KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 02, 2010 12:29 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Marea pisze:Asia, z tym zalanym łóżkiem to przesadziłaś :twisted:

No tak bo nie mam łóżka ,tylko kocei kołdry,które robią za materac...zaraz idę pranie nastawić...bo nie będę miała niedość, że pod czym spać , to jeszcze i na czym spać...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt lip 02, 2010 12:51 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Pod czym masz :D
Obrazek

Blusik

Od: Czw lut 22, 2007 22:29

Post » Pt lip 02, 2010 13:03 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Blusik pisze:Pod czym masz :D

:ryk: pod kotami :ryk:

seja

Post » Pt lip 02, 2010 13:05 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Jakby co mam karimatki i jakieś śpiworki :D
Obrazek

Blusik

Post » Pt lip 02, 2010 13:23 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

seja pisze:Tak a propos :) jest u mnie 9 kotów :) w tym dwa własne - Tina i Minia(nasza 12latka).

Mam tyle samo :D 9 moja szczęśliwa liczba.
Ale ja mam 8 dorosłych (w tym 5 moich) i 1 małego to jednak mniej zadymy jest, dorosłe kotecki spokojniejsze są i na łóżko nie sikają.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt lip 02, 2010 14:04 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

mpacz78 pisze:
seja pisze:Tak a propos :) jest u mnie 9 kotów :) w tym dwa własne - Tina i Minia(nasza 12latka).

Mam tyle samo :D 9 moja szczęśliwa liczba.
Ale ja mam 8 dorosłych (w tym 5 moich) i 1 małego to jednak mniej zadymy jest, dorosłe kotecki spokojniejsze są i na łóżko nie sikają.

Zazdroszczę tego nie sikania na łóżko :D

seja

Post » Pt lip 02, 2010 14:13 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

:roll: :roll: :roll:

Asia, daj nr konta na PW, przeleję Ci kasiorę...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt lip 02, 2010 16:06 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Próbowałam wyciąć dziurę tym co mam w tej nowej kuwecie... wycinarka by się przydała...
Bo ten mój skalpelek kiepsko... już się dostawy żwirku nie mogę doczekać :D i instalacji kuwety w kuchni... co prawda kocięta i tak zostaną przy małych, ale po wyborach zjadę z następnymi dwoma kotami do domu... 11 kotów...

Mama mówi , że ja psychiczna jestem :ryk: cóż lubię kotecki :twisted:

seja

Post » Pt lip 02, 2010 21:55 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

:lol:

Jumiś zaczyna coś ciumkać przy papu :ok: jutro do weta ..po kolejne zastrzyki...oby oby po mału z tego wyszła.... :kotek:
Obrazek

Marea

Post » Sob lip 03, 2010 12:44 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Dziś rano...
Jak to zobaczyłam to ... cicho przeklęłam...
I zabrałam się do sprzątania.
Tinuś zrzuciła, wskakując na szafkę kuchenną (wiszącą), kwiatka...
Do tego przewróciła kosz ze śmieciami...
Kociąt banda... miała używanie...
Budzę się o 9.00,bo byłam na piewrszej imprezie od kiedym wolna...i patrzę, że tak coś śmieci koło mnie pełno i ziemii...
Z przerażeniem szłam do kuchni...
Moje oczy ujrzały ziemię, zwalonego kwiatka, wysypany kubeł śmieci...i kuwetę ,którą zrobiły z tej ziemii i śmieci...
Cicho przeklęłam... i zabrałam się do sprzątania...

Zmęczona...

Marzena wpadła na sam koniec sprzątania... w sumie to mi się nie chciało sprzątać i mogłam zostawić, to by Marzenka zobaczyła co te potforki robią :twisted: :twisted: ale tak już z biegu...

Jumik po wizycie u Weta , jest prawie ok ,będzie lepiej.

seja

Post » Sob lip 03, 2010 13:01 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

:lol: ja wierzę co one potrafią :mrgreen:
Obrazek

Marea

Post » Sob lip 03, 2010 13:29 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Tak się cieszę że u Jumik poprawa :D oby tak dalej :ok:

No cóż, Asia, ja doszłam dziś do wniosku że koty rządzą światem... przynajmniej moim :roll: i są rasą wyższą niż ludzka, bo się w tym świecie lepiej ustawiły, przynajmniej co niektóre.

Wstałam dziś o 8.00 zabrałam się za sprzątanie, robiąc sobie w międzyczasie kwadrans na kawę, skończyłam o 12.00 :roll: . W tygodniu ze względu na pracę i inne obowiązki robię minimum, co muszę, a w soboty zawsze "generalka", padam z nóg.
Natomiast co robiły kotecki jak ja wylewałam z siebie siódme poty biegając na przemian z odkurzczem, mopem, ścierą, wstawiając, rozwieszając pranie... a w międzyczasie do posprzątania około 10 kuwet, podanie różnych zestawów jedzenia, zmienienie wody do picia, mycie miseczek... otóz kotecki cały ten czas miały leniwe przedpołudnie :evil: , wylegiwały się w rozkosznych pozach, patrząc z wyrzutem... gdzie mi tu tym odkurzaczem hałasujesz.

Foty z "leniwego przedpołudnia" oczywiście nie mojego :evil:
viewtopic.php?f=1&t=111608&p=6155201#p6155201
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Sob lip 03, 2010 13:51 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Nie mogę powiedzieć , że moim nie rządzą...bo rządzą :)

Koniecznie dziś coś muszę wykombinować z wycięciem tej dziury w mojej 40litrowej kuwecie...mojej... :ryk: :ryk:
Ehh... póki co idę do sklepu po mopa,bo podłogę muszę umyć...
Już mi tak nie "plamkują" ,bo wcześniej myłam podłogę na kolanach,bo nie widziałam plamek...

seja

Post » Sob lip 03, 2010 14:25 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Mam pytanie problem...
Chcę zamówić gastro intestinala ...4kg za 132zł...
Te 4kg i to co mam , na ten miesiąc styknie.

Zastanawiam się nad kittenem Britt, ma 40%mięska... jest w rozsądnej cenie, ktoś próbował?
Bo to bym zamówiła w przyszłym miesiącu...albo jak zeźrą to co jest to jeszcze i w tym...

seja

Post » Sob lip 03, 2010 16:05 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Nie znam tej karmy. Używam tylko ORIJENA I TASTE OF THE WILD. One są zarówno dla dorosłych jak i kociąt.
Obrazek

Blusik

[poprzednia][następna]