Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 22, 2009 22:49

Iweta pisze: ....ale potem wyszła tęcza i było piknie :D

Obrazek...Obrazek

Ja też zachwycałam sie dziś tęczą nad Sosnowcem i Czeladzią. Była o tyle ciekawsza od innych, które widziałam w życiu, że była pełna tzn. od początku do końca :D rewelacja dzieło sztuki!!! Ups natury :D
Kama zaczyna bawić się z Luckiem :D uffff
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Pt maja 22, 2009 22:51

Ok:) to Bibi hop po domek:) A co do nazwy - to mam pomysł, ale to wyjaśnię Face to face, o co tak naprawdę chodzi z tą nazwą:)
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Od: Czw maja 14, 2009 20:57

Post » Pt maja 22, 2009 22:52

Dobranoc Marcin :spin2:

TAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKK..................TAK MI MÓWCIE.
"AVE MIKUŚ"..........Bożesz Maciuś mój kochany. A ja tylko <a może aż..> jego służebnica. Kłaniajmy się nisko......

A i tak muszę zrobić jego ekscelencji, mości Panu nową sesję foto :twisted:
Ostatnio edytowano Pt maja 22, 2009 22:59 przez MIKUŚ, łącznie edytowano 1 raz
MIKUŚ

Post » Pt maja 22, 2009 22:56

...tak...a wszyscy mamy KOTA na punkcie KOTA...a więc HOP...:)
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Od: Czw maja 14, 2009 20:57

Post » Pt maja 22, 2009 22:58

Oki....face to face. Taaakkkkk..........to może Ja tez już pójdę spać :roll: Jak zwykle padam na pysk.

I OFICJALNIE DZIĘKUJĘ KROPECZCE 13 /Wiesiowi/. DZIĘKUJĘ WIESIU.
Dzięki Kropeczce mój środek komunikacji jest już w pełni sprawny. A jutro będe mogła juz znowu śmigać na rowerku. Serdeczne dzięki.
MIKUŚ

Post » Pt maja 22, 2009 23:58

Nesca38 pisze:
Marta co do Marcysi to 100% zostaje a Lucek już na 99,9 % (zauroczył mi mężusia :wink: ) :lol:

A nie mówiłąm, że Norek vel Lucek to same słodkości :lol:
Co do Miśka ja się upieram :twisted: bo u Majki jest Misior :lol: to jutro podjadę zobaczyć jak tam sytuacja wygląda :) trzymać kciuki, że wszystko ok :lol:
Dorota Wojciechowska pisze:
Dorotka zgadnij u kogo jest Misiek - u mamy męskiego Choinki
to prawdopodobne jest bo kobieta o wielkim sercu, ale jak do niej trafilaś :lol:

a no Dorotko przez męską choinkę, która lubi zwierzaki i mnie troszeczkę :lol: to była szybka akcja, najważniejsze , że Misiek jest w domku i mam nadzieję, że wszystko ułoży się dobrze :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob maja 23, 2009 7:05

U nas jest już znacznie lepiej. Wieczorem się pobawiłem z Kondziem, potem wymiziałem i.. przysnęło nam się na kanapie ;>) Po godzinie miziania i paru minutach drzemania i przerwie znowu się pobawiliśmy. A potem już się stał na tyle odważny, że zaczął łazić po mieszkaniu. Nadal się z Bastet omijają i Bastet czasem syknie, ale dziś jest jeszcze lepiej: mały wariuje, skacze, wyjada z jej miski (oczywiście, gdy ona jest gdzie indziej).

Nie wiem, czy Bastet na tyle go zaakceptuje, aby się z nim bawić i wariować, ale najważniejsze, że jakoś zaczęli egzystować normalniej, bez wzajemnego zastraszenia :>)

Pozdrówki!

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Sob maja 23, 2009 7:41

Będzie lepiej na pewno. Mówię zawsze że zabawa łączy zarówno zwierzęta, dzieci jak i Nas tak naprawdę. :wink: To wtedy poznajemy się najlepiej. I cieszę się że Bastet odbiła Kondziowi swój pokój. Bo co to znaczy żeby zabrać pokój rezydentce i się w nim zamelinować :evil: Ale Bogini Bastet jest silną "dziewczynką" i da radę. Trzymam kciuki coby jak nie kochały się to przynajmniej akceptowały :wink:
MIKUŚ

Post » Sob maja 23, 2009 8:17

terenia1 pisze:Kurcze udało się :) do sotatniej chwili nie wierzyłam że się uda 8O Olbrzym - MISIEK pojechał dziś do domku tymczasowego raczej :) chyba, że domek tymczasowy zakocha się, no ale wiadomo jak to bywa. MISIEK wyszedł z kontenerka pozwiedzał mieszkanie, apotem ukrył się w kąciku :) to piękny olbrzymi kot 8O przebywa u mamy moich przyjaciół :D nie myslałam, że się uda. Jesli nie wyjdzie nic z domku stałego to bedzie tam , aż nie znajdzie domku stałego. Jutro postaram się podjechać, porobić parę zdjątek, a Marcin Ciebie bym prosiła jak bedziesz na kociarni i się spotkamy albo umówimy o zrobienie Miśkowi profesjonalnej sesji fotograficznych. :)

Wiedziałem, że o czymś zapomniałem - miałem odpisać jeszcze wczoraj ;>)

Zdzwonimy się (zaraz na PW prześlę Ci mój nr tel.). Dobrze by było zrobić sesję w weekend - w tygodniu czas mam dopiero po 18, więc możemy nie zdążyć ze światłem dobrym.

Dobrze, że trafił na spokojny domek. Bidulek potrzebuje tego.

całek

Post » Sob maja 23, 2009 9:20

Kocham Bateryjke :1luvu:
Gdyby nie to, ze osiagnelismy limit kotow na nastepne 2-3 lata i w tej chwili mamy ogromne wydatki u weta,
to juz bym do Was jechala i walczyla o prawo zostania DS :lol:

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Sob maja 23, 2009 9:47

moni_citroni pisze:Kocham Bateryjke :1luvu:
Gdyby nie to, ze osiagnelismy limit kotow na nastepne 2-3 lata i w tej chwili mamy ogromne wydatki u weta,
to juz bym do Was jechala i walczyla o prawo zostania DS :lol:

tobie moni oddałabym małą bez wahania :D Takiego wlasnie domku dla niej szukam.
No to jak piszę to jeszcze sie pochwalimy.Po wykupkaniu ogromnej ilosci glist :? mała pieknie jee i przytyła 15 dkg.

Waga z jaką ją wzięłam to 30 dkg teraz waży az 45 dkg :D

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob maja 23, 2009 13:39

Hoop do góry Mariotowi podopieczni :D :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob maja 23, 2009 15:01

Całku, niecierpliwie czekamy na zdjęcia !!!
Jesteśmy pod wrażeniem - zdjęcia świetne !!!

Sosnowiecka kociarnia (albo Kocia Chatka :lol: ) hop!
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Sob maja 23, 2009 16:31

Hop do góry! A może Kocia Chatka Marzeń - o domku
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob maja 23, 2009 16:46

Korciaczki pisze:Całku, niecierpliwie czekamy na zdjęcia !!!
Jesteśmy pod wrażeniem - zdjęcia świetne !!!

Dzięki :>)

Teraz znowu Hrabia Feliks ma coś do powiedzenia:

Obrazek
Może właśnie Ty będziesz mi rzucał piłeczkę? Zaadoptuj mnie!

całek

[poprzednia][następna]