lutra pisze:A co z tymi fotami, znaczy, czy ktoś przerobi je w fotoszopie jakimś?
Czy to chodzi o takie zdjęcia jak powyżej

Bo może mogłabym pomóc, ale muszę wiedzieć dokładnie o co chodzi ... może ktoś uściślić?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:A co z tymi fotami, znaczy, czy ktoś przerobi je w fotoszopie jakimś?
Tweety pisze:Akima pisze:ja też chcę jedną puszkę.
Tweety udało się pogadać?
dopiero jak się pojawi Orzeł, bo to z nim mogę załatwić, recepcjonistka powie, że się nie da
lutra pisze:PaniKota, chodzi o to, że mamy sprzedawać (tak?) zdjęcia naszych kotów, które powinny przypominać to zdjęcie, znaczy z efektem, sepia, rozmycia itp... Oui?
I nie wiemy, kto to zrobi, kto umie i ma czas.
Oprócz efektu trzeba też wrzucić logo i napis "dziękuję", oui?
Wszystkie "oui" są skierowane do Szefa Wszystkich Szefów.
mjs pisze:Chętnie wezmę kilka ręczników od Elwirki. Na Wlp dawno skończyły się zapasy posłanek, a ja już nie wyrabiam finansowo na kupowanie nawet w ciucholandzie![]()
Na sobotnim spotkaniu nie będę mogła być niestety, przykro mi, ale nie wyrabiam z czasem![]()
Bardzo proszę o dyżury na Wielopolu na najbliższe dni - nie ma obstawionego jutrzejszego popołudnia, piątkowego poranka, soboty rano itd. PROSZĘ.
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:edit_f pisze:z pewną doza niesmialosci przypomne moje pytanko: czy ktos mi doradzi jak dawkowac bisotymine dla 4miesiecznego kociaka?
Etiopia gdzieś pisała, że 1 kropla na 1,5 kg kota? jeżeli to masz w kroplach
a wiadomośc od mahob - "Jedną kapsułkę beta glukanu trzeba podzielic na 30 częśći - ja to robię rozpuszczając zawartość kapsułki w 30 ml wody i dodaję po 1 ml dziennie"
1. Noemik,
nie moge go juz wziac, oddalam je bo wrocil moj maz i nie mam mozliwosci tymczasowania.
PS. Jestem zalamana tym co piszesz, bo on sie normalnie dawal glaskac przy jedzeniu i mruczal jak szalony. Uwielbial chodzic krok w krok za Leonem.
2. Tweety,
bede na spotkaniu
3. ktokolwiek
kto ma takie cudowne tabletki beta-glukan? Chcialabym kilka odkupic. Zdecydowalam, ze zarowno Norah-Nina jak i Kasia-Sofia beda na stale stymulowane, bo im wystarczy zmiana pogody i jedna sie dusi a druga zasmarkuje niemilosiernie...
lutra pisze:Co do foty, to wspaniale, ale logo ma być to z kotkiem wpisanym w pieska, mam mogę posłać.
Zdjęcia na pewno są w galeriach z podpisu queen_ink.
I merci beaucoup.
lutra pisze:Co do foty, to wspaniale, ale logo ma być to z kotkiem wpisanym w pieska, mam mogę posłać.
Zdjęcia na pewno są w galeriach z podpisu queen_ink.
I merci beaucoup.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05 i 69 gości