MALWINKA Z RTOZ OD JOLUKA dt! już w swoim domku w Krakowie:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 05, 2010 19:46 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

Nie wiem czego tu nie rozumie ktos...Tego,ze goniac jak wariat skaczac z półki na szafe..
czy z szafy na wersalke...Nie wymierzył i sie "zwalił"...uderzył głową,a dokładniej lewa czescia głowy i powstały takie obrazenia...Rower stacjonarny stoi siodełkiem do szafy...

Przyjechalismy juz...Szczeke ma cała...jak pisałam..Duzy krwiak pod samym okiem...Pozszywany...wet mówi,ze mu się udalo...Trzymajacym za nas dziekuje....i prosze o nieprzesyłanie złosliwych pw do mnie...to wcale niemiłe...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 05, 2010 19:55 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

Znowu ktoś Ci dokucza?
Za kota trzymam oczywiscie 8)

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon lip 05, 2010 19:59 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

biedny Antek... :( - mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej i szybko dojdzie do zdrowia!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

te koty - jak małe dzieci - potrafią nas doprowadzić do zawału we własnym domu - innych atrakcji już nie trzeba... :evil:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon lip 05, 2010 20:09 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

joluka, Ty masz szylkretkę? bo coś mi się obiło o uszy... pochwal się rezydentami :kotek:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lip 05, 2010 20:29 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

a mam, mam - i to ta wredota gnębi Malwinkę! :evil: - a żeby było śmieszniej, Majorka ma u nas prywatną ksywkę Buka (i to od lat) bo zawsze mi przypominała nabzdyczoną, wielką Bukę z Muminków... :wink: (a malutka nie jest - całe 6,3 kg szylkretu!)

mam tylko nadzieję, że Twoja Buka charakterek ma łagodniejszy, niż nasza despotka :ok:

a oto Majorka-Buka:

Obrazek
Obrazek

oprócz Majorki jest jeszcze srebrny marmurek Murano - czyli nasz blondyn Muras:

Obrazek
Obrazek

no i świętej cierpliwości Malta - która ze stoickim spokojem znosi te stada kotów we własnym domu!!!! :wink: :

Obrazek
Obrazek

joluka

Post » Pon lip 05, 2010 20:33 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

piękne towarzystwo :1luvu:
w sumie to dopiero teraz mogę się przyjrzeć Majorce, bo jak u Was byłam, to dziewczyna nie chciała za bardzo się zaprezentować. może akurat na kogoś była obrażona :wink:

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Pon lip 05, 2010 20:38 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

joluka pisze:Majorka ma u nas prywatną ksywkę Buka (i to od lat) bo zawsze mi przypominała nabzdyczoną, wielką Bukę z Muminków... :wink: (a malutka nie jest - całe 6,3 kg szylkretu!)

Bukę powiadasz... hm...

8)

Ale cudna, chyba się zakochałam... :oops: :1luvu: Murano (z miasta Łodzi, pochodzi? ;) ) i Malta też super :D to wyżeł, prawda? :)

"Moja" Buka nie przypomina szylkretki :roll: nie paca mnie łapą przy głaskaniu, ale jest nieźle pyskata :lol:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lip 05, 2010 20:40 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

bekos pisze:piękne towarzystwo :1luvu:
w sumie to dopiero teraz mogę się przyjrzeć Majorce, bo jak u Was byłam, to dziewczyna nie chciała za bardzo się zaprezentować. może akurat na kogoś była obrażona :wink:

bo Majorka zwykle "dystansuje się z godnością" Beatko :wink: :roll: :D

joluka

Post » Pon lip 05, 2010 21:20 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

Piękna psica :1luvu:

Całe towarzystwo zresztą fajne, ale Malta urzekła mnie szczególnie :)
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon lip 05, 2010 21:30 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

panikota pisze:Piękna psica :1luvu:

no to specjalnie dla Ciebie :wink: :

Obrazek
Obrazek

joluka

Post » Pon lip 05, 2010 22:18 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

Dziękuję :lol: Śliczna jest ...
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto lip 06, 2010 3:05 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

Joluka, moge powiesic? Jak Ci bedzie przeszkadzal, daj znac.

Obrazek

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto lip 06, 2010 6:42 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

joluka pisze:
panikota pisze:Piękna psica :1luvu:

no to specjalnie dla Ciebie :wink: :

Obrazek
Obrazek

Joluka, jeśli masz ochotę, możesz pokazać też zdjęcia Malty z naszej wizyty ;) Malty i oczywiście reszty domowników na 4 łapach ;)
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Wto lip 06, 2010 8:10 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

qlenka pisze:Joluka, jeśli masz ochotę, możesz pokazać też zdjęcia Malty z naszej wizyty ;) Malty i oczywiście reszty domowników na 4 łapach ;)

dziękuję Madziu! z przyjemnością - muszę je tylko wrzucić na jakiegoś fotosika, bo nadal czule je do serca przytulam i nigdzie nie przerzuciłam... :P

joluka

Post » Wto lip 06, 2010 12:19 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

Co tam słychać u Niuni? I u Antka? Kurczę, ale się mały załatwił...:(

Przez cały weekend robiłam podchody odnośnie adopcji kici i kicha:( Naprawdę, czarno to widzę, mama jest cały czas nieugięta. Właściwie to ma w ręku najmocniejszy kontrargument: ja jestem tak pół na pół w Ujściu i w Poznaniu(to nie jest duża odległość, ok 2h jazdy pociągiem, samochodem jeszcze krócej). Tam(znaczy w Ujściu) byłoby jej o tyle lepiej, że zawsze ktoś siedzi w domu...głaski i mizie od rana do nocy, jak nie od ludzia to od Beti:) Już nie wiem co robić...macie jakieś rady? Popytam się jeszcze wśród znajomych, może ktoś przygarnie ślepaczka... :1luvu:

Malw

Od: Sob cze 26, 2010 7:15

[poprzednia][następna]