S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 24, 2010 22:04 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

MIKUŚ pisze:DAMY RADĘ!!!!!!!!!

To w grupie i przyjaźni tkwi cała siła :!: :!: :!:

Otóż to , w kupie siła a pozatym kupy nikt nie ruszy 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro lut 24, 2010 22:26 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

Fajnie być "kupą" :ryk:

"Kupa" jest twarda...
"Kupa" jest zdrowa...
"Kupa" jest "śmierdząca" :twisted:

I oto chodzi :mrgreen:

WARA OD "KUPY" wszystkim niesprzymierzeńcom :evil: :evil: :evil:
MIKUŚ

Post » Czw lut 25, 2010 0:24 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

Melduje, ze kastracja Bente zakonczyla sie sukcesem.
Mloda miala bardzo powiekszone jajniki, dobrze, ze zdecydowalismy sie na ten wczesny zabieg.
Ciecie jest malutkie, mloda dostala leki przeciwbolowe i juz smiga, cholera mala.
Chcialam, zeby odespala narkoze w lazience, ale co tam, nie dalo sie, bo darla caly czas gumiora i wskakiwala na szafki.

Wujek wet skrocil jej pazurki i wyczyscil zeby, bo Bente niestety ma sklonnosc do osadu ktory bardzo podraznia jej dziasla.
Jutro kupuje szczoteczke dla niemowlat i bedziemy sie bawic w czyszczenie zabkow.
Jesli nic wiecej nie napisze, to znaczy, ze malpa odgryzla mi wszystkie palce :mrgreen:

pozdrawiam Was serdecznie

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Czw lut 25, 2010 7:37 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

MIKUŚ pisze:Fajnie być "kupą" :ryk:

"Kupa" jest twarda...
"Kupa" jest zdrowa...
"Kupa" jest "śmierdząca" :twisted:

I oto chodzi :mrgreen:

WARA OD "KUPY" wszystkim niesprzymierzeńcom :evil: :evil: :evil:

hahahahah
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw lut 25, 2010 8:39 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

moni_citroni pisze:.........Jutro kupuje szczoteczke dla niemowlat i bedziemy sie bawic w czyszczenie zabkow.
Jesli nic wiecej nie napisze, to znaczy, ze malpa odgryzla mi wszystkie palce :mrgreen:

pozdrawiam Was serdecznie..........

:ryk: Trzymam kciuki za wszystkie paluszki :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw lut 25, 2010 9:21 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

Potwory Gangu Mikusia :twisted:

Obrazek

Więcej zdjęć ---> kliknąć banerek Gang Mikusia str. 60.
MIKUŚ

Post » Czw lut 25, 2010 9:46 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

Dziewczyny czy mozecie wrzucić na 1 strone wszystkie linki portali na których mozna ogłaszać koty do adopcji, jeśli sie da dzięki :D

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw lut 25, 2010 11:11 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

Filomen pisze:Dziewczyny czy mozecie wrzucić na 1 strone wszystkie linki portali na których mozna ogłaszać koty do adopcji, jeśli sie da dzięki :D

Musze pogrzebac w sieci jakie strony sa chodliwe i wrzucę na pierwszą str.

Ja wczoraj ponowiłam allegro,adopcje maiu,ale gratkę i www.adopcja kota.Dziś jeszcze wrzuce na kup sprzedaj i na szerloka katowice.

Bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach!!!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lut 25, 2010 11:19 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

A to mój Daniłło :D Dzikusek który w zawrotnym tempie się oswaja.Danek trafił do nas z piwnicy wraz z mamuską Kalinką i dwójką rodzeństwa.Kacperek brat danka znalazł domek,jego siostra odeszła,a mamuśka jest juz po sterylce i czeka na dom.Po moim pierwszym spotkaniu z Dankiem wyszłam podrapana i pogryziona.Danio przesiedziła kwarantannę w kociarni i tydzień temu trafił do mnie.

Daniłło to cudowny puchaty i coraz bardziej przytulasty kocurek.Swietnie dogaduje się z moim Adikiem z kótry tworzy łobuziarski duet.Chłopaki razem jedzą ,śpią i bawią się ,a Adik jest w siódmym niebie że mu może tatusiować :mrgreen:

OTO DANIŁŁO
Obrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lut 25, 2010 12:14 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

Dziewczyny gdzie najbliżej możemy pozyczyć klatkę łapkę, potrzebuję ją dla Pani która chce wyłapać kotkę, a może dwie pod przychodnią na ul. Niweckiej, Pani wynalazła miejsce do przechowania kotki po sterylce i sama załatwi i pokryje koszty sterylki. Sprawa pilna bo kotka już ciężarna :!:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lut 25, 2010 15:08 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

Na 1 :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lut 25, 2010 16:17 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

Ale słodziak ten Daniłło :D :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw lut 25, 2010 17:14 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

bubor pisze:Ale słodziak ten Daniłło :D :wink:

taaak :1luvu:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw lut 25, 2010 17:32 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

Mam nowe wieści o moim Flipku :1luvu: więc chłopak ma się dobrze, nadal troche rozrabia jak to FLip :mrgreen: , oczywiście jak tylko sie ktoś przewinie w kuchni to już czeka a nóż mu sie coś trafi a pies ponoć razem z nim załapał ten zwyczaj i oba sobie czekają :ryk: ponoć z psem sie już bawi, w najbliższym czasie jeszcze czeka go szczepienie i potem powoli przyzwyczajanie do wychodzenia na zewnątrz, już nie tylko córce Dużych której uwielbia leżeć na kolanach, mruczeć itp do innych też sam podchodzi , także bardzo sie ciesze że sie zadomowił :)
Obrazek
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw lut 25, 2010 19:15 Re: S-ec K.Chatka-w cztery dni w schronisku 20 nowych kociaków

proszę podrzucajcie ten wątek, biedny Gucio
viewtopic.php?f=1&t=108228

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

[poprzednia][następna]