Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:jessi74 pisze:magda b. pisze::ok:
magda napisz jak dzisiaj było na "obchodzie" z panią Zosią? udało się złapać tą kotkę z przeyrąconą czy złamaną łapką?
![]()
![]()
a co to za koteńka?
magda b. pisze:8O![]()
a co to za koteńka?
natasza25 pisze:Z koteczką nie najlepiej, ledwo na nóżkach sie trzyma, dostaje codzienne po 3 godz. kroplówki, specjalna dieta podawna przez strzykawkę i Intenstinala.
Agness78 pisze:natasza25 pisze:Z koteczką nie najlepiej, ledwo na nóżkach sie trzyma, dostaje codzienne po 3 godz. kroplówki, specjalna dieta podawna przez strzykawkę i Intenstinala.
biedna koteńkatrzymam kciuki za zdrówko
![]()
Mruczeńka1981 pisze:Za tydzień w niedzielę 20.12. jadę do Opola, dlatego chciałam zorganizować zbiórkę świąteczną dla FAN. Ala wielokrotnie bardzo nam pomogła, ostatnio było tam ciężko, więc karma, koce itp. mile widziane.Można zostawiać u Kici lub u mnie, ponieważ ja jestem w domu prawie cały czas.
Figaro52 pisze:We wrocławskim DT jest kotka 7-9 lat.Trafiła po śmierci właścicieli starszych ludzi. Kotka jest w wielkiej depresji , po prostu postanowiła umrześ. Pomimo troskliwej opieki jej stan jest bardzo ciężki od dawna nie je , karmiona na siłę zwraca,zero zainteresowania światem.Jak wielka jest miłość zwierzęcia do człowieka, kocha aż po grób...i dłużej.Trzymajcie kciuki za kotkę ,te kilka dni zadecyduje.![]()
![]()
Agness78 pisze:Trzymam kciuki....Kurcze jak zwierzęta kochają swoich opiekunów.... aż się wierzyć nie chce
![]()
Biedna kotunia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 53 gości