Ja też zachwycałam sie dziś tęczą nad Sosnowcem i Czeladzią. Była o tyle ciekawsza od innych, które widziałam w życiu, że była pełna tzn. od początku do końca

Kama zaczyna bawić się z Luckiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nesca38 pisze:
Marta co do Marcysi to 100% zostaje a Lucek już na 99,9 % (zauroczył mi mężusia)
Dorota Wojciechowska pisze:to prawdopodobne jest bo kobieta o wielkim sercu, ale jak do niej trafilaśDorotka zgadnij u kogo jest Misiek - u mamy męskiego Choinki
terenia1 pisze:Kurcze udało siędo sotatniej chwili nie wierzyłam że się uda
Olbrzym - MISIEK pojechał dziś do domku tymczasowego raczej
chyba, że domek tymczasowy zakocha się, no ale wiadomo jak to bywa. MISIEK wyszedł z kontenerka pozwiedzał mieszkanie, apotem ukrył się w kąciku
to piękny olbrzymi kot
przebywa u mamy moich przyjaciół
nie myslałam, że się uda. Jesli nie wyjdzie nic z domku stałego to bedzie tam , aż nie znajdzie domku stałego. Jutro postaram się podjechać, porobić parę zdjątek, a Marcin Ciebie bym prosiła jak bedziesz na kociarni i się spotkamy albo umówimy o zrobienie Miśkowi profesjonalnej sesji fotograficznych.
![]()
moni_citroni pisze:Kocham Bateryjke![]()
Gdyby nie to, ze osiagnelismy limit kotow na nastepne 2-3 lata i w tej chwili mamy ogromne wydatki u weta,
to juz bym do Was jechala i walczyla o prawo zostania DS
Użytkownicy przeglądający ten dział: AdsBot [Google], Google [Bot], kasiek1510 i 1441 gości