Moderator: Estraven
) żelem Baikadent http://www.doz.pl/apteka/p2371-Baikaden ... mg__g_15_g oraz dawałam mu pastę dentystyczna dla kotów - tylko nie wiedzę jej na stronie Gosi sklepu, a nie przypomnę sobie jej nazwy i producenta - tak po opakowaniu bym poznała.
najważniejsze żeby nie cierpiał.
gosiaa pisze:Kurcze, noTrzymam kciuki, żeby się wszystko ułożyło

właśnie rozmawiałam z okulistką ludzką, która już wcześniej Bąbelka diagnozowała. Ta niezwykła, kochana kobieta przyjedzie dziś do nas żeby ustalić co się dzieje!!! Prawdopodobnie mojemu synciowi jednak wypływa oko na skutek ewentualnego urazu mechanicznego. W każdym razie jeśli dzieje się coś złego, poważnego zapadnie decyzja o usunięciu oka żeby maleńki nie męczył się niepotrzebnie - On i tak nie widzi!!!

.
W weekend Pani znowu nas odwiedzi i wtedy już będzie wiadomo co robić w poniedziałek - liczę na to, że nic (czyli żadnych operacji)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nadal jestem pełna obaw, ale już duuuużo spokojniejsza i szczęśliwa, że malec nie cierpi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naprawdę rozkwita i chce się tylko miziać i tulić 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości