K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 10, 2009 9:29 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Byłam u Maluchów, kociaki wyglądają (i chyba czują się) dużżżżo lepiej :) Skończyły się worki na śmieci!!! Ivanka jest super słodkim miziakiem :1luvu:
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Wto lis 10, 2009 9:42 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

jestem, choć jakby mnie nie było.
Miuti, czy odrobaczałaś już diabelskie stado? Można je szzczepić?
Mam zapytanie o kocurka czarnego i kotkę.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto lis 10, 2009 9:45 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Wszystkie trzy odrobaczone w sobotę.
Jedno miał ma chore oczko. Dziś najprawdopodobniej dowlokę się do veta i wezmę coś dla malucha.

Kotki są poza tym kuleczkowate, puchate i miziaste.

Powtarzam pytanie - ma ktoś półdługowłosą buraskę?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto lis 10, 2009 9:54 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Dziewczyny, mam znajomą, która szuka kotki miziastej w miarę młodej. Chciałaby dostać zdjęcia i potem poznać koty, bo szuka takiego, któremu przypadnie do gustu i kt. ją pokocha i vice versa, do tej pory miała kota (przez 15 lat), który jej nie znosił i pragnie odmiany...
Wiem, że są pomioty, jest czorcinka, jest julka, noemik ma coś (czego zdjęć nie widziałam, więc nie wiem, co to), kto jeszcze?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Wto lis 10, 2009 9:57 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Może by wzięła Dzikunię Senę? To koteczka przesłodka, choć lękliwa. Jeszcze nie sterylizowana.

Miuti

Post » Wto lis 10, 2009 10:00 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Miuti pisze:Powtarzam pytanie - ma ktoś półdługowłosą buraskę?

A na GROSZKACH pytałaś? http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102043

Edit: Właśnie zerknęłam, że już tam pisałaś :roll:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto lis 10, 2009 10:05 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Miuti, wierz mi, że gdyby ona powiedziała mi, że chce kota dorosłego, to próbowałabym sprzedać Sanę, ale mało kto chce nieszczepionego, dorosłego, lękliwego, burego i niesterylizowanego kota. Trzeba Sanę wysterylizować, zaszczepić, w odwrotnej kolejności.
Nie twierdzę, że kotka nie ejst urocza, ale narazie nie pomagamy jej w znalezieniu domu.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Wto lis 10, 2009 10:06 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Pewien facet zakochał się w kici koleżanki, błagał, żeby mu ją dała. Ona oczywiście odmówiła, ale obiecała załatwić kicię podobną.

Miuti

Post » Wto lis 10, 2009 10:33 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

lutra pisze:Dziewczyny, mam znajomą, która szuka kotki miziastej w miarę młodej. Chciałaby dostać zdjęcia i potem poznać koty, bo szuka takiego, któremu przypadnie do gustu i kt. ją pokocha i vice versa, do tej pory miała kota (przez 15 lat), który jej nie znosił i pragnie odmiany...
Wiem, że są pomioty, jest czorcinka, jest julka, noemik ma coś (czego zdjęć nie widziałam, więc nie wiem, co to), kto jeszcze?

Amelko, moja miziasta Nina poszła do domu.
W tej chwili mam Hankę i Hugo - nie do końca super adopcyjni, długo by opowiadać oraz Mika i Nika, 3-miesięczne burasie, do adopcji wspólnej. :) one są baaardzo miziaste.:-)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto lis 10, 2009 11:03 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Dlaczego nikt nie traktuje poważnie mojej kotuni?
Toż to sama słodycz!

Miuti

Post » Wto lis 10, 2009 11:16 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Miuti pisze:Dlaczego nikt nie traktuje poważnie mojej kotuni?
Toż to sama słodycz!

To nie tak :)
Sena po sterylizacji i szczepieniu będzie miała większe szanse na adopcję.
Potrzebuje też lepszych zdjęć.
Ona i Toro są ogłaszani, m. in.na Allegro.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto lis 10, 2009 11:22 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Miuti, której kotuni?
Przepraszam, ale czy myślisz, że ktoś mając do wyboru zaszczepionego wysterylizowanego, miziastego kota, weźmie pod uwagę tego, który ma wszystko odwrotnie?
Miuti, z całym szacunkiem dla wszystkiego, co robisz dla kotów i AFN, ale musisz chcieć bardziej współpracować czasowo. Nie można liczyć, że kot lękliwy, nieszczepiony i niekastrowany znajdzie dom, myślę, że nawet nie można liczyć, że będziemy go proponować pierwszemu chętnemu. Co nie znaczy, że nie traktujemy kotki poważnie, ale taka jest, cholerna, rzeczywistość, że NIKT nie będzie chciał takiego kota.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Wto lis 10, 2009 11:22 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Moja Dzikunia jest najsłodszym kotem na forum!

Miuti

queen_ink pisze:
Miuti pisze:Dlaczego nikt nie traktuje poważnie mojej kotuni?
Toż to sama słodycz!

To nie tak :)
Sena po sterylizacji i szczepieniu będzie miała większe szanse na adopcję.
Potrzebuje też lepszych zdjęć.
Ona i Toro są ogłaszani, m. in.na Allegro.

na gumtree tez:)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto lis 10, 2009 11:33 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Miuti pisze:Moja Dzikunia jest najsłodszym kotem na forum!

ale ponoć lękliwym i bez "obróbki" profilaktycznej, bo ciągle jest jakiś problem, czasowy, logistyczny, transportowy i wiele innych :(

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]