rambo_ruda pisze:eh, nie powinnam ich zabierać do siebie, ale wcisnę je do mojej maleńkiej łazienki. kto weźmie pozostałe dwa? czy są jakieś wieści od Sylwi? Magomi, czy uda ci się przebłagać męża?
Rambo_ruda. Jesteś wspaniała.
Sylwi@ nie odebrała pw od piątku. Mam jej numer telefonu. Zadzwonię do niej jutro z pytaniem o możliwość przechowania dwójeczki po sterylce.
Magomi. Zdjęcia do ogłoszeń otrzymałem. Będę w nocy przygotowywał ogłoszenia. Dziękuję Ci za wszystkie fotki koteczek i za cały ogromny wysiłek poświęcony pomocy bezdomniaczkom z Kuźnicy. Jeśli zgodzisz się na przyjęcie pod swój dach kolejnej dwójki na czas po sterylizacji, Rambo_ruda z tż mogą planować wyjazd do Kuźnicy na niedzielę lub poniedziałek.
Oczko czarnej Izis wygląda coraz lepiej. Podczas dzisiejszej wizyty u weterynarza na Dolnym Mieście, potwierdziłem wizytę kontrolną w piątek oraz cenę za ewentualny zabieg wycięcia oczka.
Wydaje mi się, że Duża może potrzebować osobnej kuwetki. Mam niewielką kuwetkę Figi. Nie używam jej, ponieważ Figulka jej nie używa.