Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Ech, zawsze nam się wydaje, że zdradzamy kochające nas kociaki, a one potem nawet nas nie poznają i takie samodzielne, dorosłe się robią.
Chatte pisze:Zapomniałam dodac, że kicia jest miziasta, lubi ludzi, do kotów odnosi sie raczej nieufnie (wujkowie ją intensywnie obwąchali, nawet zapominając o żarciu). Była głodna - wrabała puszeczkę zlotego gourmeta, poprawiła wodą i teraz zwiedza.
Zero lęku. Nie mogłam stwora zostawić, nawet jesli się komuś zgubiła - jest zbyt ufna do ludzi, na pewno była wychowana w domu.
W razie, gdyby domek nie wypalił, będę alarmować - grozi mi mieszkanie pod mostem... wrrr
smarti pisze:Chatte pisze:Zapomniałam dodac, że kicia jest miziasta, lubi ludzi, do kotów odnosi sie raczej nieufnie (wujkowie ją intensywnie obwąchali, nawet zapominając o żarciu). Była głodna - wrabała puszeczkę zlotego gourmeta, poprawiła wodą i teraz zwiedza.
Zero lęku. Nie mogłam stwora zostawić, nawet jesli się komuś zgubiła - jest zbyt ufna do ludzi, na pewno była wychowana w domu.
W razie, gdyby domek nie wypalił, będę alarmować - grozi mi mieszkanie pod mostem... wrrr
nic się nie martw,w razie by co to weżmiemy Cię na "tymczas"
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google Adsense [Bot], Patrykpoz i 454 gości