K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 23, 2009 12:45 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

lutra pisze:A co z tymi fotami, znaczy, czy ktoś przerobi je w fotoszopie jakimś?

Tweety pisze:są tu jacyś magicy od fotek? potrzebuję zdjęć tego typu, oczywiście z kotami naszymi

Obrazek

ponoć druk kosztuje 1 zł, sprzedają się po 5 zł, przynajmniej w Ostródzie :wink:

Czy to chodzi o takie zdjęcia jak powyżej :?: :?: Czy to dwie różne sprawy?

Bo może mogłabym pomóc, ale muszę wiedzieć dokładnie o co chodzi ... może ktoś uściślić? :roll:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Śro wrz 23, 2009 12:49 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Tweety pisze:
Akima pisze:ja też chcę jedną puszkę.

Tweety udało się pogadać?

dopiero jak się pojawi Orzeł, bo to z nim mogę załatwić, recepcjonistka powie, że się nie da

ok, recepcjonistka to taka gópia fizia, ktra musi mieć zawsze racje
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro wrz 23, 2009 13:06 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

PaniKota, chodzi o to, że mamy sprzedawać (tak?) zdjęcia naszych kotów, które powinny przypominać to zdjęcie, znaczy z efektem, sepia, rozmycia itp... Oui?
I nie wiemy, kto to zrobi, kto umie i ma czas.
Oprócz efektu trzeba też wrzucić logo i napis "dziękuję", oui?
Wszystkie "oui" są skierowane do Szefa Wszystkich Szefów.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro wrz 23, 2009 13:22 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Właśnie dostałam wiadomość, że Bi - jeden z czterech kotków, które były u mnie podczas mojego urlopu - umarła u Missiek...
Kochałam ją
Serce boli.
Te kotki były podejrzane. Źle się rozwijały.
Tak mi smutno!
Była największa, najsilniejsza.
Ona i Brutal. Większe od pozostałych.

Pan Bóg nie lubi kotów.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro wrz 23, 2009 13:50 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Ja dla odmiany dobre wiesci.

Johnnie zaczal pic :) dzisiaj bede w niego wmuszac kocie mleko i rozcienczonego gerberka.

Juz zadam to pytanie.

Poniewaz w sobote wieczorej wyjezdam (nie ma mnie do srody wieczor) bardzo goraco prosilabym o opieke nad maluchem, moje koty zostaja same, a ja wollabym zeby ktos go obserwowal.

To kwestia przygarniecia go na 4 dni i prawdopodobnie podania tabletki z lekiem 9to zalezy jak sie potoczy chorobsko)

Sadze, ze ten wirus doroslym szczepionym kotom nie zagraza, nawet Johnnemu nie zagrazal poki go nie zaszczepilam

Maly ma juz dom, ale w tej sytuacji musze odczekac z wydaniem go bo do wtorku ma dostawac leki.

Bardzo prosze o pomoc....
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro wrz 23, 2009 13:56 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

lutra pisze:PaniKota, chodzi o to, że mamy sprzedawać (tak?) zdjęcia naszych kotów, które powinny przypominać to zdjęcie, znaczy z efektem, sepia, rozmycia itp... Oui?
I nie wiemy, kto to zrobi, kto umie i ma czas.
Oprócz efektu trzeba też wrzucić logo i napis "dziękuję", oui?
Wszystkie "oui" są skierowane do Szefa Wszystkich Szefów.

O coś takiego mniej więcej chodzi (fotkę wzięłam dowolną - Daisy - z pierwszej strony wątku) :?: :?:
Obrazek
Na zdjęciu z psem sepii to ja nie widzę ;) jest rozmycie z boku (zrobiłam niewielkie), dodałam logo i napis dziękuję.
Jeśli chodzi o takie coś, to:
- Czy to ma mieć jakąś konkretną wielkość? (zachowałam tylko mniej więcej stosunek 2:3 tak jak na fotce psa)
- Czy tylko pionowe zdjęcia wchodzą w grę? (większość zdjęć jakie są w wątku jest pozioma ;))
- Wszystkim kotom jak leci (z pierwszej strony)?
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Śro wrz 23, 2009 14:12 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

mjs pisze:Chętnie wezmę kilka ręczników od Elwirki. Na Wlp dawno skończyły się zapasy posłanek, a ja już nie wyrabiam finansowo na kupowanie nawet w ciucholandzie :oops:

Na sobotnim spotkaniu nie będę mogła być niestety, przykro mi, ale nie wyrabiam z czasem :(

Bardzo proszę o dyżury na Wielopolu na najbliższe dni - nie ma obstawionego jutrzejszego popołudnia, piątkowego poranka, soboty rano itd. PROSZĘ.

