Tytek wieczny gilarz ,a życie toczy się dalej.....FOTO

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 04, 2009 21:51

Marcelibu pisze:
Keetee pisze: (...)Wiec o ile moge to radze Ci za nim Mastercooka
radził by nie sugerowac sie iloscia obrotów.....bo to cos za cos(...)

Nie chcę Ciebie urazić, ale oprócz tego, co mówił mój pralko-naprawiacz - panowie z RTV AGD, którzy przywieźli mi nowozakupioną pralkę (Bosha) - właśnie uśmiechali się z politowaniem, że wiozą jeszcze komuś Mastercooka, w sensie, że ten człowiek nie wie, co robi.

Pozwole się nie zgodzić ;), mój TZ sprzedaje Mastercooka i wie jakie kupić i gdzie za dobrą cene. I nie ma czegoś takiego jak super produkt, wszystkie sa podobne, a wadliwe są partie. Sam poleca też inne. :)
Wybór to przede wszystkim funkcje.

Ale doczytałam, że pralka kupiona. NIech służy laaaata Dorciu.
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

Post » Pt cze 05, 2009 7:11

Witam z rana, gratuluję zakupu i trzymam kciuki żeby był udany (wszystko zależy od sztuki a nie firmy moim zdaniem) :ok: :ok: i zastanawiam się nad ostatnim wpisem Dorci na alarmowym poście (i coś mi lęgnie w środku ale nie napiszę co) 8O 8O
Zyczę wszystkim pogodnego i spokojnego dnia pomimo zimincy na dworze
ic

IrenaIka

Od: Pon gru 15, 2008 13:07

Post » Pt cze 05, 2009 7:16

Witam ,już po poszukiwaniach kolczyka .
złamana w pół ,zaraz się na niego obrażę i nie będę szukała ,jak zmarznie lub zostanie podeptany sam do mnie przylezie :twisted:

Kochani ta pralka to ciąg dalszy wieńca dla Grzesia... z tych pieniążków zrobiłam opłaty na ten miesiąc ,bez czynszu ,bo czekam może się jednak ulitują i zmniejszą go ..Waldek ,tż. sheriny działa bardzo prężnie i dobrze stuka do wszystkich drzwi...więc może .

Chyba nikt nigdy nie miał takiego wieńca jak Grześ....jesteście WIELCY ,WIELCY i WSPANIALI i BARDZO ale to BARDZO WAM DZIĘKUJE za WASZE SERCE ,WSPARCIE ,POMOC ,OBECNOŚĆ.

lecę teraz do Gminy w OPS kazali mi złożyć wniosek o zasiłek dla samotnej matki./

1 a ja mam 12 dzieci :evil:

to niesprawiedliwe ,prawda 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt cze 05, 2009 7:24

ależ Dorotko, takie było założenie składki :) i o tym każdemu pisałam, że co zostanie, to będzie na karmę czy na czynsz - to TWOJE pieniądze, wiemy ze wykorzystasz je z głową :) pralka jest bardzo ważna, co masz w ręce prac??
Dorciu a poszukiwanie kolczyka w liniach prostych, krok po kroku?

eh a nam rano samochod nie odpalił, mielismy karme dla Ireny zawieźć :( a wczoraj, dzien złych wiesci... szkoda słów
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt cze 05, 2009 7:29

złych wieści ?????
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt cze 05, 2009 7:44

zmarł wspaniały kocurek, którego panstwo poruszyli niebo i ziemie by zył...
Michał wczoraj dał czadu i dzis, ten samochód... mielismy razem jechac na pomiar okien, pojade sama zeby mlody nie był długo sam w domu, bo P. konczy koło 20-ej wykłady to akurat wróci do domu
eh

xandra

Post » Pt cze 05, 2009 8:00

Dorciu tylko pilnuj futerek byś ich nie uprała (nowe sprzęty w domu bardzo ciekawią) :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt cze 05, 2009 8:07

hmm, nie chcę się wtrącać (ale ja z tych strachliwych jestem :oops: ) ale czynsz to może lepiej zaplacić (potem za nadpłatę to może policzą) jeżeli pieniązków brakuje to może coś pomożemy (bo potem to mogą odsetki dolożyć - i za nic jeszcze im dokładać :evil: ).
No ale może ja racji nie mam ... :roll:
ic

IrenaIka

Od: Pon gru 15, 2008 13:07

Post » Pt cze 05, 2009 8:21

xandra pisze:P. konczy koło 20-ej wykłady to akurat wróci do domu
eh

No ale chyba z wykładu mojego TZ nie ucieknie :lol:

Dorciu my też mamy taką pralke jak Twoja i dobrze nam służy a pierze codziennie.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt cze 05, 2009 8:31

Gosia, nie nie ;) mówił od tygodnia, że dziś ma ważny dzien w szkole i musi sie przyłozyc
eh i jeszcze DS zadzwonił, że znalazł na krzesle kępkę futra - albo stres albo grzybol zaczyna wyłazić :( , zaleciłam krople Bacha/Feliwaya i pobranie siersci u weta..............

xandra

Post » Pt cze 05, 2009 8:36

IrenaIka pisze:hmm, nie chcę się wtrącać (ale ja z tych strachliwych jestem :oops: ) ale czynsz to może lepiej zaplacić (potem za nadpłatę to może policzą) jeżeli pieniązków brakuje to może coś pomożemy (bo potem to mogą odsetki dolożyć - i za nic jeszcze im dokładać :evil: ).
No ale może ja racji nie mam ... :roll:

Czynsz jest do zapłaty do 10-tego, jeszcze troszkę czasu, a może do tej pory coś zmniejszą, zobaczymy, są pewne przesłanki, ale lepiej nie zapeszać.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt cze 05, 2009 9:17

Dorciu, podczytuję, jestem ...
Rudzik mi się rozchorował, nie wiem skąd wziąść pieniądze bo kompletnie nie mam... Nie chce jeść, robi tylko siusiu jak go zaniose do kuwety:cry: Przez myśl przechodzi mi, żeby oddać koty do kogoś kto będzie miał pieniądze żywić je czymś lepszym niż KK i wątróbkami :cry: :cry: :cry: tak bardzo nie chcę...
mamuśka

Post » Pt cze 05, 2009 10:53

Ja jestem tyle że klawiatury nie mam i źle pisac z ekranowej...
Obrazek
Obrazek

neris

Od: Czw lis 16, 2006 10:58

Post » Pt cze 05, 2009 11:11

mamuśka pisze:Dorciu, podczytuję, jestem ...
Rudzik mi się rozchorował, nie wiem skąd wziąść pieniądze bo kompletnie nie mam... Nie chce jeść, robi tylko siusiu jak go zaniose do kuwety:cry: Przez myśl przechodzi mi, żeby oddać koty do kogoś kto będzie miał pieniądze żywić je czymś lepszym niż KK i wątróbkami :cry: :cry: :cry: tak bardzo nie chcę...

Może wystaw bazarek... albo poproś o pomoc na Kotach... przecież z kotem trzeba isc do lekarza.... :(

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pt cze 05, 2009 11:34

Never pisze:
mamuśka pisze:Dorciu, podczytuję, jestem ...

Może wystaw bazarek... albo poproś o pomoc na Kotach... przecież z kotem trzeba isc do lekarza.... :(

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=81610&start=180
mamuśka

[poprzednia][następna]