Kasa K.II-213 szt.-WAŻNE INFO s75, POTRZEBNE WSPARCIE :(((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 31, 2010 13:41 Re: Kasa K.II-148 szt.+60 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

alareipan pisze:Jedną ja, jedną Feryenne :1luvu: ...to nam jeszcze trzy ciężarówki zostają :roll:

Niteczka, jeśli możecie się zadłużyć to spłacę przędzej czy później :roll:

Wielkie dzięki :1luvu: Z tym zapożyczeniem to liczę raczej na forumowe Ciocie i Wujków, bo u nas od dawna pusto na koncie... :( Zrobię bazarki i pomogę zwrócić dług, ale ten czas... W poniedziałek mogłyby być ciachnięte...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Sob lip 31, 2010 15:53 Re: Kasa K.II-148 szt.+60 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

Witam.Chciałabym zarezerwować numerki dla 3 kotek( osierocone,obecnie 2 miesieczne).Pisała o moim problemie i tych koteczkach pani Monika XAgaX.Powołam się na jej email jako osoba blisko związana z Kasą mam przyjemność zapewnić, że
żaden kot nie zostanie bez pomocy- a prace nad łataniem dziury w Kasie
są na wysokim poziomie zaawansowania :) mamy nadzieję, że w sierpniu uda
się dług zlikwidować i zacząć od zera, jeśli nie na plusie. W
sierpniu na konta organizacji zostaną przelane pieniądze z 1% podatku
dochodowego, więc i obciążenie inicjatyw takich jak Kasa zmaleje-
będzie więcej źródeł finansowania zabiegów. Jak już koteczki
dorosną do kastracji, proszę po prostu zacytować moją wypowiedź z
forum ich dotyczącą i poprosić o wsparcie- na pewno pomożemy.

Mam nadzieję,że mi pomożecie!

milunia

Od: Czw lip 29, 2010 10:20

Post » Nie sie 01, 2010 21:56 Re: Kasa K.II-148 szt.+60 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

Nitka to rób, w poniedziałek założę za jedną, a na drugą musisz kombinować ;)

Milunia te Twoje to dopiero za 4-5 miesięcy... Zimą zawsze jest lepiej, bo jest mniej pilnych ciężarówek i łatwiej o fundusze. Zapiszę sobie na 1. stronie Twój anons i jak ruszy lista, to dopiszę 2 sztuki. Ile wyniesie koszt zabiegu?

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie sie 01, 2010 22:10 Re: Kasa K.II-148 szt.+60 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

No toż mówiłam, że ja założę.
Proszę na priv komu słać.
Porównywarka cen karmy dla kotów i psów https://felicana.pl/

feryenne

Od: Nie sty 25, 2009 13:01

Post » Nie sie 01, 2010 22:19 Re: Kasa K.II-148 szt.+60 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

Bardzo pięknie dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
iwona66 opłaci nam jedną sterylkę :1luvu: :1luvu: :1luvu: Szczegóły i nr konta tu: viewtopic.php?f=1&t=115059
Co do innych wpłat, to musi potwierdzić eneda czy jakieś wpłynęły i ewentualnie ile :ok: Jutro jedziemy do weta. Prosimy o kciuki za brak komplikacji :ok:

Niteczka 1

Post » Nie sie 01, 2010 23:09 Re: Kasa K.II-148 szt.+60 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

milunia pisze:Witam.Chciałabym zarezerwować numerki dla 3 kotek( osierocone,obecnie 2 miesieczne).Pisała o moim problemie i tych koteczkach pani Monika XAgaX.

(...)

Mam nadzieję,że mi pomożecie!

witam :) nie jestem pani, na forum mówimy do siebie na Ty, chyba, że ktoś się bardzo przed tym broni :)

koteczki będą pewnie kastrowane mniej więcej na moje urodziny (w listopadzie- lubię takie prezenty) 8) mam nadzieję, że do tego czasu uda się zebrać potrzebne- jeśli się nie mylę- 450 zł :) w najgorszym razie trzeba będzie kastrować kicie jedną po drugiej, nie wszystkie na raz...

Niteczko, kciuki trzymam :D :ok: :ok: :ok: :ok:

dziewczyny, mam coś zakładać czy damy radę?

Aniu, to Ci się udało (wytłuszczenie moje):

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=114958&p=6249022#p6249022 magiczne wkładki do XAgaX

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie sie 01, 2010 23:20 Re: Kasa K.II-148 szt.+60 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

Po 6 h na Paluchu mózg mi nie pracuje :oops:

Niteczka konkret :wink: To ile byś potrzebowała na już, 150?

Aga... :ryk: Myślisz, że "włóż w buty, unikniesz ciąży" :ryk:

alareipan

Post » Nie sie 01, 2010 23:25 Re: Kasa K.II-148 szt.+60 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

alareipan pisze:Aga... :ryk: Myślisz, że "włóż w buty, unikniesz ciąży" :ryk:

buty nie są częścią ciała :ryk: :ryk: :ryk:

swoja drogą czytając te wszystkie magiczne właściwości bazarkowanych wkładek miałam ochotę dopisać, że krawaty wiążą i radzą sobie z niechcianą ciążą.. (szkoda, że nie kocią w magiczny sposób :() :twisted:
muszę Wam się pochwalić:

walczyłam od lat z regularną rozmnażaczką, która ciągle ogłaszała maluchy po nierodowodowej kotce, w końcu sytuacja ją przerosła- ciocia Aga (znana pani z wcześniejszych lat pod imieniem dowodowym podanym w jednym z ostatnich postów) pod wpływem włączającej się w podobnych sytuacjach wredoty napisała co następuje:

Dobry wieczór,

chętnie pomogę szukać kociakom domów, pod warunkiem, że ich mama w najbliższym czasie zostanie poddana zabiegowi kastracji- inaczej problem będzie się powtarzał, a ciągłe porody zniszczą zdrowie kotki. Jestem też zdania, że nie powinno się powoływać na świat kolejnych kociąt, skoro tyle kotów bezskutecznie szuka domów.

Jeśli to finanse stoją na przeszkodzie - zorganizuję zabieg całkowicie za darmo.

Proszę o kontakt,
pozdrawiam,
Aga

i dostałam odpowiedź, a raczej pytanie, gdzie w powiecie otwockim można wykonać ów zabieg za darmo :piwa: ponieważ wiem, jaką Kasa ma sytuację, będzie to kolejny zabieg na "dług złomowy" po Krakowie - czyli na razie kasę ze złomu odbieram sobie na pokrycie tych kosztów, ale o papier do Kasy poproszę- chciałabym mieć pewność, że kotka została ciachnięta. Ewentualnie osobiście przejadę się do Otwocka i wpłacę pieniądze na konto lecznicy.

a teraz proszę o gratulacje :mrgreen:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon sie 02, 2010 7:20 Re: Kasa K.II-148 szt.+60 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

Niteczka 1 pisze:iwona66 opłaci nam jedną sterylkę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Co do innych wpłat, to musi potwierdzić eneda czy jakieś wpłynęły i ewentualnie ile :ok: Jutro jedziemy do weta. Prosimy o kciuki za brak komplikacji :ok:

Czyli jedna jest opłacona, pozostaje ewentualnie druga.
Alareipan, to jeśli od Ciebie jeszcze nie poszło, to ja wysyłam na drugą, ok?
Porównywarka cen karmy dla kotów i psów https://felicana.pl/

feryenne

Od: Nie sty 25, 2009 13:01

Post » Pon sie 02, 2010 19:32 Re: Kasa K.II-148 szt.+60 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