Ja moge w sobotę ale tak koło 11, bo mam ortodontę z córką. Podjedziemy razem, przywioze tez wyprana kołderke dziecieca na jakis koci podpupnik.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Śro wrz 23, 2009 14:17 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Jeszcze dwa przykłady

Obrazek Obrazek

Edit: Oczywiście można je powiększyć klikając :)
Ostatnio edytowano Śro wrz 23, 2009 14:19 przez panikota, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Śro wrz 23, 2009 14:18 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Co do foty, to wspaniale, ale logo ma być to z kotkiem wpisanym w pieska, mam mogę posłać.
Zdjęcia na pewno są w galeriach z podpisu queen_ink. :)
I merci beaucoup.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro wrz 23, 2009 14:21 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:
edit_f pisze:z pewną doza niesmialosci przypomne moje pytanko: czy ktos mi doradzi jak dawkowac bisotymine dla 4miesiecznego kociaka?

Etiopia gdzieś pisała, że 1 kropla na 1,5 kg kota? jeżeli to masz w kroplach

a wiadomośc od mahob - "Jedną kapsułkę beta glukanu trzeba podzielic na 30 częśći - ja to robię rozpuszczając zawartość kapsułki w 30 ml wody i dodaję po 1 ml dziennie"

1. Noemik,
nie moge go juz wziac, oddalam je bo wrocil moj maz i nie mam mozliwosci tymczasowania.
PS. Jestem zalamana tym co piszesz, bo on sie normalnie dawal glaskac przy jedzeniu i mruczal jak szalony. Uwielbial chodzic krok w krok za Leonem.

2. Tweety,
bede na spotkaniu

3. ktokolwiek

kto ma takie cudowne tabletki beta-glukan? Chcialabym kilka odkupic. Zdecydowalam, ze zarowno Norah-Nina jak i Kasia-Sofia beda na stale stymulowane, bo im wystarczy zmiana pogody i jedna sie dusi a druga zasmarkuje niemilosiernie...

są na Kocimskiej, będziesz to weźmiesz.

Panikota, fotki super :1luvu: Właśnie o to chodzi. Mogą być pionowe, mogą być poziome wsio rawno (gdzie tu jest moja ulubiona cyrylica? :evil: ). Format pocztówkowy, koty nasze, jakieś fajne ujęcia. Potrzebuję mieć to w wersji, którą wezmę np na pendrive'a i podejdę do punktu aby mi to wywołali w ilości potrzebnej. Logo oczywiście nasze obecne, oddziałowe czyli pies i "koci ogon"

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro wrz 23, 2009 14:23 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

lutra pisze:Co do foty, to wspaniale, ale logo ma być to z kotkiem wpisanym w pieska, mam mogę posłać.
I merci beaucoup.

Podeślij proszę właściwe logo, bo na stronie AFN nie działa zakładka z banerami - tam bym pewnie znalazła coś bardziej pasującego do kotów ;)
Spróbuję się pobawić wieczorem, ale wolałabym wiedzieć, co z wymiarami i czy mogą być poziome ... i czy wszystkie powinny być w takim samym klimacie - znaczy czcionka napisu "dziękuję" taka sama w tym samym kolorze, itp.

:idea: właśnie, queen_ink, wiedziałam, że ktoś miał w podpisie ale nie pamiętałam kto :roll:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Śro wrz 23, 2009 14:25 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

lutra pisze:Co do foty, to wspaniale, ale logo ma być to z kotkiem wpisanym w pieska, mam mogę posłać.
I merci beaucoup.

Lutro "Wiem Najlepiej" - podeślij złociutka to nowe logo, jak masz go gdzieś pod ręką

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro wrz 23, 2009 14:27 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Podaj proszę adres e-mail, a ja poślę, czcionka może taka jak ta na logu?
Tutaj moja galeria: http://picasaweb.google.pl/ameliawydra/Wielopole120909 dziś może wrzucę więcej fotek kotów i kotek.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro wrz 23, 2009 14:30 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Mięta ma dom, Mięta ma dom! :ryk:
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro wrz 23, 2009 14:32 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Lutra, wysłałam Ci adres email na pw.
Obrazek Obrazek

panikota

[poprzednia][następna]