Nie zależnie czy będzie to zbiórka dodatkowa czy przyspieszona październikowa ja mogę zadeklarować 20zł.
To taka moja luźna propozycja i mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Boo77 pisze:A ja nawaliłamPrzeprasza, przepraszam, przepraszam. Było trochę zamieszania w schronie i z Agatką... Wiem, wiem tłumaczą się tylko winni. Tak, jestem winna. Ale może mi wybaczycie?? Kajam się nisko, niziuteńko...
Boo77 pisze:I już robię wpłatę na konto Mirki.
Mam nadzieję, że i Mirka i Fundusz mi to wybaczą
Boo77 pisze:może udało by nam się zmobilizować i uczynić bądź dodatkową zbiórkę "na połowę miesiąca" bądź znacznie przyspieszyć zbiórkę październikową /oczywiście decyzja zależy od uczestników Funduszu i ich możliwości/ i wspomóc Korabiewice? Tam teraz jest totalna tragedia i oni bardzo potrzebują wsparcia. Muszą nazbierać kupę kasy, zwłaszcza na kupno nowego baraku
Nie zależnie czy będzie to zbiórka dodatkowa czy przyspieszona październikowa ja mogę zadeklarować 20zł.
To taka moja luźna propozycja i mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa
pixie65 pisze:OK, OK, zaraz dopiszę a tymczasem leć na Kropciowy i Buborowy wątek...kątrolla chyba będzie niezbędna...
pixie65 pisze:Femka pisze:byłam i interweniowałam
byłam, widziałam
gud dżob...albo może łel don
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Paula05 i 99 gości