Jeśli chodzi o te moje 2 ciężarówki: okazało się, że jest tylko jedna ciężarówka, a druga to babunia. Karmicielka powiedziała, że coś dołoży, także już troszkę mniej. Ze skarpety darłowskich też coś odbiorę :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon sie 02, 2010 19:53 Re: Kasa K.II-148 szt.+60 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

alareipan pisze:
MiddleDream musicie z Jolą ponegocjować gdzieś cenę, bo naprawdę tonę w długach :roll: A ostatnio z czasem stoje fatalnie i z bazarkami kiepsko :oops:

A propos Jola, jak Ty teraz wyglądasz? Zrobiłaś całą trójkę? Jedną spłaciłam, a kotka i kocur zrobieni?

to 200zl to kwota jaka powiedziano MidlleDream w jej okolicy :roll:
to zbyt duzo, dlatego staram sie zalatwic sterylke w Bielsku, bedzie taniej, nawet pomimo transportu kotki

jedna kotka jest zrobiona, faktura jest do odebrania w lecznicy
parki nie zrobilam - sa gdzies w ukryciu
kotke widzialam raz, jest szczupla - babcia ktora je karmi mowi ze t apierwsza to miala juz ruje ale te co zostala jeszcze nie
wiec odsuwam to w czasie, bo ciagle cos wypada pilniejszego
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Pon sie 02, 2010 22:31 Re: Kasa K.II-148 szt.+60 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

Kochane szkoda że nie u mnie w Jastrzębiu-Zdroju.Za 100 zł spokojnie by było.
Powiem tyle że ja mam jutro sterylke Kropki prawdopodobnie za darmo albo za psie pieniądze bo jesteśmy z rodzina bankrutami(zamkneli nasm interes) .. ale sie udalo weta ubłagać.Spoko koles.Więc jesli ktoś ma bliżej do nas to P.Bartek za 100 zł spokojnie kotki bierze na sterylke.Po dogadaniu może być mniej.
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Pon sie 02, 2010 23:44 Re: Kasa K.II-148 szt.+60 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

Panny po sterylce :ok: Jak na razie wszystko ok. Jeszcze raz serdeczne dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Niteczka 1

Post » Wto sie 03, 2010 16:27 Re: Kasa K.II-148 szt.+60 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

Ja tylko przelotem :roll:

Niteczka przyślij mi dane na pw (weta, Twoje i nr konta)

alareipan

Post » Wto sie 03, 2010 17:20 Re: Kasa K.II-148 szt.+60 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

W biegu...

Bardzo, bardzo dziękuję Zabers i Chiara za dobrowolne haracze :1luvu: :1luvu: oraz LSVC za ekspresową wpłatę bazarkową ;) :1luvu:

Myślę dziewczyny, że nie ma co zakładać, bo mam na tę chwilę 220 zeta, więc 150 poślę za ciężarówkę Niteczki, jak dojdą namiary.

Jola tzn, że na teraz nie jestem Ci nic winna? Tak?

Kurde muszę to zaaktualizować, bo właściwie szczerze mówiąc, nie wiem w takim razie, kto jest do spłacenia a kto nie:

"ZAPOWIEDZI:
22.04 - potrzebne do ręki na kocura od pani od Kociej Lady
3.06 - 5 zrobionych ciężarówek po 130 sztuka Sabina skaza + jeszcze jedna kotka sąsiada do zrobienia 130 pln (2 SPŁACONE)
3.06 - 2 kotki i kocur nieciachnięte razem - 2*130 i 70 - Jola_K (jedna kotka spłacona)
21.06 - 150 pln - pilna kotka-matka od Marea (150 pln)
28.06 - Betta - 2 ciężarówki i jedna nieciężarówka po 80 - kasa szybko - 2 SPŁACONE 8.07
28.06 - Legnica - 2 sztuki - jedna po rujce, jedna na początku lipca - z odroczeniem
26.07 - ciężarówka? z Koszalina Karolina_lahm"

CZY WPISANE PANIE MOGŁYBY SIĘ ZOBLIGOWAĆ? :D

alareipan

[poprzednia][następna]