Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pan.Kruk pisze:Płakały troszkę. Może przez mojego Grubcia bo on bardzo głośno wył i mógł je nakręcić. Ta wczorajsza rodziła, ale male musiala stracic albo odrzucić. Wet powiedziała, ze po sutkach widac, że nie karmiła. Dostała lek na zatrzymanie laktacji.
Mój Grubcio ma testy. Siedzę pod gabinetem i gryze paznokcie...
Pan.Kruk pisze:Płakały troszkę. Może przez mojego Grubcia bo on bardzo głośno wył i mógł je nakręcić. Ta wczorajsza rodziła, ale male musiala stracic albo odrzucić. Wet powiedziała, ze po sutkach widac, że nie karmiła. Dostała lek na zatrzymanie laktacji.
Mój Grubcio ma testy. Siedzę pod gabinetem i gryze paznokcie...
Baltimoore pisze:OK. Wiem.
Stukałam też do innych Forumowiczów![]()
To już trzeci miesiąc od naszej pierwszej udanej zbiórki na puszki![]()
Chciałabym ogłosić ROZPOCZĘCIE DRUGIEJ FORUMOWEJ ZBIÓRKI NA PUSZKI
dla kotów z tego wątku![]()
Kontakt na PW ze mną lub z Izą.
Baltimoore pisze:Atta przecież robisz dla tych kotów BAAAAARDZO DUŻO![]()
Dzięki ogromnemu Twojemu zaangażowaniu![]()
![]()
zamawiamy dzisiaj dla bezdomnych kotów 2x10 kg suchej karmy Joserca Catelux
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zbiórkę organizujemy dla Osób, które chciałyby pomóc inaczej niż poprzez bazarki
iza71koty pisze:W dzień był sajgon a póznym wieczorem podczas karmienia Meksyk.Nie wiem czy we właściwej kolejności to pisze ale mam dosyć.No takiego strachu to się dawno nie nażarłam.
Atta pisze:iza71koty pisze:W dzień był sajgon a póznym wieczorem podczas karmienia Meksyk.Nie wiem czy we właściwej kolejności to pisze ale mam dosyć.No takiego strachu to się dawno nie nażarłam.
To tak szybko obróciłaś wciągu jednego dnia z Sajgonu poprzez Meksyk do Polski?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 232 gości