Sch.Sosnowiec-nowe kociaki pomoc potrzebna!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 18, 2007 21:46

Mówiłam,że to istne klony :lol: Kurcze jak tamte kociaki były na kwarantannie, to róznie może być, ale trzymam kciuki za kocinki :)
Mo TZ mnie nie zabił, więc nie jest źle powiedział wiedziałem, że jak mnie chwilę nie będzie to się tak to skończy :D chodzi o prztaszczenie czarnuszków - już nawet iloscią nie był zdziwiony :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lis 19, 2007 17:26

Te trzy maleńtasy zostały w sobotę wieczorem wyciągniete przez Emi ze schronu.Niestety były na kwarantaniie:(
Dziś z Emi wpakowałyśmy miauczące w niebogłosy futra i wio do weta.Kociaki zostały odrobaczone,odpchlone i obsłuchane.Niby stan ogólny kociaków dobry,mają tylko stado pchiełek ,ale z tym już zaczęlyśmy walczyć :twisted:
Kociaki są odizolowane ,mają okres kwarantanny boimy się wiecie czego...?

Maluchy nie mają niestety apetytu,kupka niespecjalna i bialo czarny wczoraj zwymiotowała:((Teraz tylko czekamy .Jakby się coś dzialo Kasia ma dzwonić
A oto pięknoty
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lis 19, 2007 20:45

a coz to za slicznosci :D
mam nadzieje, ze jednak nie beda chore, boze nie moga byc chore :!: :!: sa tak sliczne, ze napewno szybko znajda domki. trzymam mocno kciuki zeby jakies cholerstwo sie nie doczepilo :ok: :ok:
Obrazek

patka-p3

Od: Wto kwi 24, 2007 11:54

Post » Wto lis 20, 2007 0:18

Pierwsza strona uaktualniona.

Za maluszki trzymam ogromne kciuki!
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Wto lis 20, 2007 21:44

Faktycznie to jest wielkie zakocenie, a domki milczą, a maleństwa czekaja na swoje własne domki gdzie bedą kochane i rozpieszczane :(

terenia1

Post » Czw lis 22, 2007 12:20

Maluszki Trójka w Będzinie jest w nawet niezłym stanie, nie mają biegunki, nie smarkają itp, ale maja strasznie mały apety, będą dokarmiane strzykawką bo prawie nic nie jedzą :(
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Czw lis 22, 2007 19:42

Emiś pisze:Maluszki Trójka w Będzinie jest w nawet niezłym stanie, nie mają biegunki, nie smarkają itp, ale maja strasznie mały apety, będą dokarmiane strzykawką bo prawie nic nie jedzą :(

Emilka to super wieści :D , a u mnie chyba mi sie wydaje zamiast 4 chłopców i 1 dziewczynki, jest 3 chłopców i 2 dziewczynki. Na szczęście kociaczki zdrowe , apetyt im dopisują, i rozrabiają nieźle :lol:

terenia1

Post » Nie lis 25, 2007 17:13

terenia1 pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek
A o to całe moje kocie przedszkole, a własciwie żłobek - czarne klony :lol:

Dzisiaj jeden z moich maleńtasów dziewczynka pojechał do nowego domku :lol: będzie mieszkała w Sosnowcu, kicia nie będzie wychodziała. Adoptował kicię chłopak, na dodatek policjant :lol: będę miała znajomości bo prawie z mojej dzielnicy :lol: a dzisiaj mało by brakowła, abym zaliczyła całkiem pokaźny mandat, jadąc do naszych kociaków w Będzinie, na szczęście policjanci okazali się bardzo wyrozumiali i dostałam pouczenie :lol: ufff.
Umowa adopcyjna podpisana, pan wieczorem ma dzwonić z informacjam jak mała się zaaklimatyzowała.
Więc mam jeszcze 4 czarnych chłopaków :lol:

terenia1

Post » Nie lis 25, 2007 18:22

Srebrny kocurek z tymczasu w Będzinie odszedl za TM,o dwa kolejne walczymy:(

Powtórze po raz kolejny .NIECH SZLAG TRAFI TO SCHRONISKO
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie szpital Funia chora,Dziurkacz chory i mój 10 letni stacjonarny kocurek chory:(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie lis 25, 2007 23:08

Obrazek
Obrazek

No nareszcie udało mi się zrobić zdjęcia naszej ślicznej tri :lol:

terenia1

Post » Nie lis 25, 2007 23:52

ale u Was dużo malców :( biedny grafitku [*] :cry:

Tereniu ale Ci obrodziło tymczasikami 8O i wszytskie cuda niesmaowite :lol: :lol: dziewczyny trzymam kciuki bardzo mocno i oby to nie było ......wiadomo co :( jak malce nie chcą jeść u mnie cuda umiała zdziałać gotowana do wręcz rozpadu wołowinka niekoniecznie ta najdroższa z ryżem i saszetki wiskas junior :roll: ...........trzymam kciuki za futra i te maleńkie i te większe :ok: :ok:

te czarne cudne kloniki mają gora 5 tygodni według mnie , jak mozna takie malce zabrac matce :(
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Pon lis 26, 2007 0:39

Natka, jakoś mi się czarne klony obrodziły, było 5 maleńtasów, od dzisiaj juz są cztery dostałam informację od domku dziewczynki która wyadoptowałam dzisiaj, że wszysko ok, troszkę płakała, potem pospała, a potem się bawiła - mam nadzieję,że w nowym domku będzie jej dobrze lepiej niż u mnie będzie pupilką jedynaczką a u mnie jeszcze 4 chłopaczków, ale na szczęście chłopaki zdrowe, apetyt maja niezły - straszne rozrabiaki, urocze czarnuszki :lol:

terenia1

Post » Pon lis 26, 2007 11:19

nie wiem czy wiesz ale mieć czarnego kota w domu przynosi szczęście :lol: :lol: jak u nas zapadła decyzja prawie 4 lata temu ze bedzie kot to wybralismy czarnego na szczęście własnie :wink: a ze ma białych wstawek troszke to tylko dla jego uroku :lol: :lol: :lol:

do gory kociaki po domek :wink:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Pon lis 26, 2007 11:36

mar_tika pisze:Srebrny kocurek z tymczasu w Będzinie odszedl za TM,o dwa kolejne walczymy:(

Powtórze po raz kolejny .NIECH SZLAG TRAFI TO SCHRONISKO

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie szpital Funia chora,Dziurkacz chory i mój 10 letni stacjonarny kocurek chory:(

:(
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pon lis 26, 2007 18:37

Dzisiaj uaktualnienie naszego rozliczenia jak zwykle na pierwsze stronie. Ewuniu jesteś kochana :1luvu:
I dzisiaj także dzięki Ewuniu jeden z moich czarnuszków znalazł w domek, w czwartek go tam zawiozę :lol: czyli niebawem zostaną mi 3 chłopaki
Emilka znów zakocona, kociaczki dwa z Będzina od dzisiaj na tymczasie e Emilki.

terenia1

[poprzednia][następna]