Moderator: Estraven

Mrata pisze:Jak zmieściła się kuwetka i 10 kg Pucusia, to już wszyscy się zmieszczą. To co, we czwartek impreza ksiązkowo- klatkowa ?
oby wyszła z tego...
ja bym Ci wepchnęła to małe tri co widziałam z Mareą w NP...przepiękne malutkie coś.Marea pisze:Ifciastu dziś dzwoniła, znalazła kocika 3-4 m-ce, ktos go musiał wywalić bo garnie sie do ludzi, uratowała go przed psem i nie mogła tak zostawić na ulicy a u niej na kawalerce obecnie kotów i tak za dużo![]()
Może tego Asia wziełabyś chwilowo?! (nie chciałam przy Pawle się pytać) jakby pobyt się jego przedłużał a u Ifciastu zrobi się luźniej ona go przejmie...

Marea pisze:Ifciastu,
A powiedz mi Ci znajomi Twojego męża co mieli wziąść kociaki z Wawy, oni wciąż na nie czekają? czy już zrezygnowali i plany się pozmieniały? może oni wzieliby obie dziewczynki?! tak tylko głośno myślę bo nic ostatnio nie słyszałam o tym domku..ale oczywiście któraś z dziewczynek może śmiało przyjeżdzać ( pewnie Kulkę mi wciśniesz a Julcię sobie zostawisz do przytulania?!) one łobuziary są czy grzeczne? kuwetkują i w ogóle?
ifciastu pisze:Oni generalnie zakochani są w Danielku i chcieli jego, a tą Lenkę to mieli brać właśnie ze względu na niego... Oni byli u nas, oglądali kotki i innego nie chcą , powiedzieli, że mogą wziąć te dwa, bo Danio im się akurat podoba.
Dziękuję wam za pomoc, nie mogłam go tam zostawić poprostu...
a przecież domek na niego czeka, napewno też dopomoże...trzeba walczyć o chłopaczka!!!! nie jest wstydem prosić o pomoc!!!!Marea pisze:ifciastu pisze:Oni generalnie zakochani są w Danielku i chcieli jego, a tą Lenkę to mieli brać właśnie ze względu na niego... Oni byli u nas, oglądali kotki i innego nie chcą , powiedzieli, że mogą wziąć te dwa, bo Danio im się akurat podoba.
Dziękuję wam za pomoc, nie mogłam go tam zostawić poprostu...
Kurcze a oni nie mogliby Wam pomóc finansowo przy leczeniu malucha??? może idz do innego weta z nim, co 2 głowy to nie jedna...on się wykończy bieduleka przecież domek na niego czeka, napewno też dopomoże...trzeba walczyć o chłopaczka!!!! nie jest wstydem prosić o pomoc!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, Silverblue i 49 gości