Niewidomy Elwis MA DOM!!! Dziekuję wszystkim :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 09, 2010 0:47 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Elwis zostal zabrany z piaskownicy 19 lipca....
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw gru 09, 2010 8:47 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Elwiskowi nie zdarzyła się żadna wpadka kuwetkowa. Od początku bezbłędnie trafiał tam gdzie powinien :)
Z jedzonkiem jedynie trzeba przypilnować żeby zjadł swoją porcję mięska, ale jest to raczej problem ilości zwierząt u mnie. Jak dostanie mięsko do pysia a mu wypadnie, to kocurek zanim sie zorientuje gdzie to może być zostanie wyręczony przez innego kota :twisted: Natomiast sucha karma stoi w miska u mnie non stop i z tym nie ma żadnego problemu. Wie gdzie są miseczki i chrupie kiedy chce. Ogólnie typem żarłoka nie jest. Jak na ilość kotów, z którymi musi mieszkać radzi sobie rewelacyjnie, ale napewno bardziej lepiej będzie się czuł w mniejszym gronie. Nie powiem, że koniecznie musi być jedynakiem, bo u mnie np. z Piotrusiem dogaduje i bawi sie świetnie :)
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pt gru 10, 2010 22:46 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Elwiskowi dzisiaj zaczelo bulgotac w nosku i oczka łzawic. Dostal pierwsza dawke antybiotyku na 3 dni, jesli bedzie lepiej. Jesli gorzej to antybiotyk musimy przedłużyć.

Jakby było cudnie, gdyby znalazł sie dla niego domek na swieta :oops:

MartynaP, ja nawet nie liczyłam, że On tak długo już czeka :oops:
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Pt gru 10, 2010 23:42 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

mam nadzieje ze dzieki FB znajdzie sie ktos kto go pokocha
tam sie wogole jakies cuda dzieja 8O
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt gru 10, 2010 23:50 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

:mrgreen: cześć

Elwisku :1luvu: znajdziemy ci domek :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt gru 10, 2010 23:57 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

CatAngel pisze::mrgreen: cześć

Elwisku :1luvu: znajdziemy ci domek :1luvu:

czesc ;)
bedziemy wdzięczni :mrgreen:

na fb za szybko jak dla mnie sie wszystko dzieje
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Sob gru 11, 2010 0:44 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

A ja się bardzo boję takich domków na święta :( po świętach najwięcej "zwrotów" jest :evil:
Elwis jesteś cudnym kotem, znajdziesz domek zobaczysz! Taki cudny, jedyny i najlepszy na świecie! :ok:
Byłam na Facebooku, założyłam konto, odwiedziłam Elwiska, ale nijak sie w tym pieroństwie połapać nie mogę :evil:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon gru 13, 2010 23:19 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

phantasmagori pisze:A ja się bardzo boję takich domków na święta :( po świętach najwięcej "zwrotów" jest :evil:
Elwis jesteś cudnym kotem, znajdziesz domek zobaczysz! Taki cudny, jedyny i najlepszy na świecie! :ok:
Byłam na Facebooku, założyłam konto, odwiedziłam Elwiska, ale nijak sie w tym pieroństwie połapać nie mogę :evil:

Ja też sie boje takich domków i naprawde staramy sie eliminowac co nam chociaż troche podpada albo raczej przesuwać adopcje na po świetach.
Chodziło mi o to, że nie myślałam, że Elwis bedzie tak długo czekał :( Miałam nadzieje , że już dawno bedzie w swoim domu...niestety nie jest:(

Do łożka i do kuwety Elwis trafia bezbłednie 8)

Elwis...w łóżku na kołderce 8)

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Wto gru 14, 2010 1:00 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Wiem Adrio że o to Ci chodziło :wink: :)
Kurcze taki fajny kot a tak długo czeka :(
Ale wiesz Elwisku na ten najlepszy na świecie domek czasem warto poczekać :!:
Znajdzie się domek nie martw się :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto gru 14, 2010 16:37 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

dom napewno się znajdzie, po prostu pewnie się jeszcze nie "wykluł" :wink:
kciuki za DS w prezencie na świeta dla kochanego kocura :ok:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Wto gru 14, 2010 16:43 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

jak się czuje Elwisek?

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Wto gru 14, 2010 17:37 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Zaznaczę sobie.
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pt gru 17, 2010 23:02 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Elwis jest dalej na antybiotyku. Wet tak stara sie go dobierać, żeby mimo wszytko nie miał wpływu na oczy.
Kociak śpi ze mną w wyrku i nawet mnie przytula 8) Łapami dzisiaj mnie tak "przytulił" że o mały włos nie udusił :twisted:
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Pt gru 17, 2010 23:21 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

Udostępniłam u siebie na FB... Święta to czas cudów.. A nasz kochany ślepaczek bardzo tego cudu potrzebuje....
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt gru 17, 2010 23:24 Re: Niewidomy Elwis juz tak długo szuka swojego domu!!

KaleidoStar pisze:Udostępniłam u siebie na FB... Święta to czas cudów.. A nasz kochany ślepaczek bardzo tego cudu potrzebuje....

Bardzo dziekuje :1luvu:
Ślepaczek bardzo bardzo potrzebuje :ok:
Obrazek Obrazek

Adria

[poprzednia][następna]