Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
honda11 pisze:a może znalazłby sie ktoś kto zawiózł by go samochodem za zwrot kosztów paliwa?
honda11 pisze:a może znalazłby sie ktoś kto zawiózł by go samochodem za zwrot kosztów paliwa?
Cameo pisze:honda11 pisze:a może znalazłby sie ktoś kto zawiózł by go samochodem za zwrot kosztów paliwa?
Mam taką dziewczynę (przywiozła mi Penelopę) jest z Warszawy... ale koszt transportu Warszawa-Tychy-Kalisz i spowrotem będzie kosztować![]()
![]()
![]()
Dlatego jestem przeciwna oddawaniu kotów na drugi koniec Polski, chyba że to bardzo często uczęszczana trasa... dlatego nie popieram Agnieszki (Budrysek) która chce oddać kotkę do Poznania... czyżby w Poznaniu nie było kotów???
Petka-P1 pisze:Kamila wyczytałam, że Penelopka chyba pojedzie do domku do Łodzi...czy dasz radę Ramzeska wziąść też....ja bym go odebrała i zawiozła do Kalisza....
a może Kattinka do Łodzi by podjechała
Kattinka pisze: Niestety aż tak daleko nie mogę, bo moi rodzice patrzą na to trochę inaczej niż ja, tzn tak, że mogę mieć kota nie płacąc nic. A ja chciałabym zrobić po prostu dobry uczynek, a w Ramzesie juz jestem zakochana
Kattinka pisze: Mogę wyjechać po niego tylko około 30 km![]()
Ale oczywiście moja siostra może odebrać Ramzeska we Wrocławiu i dowieźć mi do Kalisza)
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], Patrykpoz i 455 gości