czarna_agis pisze:Aleba pisze:jopop pisze:MAM KIEROWCĘ NA WIECZÓR:) Będę mieć towarzystwo Najdzielniejszego z forumowych TŻ-ów![]()
He he, przekażę Mu
I znowu Ci Aśka TŻa sterroryzowała...
Bieeeedny.
On to chyba lubi

Moderator: Estraven
czarna_agis pisze:Aleba pisze:jopop pisze:MAM KIEROWCĘ NA WIECZÓR:) Będę mieć towarzystwo Najdzielniejszego z forumowych TŻ-ów![]()
He he, przekażę Mu
I znowu Ci Aśka TŻa sterroryzowała...
Bieeeedny.
czarna_agis pisze:Nie tak niebawem.
Najpierw jadą do Maćka po klucze, potem do lecznicy zostawić koty, potem do Maćka oddać klucze, potem Aśka do domu i dopiero mąż marnotrawny do domu.![]()
1,5h jak nic.
czarna_agis pisze:
Żona to z wałkiem w drzwiach będzie oczekiwać zapewne.
Aleba pisze:Raczej będzie już spać w najlepsze.
Aleba pisze:Biedny ten mój mąż, faktycznie![]()
Może Mu jakąś forumową laurkę wystawcie na pocieszenie
czarna_agis pisze:(Ale jeszcze zobaczymy czy się spisze jako przygotowywacz kolacji dla gości)
Aleba pisze:czarna_agis pisze:(Ale jeszcze zobaczymy czy się spisze jako przygotowywacz kolacji dla gości)
Pogadaj z jopop, Ona się kilka razy załapała
czarna_agis pisze:Aleba pisze:czarna_agis pisze:(Ale jeszcze zobaczymy czy się spisze jako przygotowywacz kolacji dla gości)
Znam opowieści jopop...
Aleba pisze:czarna_agis pisze:Aleba pisze:czarna_agis pisze:(Ale jeszcze zobaczymy czy się spisze jako przygotowywacz kolacji dla gości)
Znam opowieści jopop...
No to już wiesz na co możesz liczyć
czarna_agis pisze:Aleba pisze:czarna_agis pisze:Aleba pisze:czarna_agis pisze:(Ale jeszcze zobaczymy czy się spisze jako przygotowywacz kolacji dla gości)
Znam opowieści jopop...
No to już wiesz na co możesz liczyć
Ja tu z dobrego serca koteczka chciałam odwiedzić, a Tyś taka??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas i 352 gości