AYO - jak tylko zobaczyłam Twój banerek, zauważyłam podobieństwo sytuacji. Tylko Wojtek najczęściej drapie wszystkimi czterema łapami na raz i gryzie przy tym
No to równośmy mądre i obie wiemy - tak sądzę - że ten typ tak ma i bierze sie egzemplarz z całym dobrodziejstwem inwentarza a kocha chyba bardziej za te jego fanaberie - jak sądzisz
Cześć Siostrzyczki!
Kurczę, co to się dzieje z Miau - 4 strony do tyłu, bo powiadomienia znowu nie przychodziły
Dzyśka, Wojtuś ma świetną minę - widać, że niezły z Niego dumacz
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Pipsi pisze:Erin, kiedy będziesz w Warszawie i czy bedziesz miała czas na kawkę?
Witaj Pipsi Miło, że pamiętasz W Warszawie będę we wtorek i środę, ale do dyspozycji mam wtorkowe popołudnie i wieczór, bo we środę wracam do domu zaraz po szkoleniu.
Jestem wstępnie umówiona z Siostrą Aleksandrą, ale bardzo chętnie spotkam się w szerszym gronie. Myślę, że coś wymyślimy. Będziesz miała czas we wtorek?
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Bardzo, bardzo sie postaram, bardzo chcialabym Cie poznać. Ja dopiero teraz zobaczylam I balam sie, ze to juz za późno na umawianie się. A gdzieście się umówiły?
Bardzo mi miło Ja również chciałabym Cię poznać Ola zaprosiła mnie na kawkę.