no, nigdy niewiadomo jak to jest mrożone, czy nie było już rozmrażane i tak dalej. Lepiej nie ryzykować.
Dary Beskidu to akurat porządny sklep, więc tam się nie bałam kupić. Simi jadła Bacfa koza/koń, królik/koza, na oba już nie może patrzeć. Samej kozy próbowałam z cats plate, bo jest wersja Allergic właśnie o smaku kozy, to leży mi kilka słoików bo też już nie chce...Długo też jadła jagnięcine, ale to też już be. Na razie ten kangur jej bardzo pasuje, no ale coż, 10% tłuszczu to nie chce ją za długo tym karmić. Stąd pomysł z wieprzowiną bo widzę, że ta za to ma 32% tłuszczu, więc jakby jadła je na zmianę to może byłby jakiś bilans. Ogólnie jej już mieszam smaki i jej daje różne zamiennie, nie widzę jakichś pogorszeń jeśli chodzi o tematy alergiczne, także chociaż tyle

Na pewno boje sie podać drobiu, więc omijam smaki takie jak kurczak, indyk i tak dalej. No zrobiła się wybredna, jak była mała to wsysała wszystko jak odkurzacz, a jak ją karmiłam karmami komercyjnymi gdy ją dopiero co wzięłam do siebie typu catz finefood to dopiero było. No ona by takie coś bardzo chętnie jadła. Widzę jakby zjadła takiego kurczaka co je Nesto, ale co zrobię

Chciałabym ją karmić innymi rzeczami, ale boje jej się dać coś innego niż Cats Plate niestety. Brak śluzu występuje już od jakichś 2-3 miesięcy, więc też ciekawe czemu nagle zniknęło skoro wcześniej był nonstop. Ale ja się tam cieszę nawet jak nie znam powodu

Zostanie kwestia trójglicerydów, ale to już po nowym roku