Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 01, 2009 23:17 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Czytam o tym wszystkim co robicie i szczerze powiem zakręciło mi się w głowie od tych informacji. Dopiero teraz zobaczyłam ile Waszej pracy i serca wkładacie w to aby kociaki znalazły domy.
Ewo , ujęłaś wszystkie wątki jakie zostały założone . Są to jednak nie wszystkie kociaki jakie mam. Zdjęcia innych były dokładane na różne wątki np. 9 maluszków i ich matka .
Tuptuś , Oliwka i Mikusia zostają w DT , zostaje także maleńka Ada. Trzy dni temu znalazła domek będąca od niedawna u mnie czarnulka Iga.
Smolik i Dusia czekają na wyjazd do Rzeszowa do rene 010 ?
Dzisiaj dostałam telefon z Grodziska Wielkopolskiego k. Poznania / z allegro/ , że są chętni na Bursztynka.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Wto gru 01, 2009 23:22 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Czyli Bursztynek tez ma allegro?

Musimy zebrać te informacje, żeby działać skutecznie... Mozesz przyblizyć gdzi są te koty które ni mają wątków i w jakim+/-okresie o nich pisałaś? Warto im tez zrobić ogłoszenia, każdy kot kótry pójdzie do dobrego DS to krok do przodu :ok:

Andżeliko, skontaktuj się proszę na priva z kociamysza - dziewczyna ma pomysły, ale potrzebuje Twojej opinii i informacji :)

Jeszcze myślę, że w tytułach wątków warto by zmienić że nie tylko DS szukamy, ale i DT... do rozważenia.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro gru 02, 2009 0:21 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Inne kotki , które nie mają własnego wątku Temida umieszczała na początku Kociej Arki .
Zamieszczę jeszcze jakieś zdjęcia innych kotków i opisy także.

Dziękuję serdecznie za wpłatę dla kotków Pani Donacie Napierała z Poznania - NAPDON - 150,00 zł :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Śro gru 02, 2009 0:31 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Ja też poproszę te gotowce - do allegro, do Pusi i Kukiego, dorzucę jakie podwieszane zbiorcze na trzy, cztery koty pod hasłem "Zimą traca dom".

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro gru 02, 2009 3:07 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Slapcio,
poczta doszla :)

Dzieki, ze wszystko ogarnelas :)

P.s

Jutro jestem poza zasiegiem do wieczora.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Śro gru 02, 2009 3:17 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Alareipan,

Jak tylko zrobi sie porzadek z kompem bedziemy dzialac :)

kociamysza

Post » Śro gru 02, 2009 8:18 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

jeszcze Kasia bianco nero oferowała udostepnienie konta na allegro - więc część gotowców mozna do niej :)

Aniu, jak sie ma rzecz z opłatami za aukcję? Tzn jaki to koszt?
Obrazek

slapcio

Post » Śro gru 02, 2009 9:36 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

rany, ile nowych wieści... zostałam z tyłu... zabiorę się zaraz do pracy, wceśniej pisałam, gdzie jestem zalogowana i tam mogę zamieścic wszystkie ogloszenia kotów, więc poproszę o przesyłke tekstów... także mogę umieścić zbiorowy.. w moim bazarku w 1 poście też próbowałam zebrac wątki...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro gru 02, 2009 9:50 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

To ja mam propozycję - w tym wątku i tak sporo się dzieje - spadnięcie mu nie grozi, więc proszę wstrzymajcie się do jego "hopkania" bo potem ciężko jest wyszukiwać konkretne informacje. Utrzymajmy jego roboczo-informacyjny charakter, bo zginiemy :roll: Hanulko, jak chcesz dopisać pozostałe kociambry do bazarku, to już te co znalazłam wczoraj to komplet :)

I zróbmy proszę listę kto - co, dobrze jakby sie udało w 1-2 poście ją zamieścić, zeby było wiadomo kto za co odpowiada, bez konieczności przeszukiwania wątku. To uprości pracę :ok:

Hanulka robi:
alegratka
anonse
mój pupil
adopcje
pets4you
gazeta ( :?: - jest ogólny wątek radomszczański, przedstawiam każdego z kotów z osobna. Czy masz na mysli fotoforum o którym pisała kociamysza?)

alareipan
allegro Kuki KUKI - rozkoszny kociaczek z dachu
allegro Pusia PUSIA - Pokochaj grubaskę! :)

slapcio
wątek na "Kocim Zakątku" gazeta.pl
Obrazek

slapcio

Post » Śro gru 02, 2009 10:13 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

w takim razie bez gazety, bo to byłaby chyba powtórka?

poproszę o teksty, nie wiem, czy masz mój mail, wysyłam na pw...

najpierw zajmę sie wysłaniem fantów z bazarku, potem robiś bazarek kocimysza, potem bazarek Temida... a następnie ogloszenia..., albo odwrotnie, bo nie wiem, czy uda mi się bez główkowania zamieścić zdjęcia.. fotozrzut nie działa? zaraz sprawdzę...

uzupełnię wątki w bazarku..

nie wiem dlaczego cały dzień wcziraj nie przychodziły ni powiadomienia z forum :evil:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 02, 2009 10:31 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

hanulko, możesz tez wrzucic zdjecia na imageshack :arrow: KLIK albo fotosik :arrow: KLIK

na pw odpisałam zanim tu zajrzałam :wink:
Obrazek

slapcio

Post » Śro gru 02, 2009 12:15 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

dzieki, znalazłan cos, ale wolę w ojczystym języku... :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 02, 2009 12:22 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Fotosik jak najbardziej jest "po polskiemu" :wink:
Obrazek

slapcio

Post » Śro gru 02, 2009 19:32 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

zapraszamy na bazarek unikalnych kremów do twarzy na rzecz radomszczańskich kotków viewtopic.php?f=20&t=104344

fotosik nie taki prosty :( jutro kolejny bazarek - Temidy75 :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 02, 2009 20:43 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

zawsze mozesz do mnie foty podeslac :)

Przeczytalam poczte, uupiii!

Komp nie bedzie na dzisiaj :((

kociamysza

[poprzednia][następna]