Rafał, nie masz kota...?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tajemniczy Wujek Z. pisze:Nie masz
Cameo pisze:Raf... no kurcz... muszę, no muszę zapytać. A jak wygląda u niego badanie, odrobaczanie...? bo jestem ciekawaa to napewno kocczur?
bo może pani Killer
Cameo pisze: No to trzeba to zmienić...
Cameo pisze:A może to Buka...?a jak ona to zniosła?
![]()
Tajemniczy Wujek Z. pisze:[
Nie wiem który film masz na myśli, ale zapewne nie ma na nim Kilera. Kiler jest 1000% dzikim kotem i cały czas chowa się przed nami w dziurach. Dał się sfilmować, bo zamknęliśmy mu okienko do kociarni, w której zazwyczaj się przed nami chowa. Na dodatek jest kotem bardzo odważnym. Tzn. nie boi się atakować ręki, nawet gdy ma drogę ucieczki. Zdarza się, że atakuje łapą gdy chcemy dotknąć innego kota, który akurat siedzi obok niego. Jak na razie to nikomu nie udało się go dotknąć. A jemu owszem, jestem podrapany![]()
Prawdopodobnie masz na myśli Majora, czarnego kocura, który jest bardzo śmiały i podchodzi do nas jak tylko nas zobaczy i domaga się pieszczot i smakołyków. Jest w 100% oswojonym kotem i w drugiej połowie września trafi do własnego domu.
Cameo pisze:Koci - naleśnik z odrobiną curry.
Cameo pisze:Cameo pisze:Koci - naleśnik z odrobiną curry.
Zapomniałam napisać. Potem on się tak "wywalił" przy mnie, ale po chwili sobie przypomniał że jest "wild cat" i zwiał
Senioor pisze:Wczoraj udało mi się dotknąć Kaya.Syknął ostrzegawczo ale nie wyciągnął pazurów.
pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: AdsBot [Google], Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1397 gości