Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Chodzi nam o twój wpis w stosunku do Marzeny. Doskonale o tym wiesz.
Marzenia11 pisze:Wszystko jest w porzadku,wizyya trwała dwie minuty, nie trzeba rtg ani rehabilitacji no wszystko jest w pirzadku,lekarz widzi,a ten z soru przesadził.
gusiek1 pisze:Marzenia11 pisze:Wszystko jest w porzadku,wizyya trwała dwie minuty, nie trzeba rtg ani rehabilitacji no wszystko jest w pirzadku,lekarz widzi,a ten z soru przesadził.
A czemu Cię boli?
Marzenia11 pisze:Nie będę opisywać kretynizmu rozmowy z lekarzem. Wystąpiłam o dokumentację medyczną (chyba mi to weszło w krew) i ze zdjęciami pójdę prywatnie do ortopedy
Teraz mega stres z Notką. Dwa autobusy nie przyjechały, trzeci spóźniony 10min. Nie wiem o której dotrzemy. Ona jest tak zestresowana,ze aż cała torba chodxi,tak ciężko oddycha.
gusiek1 pisze:Marzenia11 pisze:Nie będę opisywać kretynizmu rozmowy z lekarzem. Wystąpiłam o dokumentację medyczną (chyba mi to weszło w krew) i ze zdjęciami pójdę prywatnie do ortopedy
Teraz mega stres z Notką. Dwa autobusy nie przyjechały, trzeci spóźniony 10min. Nie wiem o której dotrzemy. Ona jest tak zestresowana,ze aż cała torba chodxi,tak ciężko oddycha.
Daj znać co powie ortopeda prywatnie.
Mam nadzieję, że już w autobusie. Trzymamy mocno kcuki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: ak007, Google [Bot], Jacex123 i 69 gości