza na stole
A potem szanty i do poznych godzin nocnych fajna impreza.
A w niedziele spotkanie z kocim towarzystwem, poznalam przemila forumowiczke i jej urocze koty, padlam ofiara brafittingu i dowiedzialam sie ze mam cycki na plecachAnniHilli, zdaje sie ze zaczne robic zakupy w tym samym sklepie co Ty
![]()
No to telegraficznym skrotem tyle. Uciekam pracowac na chleb, puszki, zwirek i biustonosz w rozmiarze 75FF![]()
buziaki dla wszystkich siostr, klaniam sie w pas mietla na start!
AniHili pisze:solangelica pisze:Kciuki za Igorkadaj znac co u malego, co powiedzieli lekarze...
Trzeba miec nadzieje, trzeba byc dobrej mysli.
Wypilam szybka kawe i lece do pracy. Straszny upal sie robi. Sasiadka na gorze drze jape na cala okolice bo syn nie chce sie ubrac, kosiarki od bladego switu rzna pod moim oknem trawea koty postanowily urzadzic sobie miedzynarodowy dzien wrestlingu. Szkoda tylko ze zamiast maty treningowej uzyly mnie... ale to sie wytnie, da sie przezyc, dzien jest piekny, sloneczny, pachnie juz troche jesienia w powietrzu - a ja kocham jesien i nie moge sie jej doczekac!
Za mna intensywny towarzysko weekend i wiecie co? Dawno tak nie bylo ze codziennie gdzies wychodzilam - w piatek wpadlam na mrozona kawe i pyszne ciacho z malinami do psiapsiolki, ucalowalam jej dzieciaczki i chwile pogadalysmy sobie a dawno sie nie widzialysmy. W sobote byl grill u przyjaciol na przystani nad zalewem Bagry - co roku w rocznice slubu tam sie spotykamy, taka tradycjasuper bylo, ale komary zrobily z nas sieczke. Jak wrzuce dzis zdjecia z aparatu to Wam pokaze jak wygladalismy wszyscy podczas tej imprezy... Otuleni po czubek glowy polarami, kocami a na polu 28 stopni
Potem troche krwiopijczym bestiom przeszlo - moze dlatego ze pojawil sie Grog Rozpustnego Marynarza na stole
A potem szanty i do poznych godzin nocnych fajna impreza.
A w niedziele spotkanie z kocim towarzystwem, poznalam przemila forumowiczke i jej urocze koty, padlam ofiara brafittingu i dowiedzialam sie ze mam cycki na plecachAnniHilli, zdaje sie ze zaczne robic zakupy w tym samym sklepie co Ty
![]()
No to telegraficznym skrotem tyle. Uciekam pracowac na chleb, puszki, zwirek i biustonosz w rozmiarze 75FF![]()
buziaki dla wszystkich siostr, klaniam sie w pas mietla na start!
Aaaa widzisz!Jak ja bym chciała mieć taki cyc <ikonka rozmarzona>. Co prawda w tym sklepie nie zdiagnozowano u mnie cycków na plecach, ale naleśniki na klacie i owszem
Sol, sklep sklepem - najlepiej pójść i przymierzyć różne modele, a zaopatrywać się na Allegro (kilka razy taniej).
pomponmama pisze:No, to dobrze, że ci coś w ogóle na klacie zdiagnozowali, bo ja się dowiedziałam, że na pryszcze należy stosować oxycord
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 394 gości