Zaginione-znalezione koty - SZCZĘŚLIWE ZAKOŃCZENIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 10, 2013 14:22 Re: Zaginione-znalezione koty

Mała kotka z Gdańska - już nie ważne, dziś znalazłam jej dom w sąsiedztwie.

Katari

Od: Śro wrz 12, 2007 20:47

Post » Sob sie 10, 2013 16:27 Re: Zaginione-znalezione koty

Rosyjski niebieski (prawdopodobnie) znaleziony przed chwilą w Sopocie! Czy ktoś, coś wie? Tydzień temu widziałam ogłoszenia o zaginięciu takiego kota, niestety wszystkie pozrywane...

istari

Od: Pon sie 06, 2012 17:04

Post » Sob sie 10, 2013 17:40 Re: Zaginione-znalezione koty

mnie zaginął kot rosyjski niebieski, podaję swój numer telefonu 509 563 999, czekam z niecierpliwością na kontakt

Konsuella

Od: Śro lip 31, 2013 14:52

Post » Sob sie 10, 2013 18:35 Re: Zaginione-znalezione koty

Niestety kotka dalej szuka właściciela... :(

istari

Post » Sob sie 10, 2013 18:40 Re: Zaginione-znalezione koty

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Sob sie 10, 2013 18:58 Re: Zaginione-znalezione koty

Niestety nie...:(

istari

Post » Nie sie 11, 2013 7:11 Zielona Góra zaginęła biało czarna kotka.

Witam.
W okolicy ul. Francuskiej w Zielonej Gorze zaginęła młodziutka ( 2 lata) biało czarna kotka z plamką na pyszczku.
Kotka jest wysterylizowana.
Malutka jest po chorobie neurologicznej .
Bardzo proszę , może ktoś ją gdzieś widział, coś wie :(
Syn zostawił uchylone okno w pokoju i naprawdę nie wiem jak gdzie i kiedy Kropka wyszła.
Dla znalazcy nagroda pieniężna.
nie wiem jak tu zamieścić zdjęcie.
Magda
888-XXX - XXX

Zdjęcia z ogłoszenia na Tablica.pl N/K
http://tablica.pl/oferta/zaginal-kot-cz ... 3;promoted

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kotka odnaleziona :D - usunęłam dane kontaktowe. N/K
Ostatnio edytowano Śro sie 14, 2013 8:03 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 3 razy
Powód: Przeniosłam na właściwe podforum i dodałam zdjęcie

Magdalenn

Od: Nie sie 11, 2013 7:02

Post » Nie sie 11, 2013 9:07 KATOWICE-GISZOWIEC ZAGINĄŁ KOCUR!!!!!

9.8.2013 r. w piątek w Katowicach-Giszowcu przy ul. Kolistej zaginął kot - wabi się Anusiak.
Ma około 4 lata, 90 cm długości (długość z ogonem) i waży około 7 kg. Jest prążkowany, duży i bardzo inteligentny i skory do zabawy. Na czole posiada znak w kształcie litery "M" a na brzuchu plamki, które przypominają dwa rzędy guzików. Ktokolwiek go widział lub ktokolwiek go znalazł proszony jest o pilny kontakt z właścicielką - Anią pod nr. 535 921 679. Kot uciekł z mieszkania i może być na ul. Kolistej, Giszowcu lub gdziekolwiek indziej na Śląsku. Co ważne, na znalazcę lub osobę, która poda informacje o miejscu pobytu kota czeka nagroda pieniężna w gotówce w wysokości 2.000,00 zł.
Bardzo proszę o pomoc bo to nie jest tylko kot ale pełnoprawny członek naszej rodziny...Udostępniajcie proszę tę wiadomość, a nóż ktoś go widział. Bardzo dziękuję!!!!
Zdjęcia kota dostępne pod linkiem:
https://www.facebook.com/anna.jamrozik.792 lub http://tablica.pl/oferta/zaginal-kocur- ... 3pih5.html

annajamrozik

Od: Nie sie 11, 2013 8:14

Post » Nie sie 11, 2013 13:54 Re: Zaginione-znalezione koty

istari pisze:Niestety kotka dalej szuka właściciela... :(

Istari, udało się ustalić właściciela tego kotka? Jest śliczny.

Konsuella

Post » Nie sie 11, 2013 19:16 Re: Zaginione-znalezione koty

PRUSZCZ GDAŃSKI KONSI
a my nadal szukamy; dzisiaj rozwiesiliśmy nowe ulotki; coraz mniejszą nadzieję mamy...minęły dwa tygodnie; dzisiaj byliśmy na Rotmance i Osiedlu Bursztynowym.
Tak strasznie tęsknimy za nią!!!!!!!!!

Konsuella

Post » Nie sie 11, 2013 20:01 Re: Zielona Góra zaginęła biało czarna kotka.

Magdalenn pisze:Witam.
W okolicy ul. Francuskiej w Zielonej Gorze zaginęła młodziutka ( 2 lata) biało czarna kotka z plamką na pyszczku.
Kotka jest wysterylizowana.
Malutka jest po chorobie neurologicznej .
Bardzo proszę , może ktoś ją gdzieś widział, coś wie :(
Syn zostawił uchylone okno w pokoju i naprawdę nie wiem jak gdzie i kiedy Kropka wyszła.
Dla znalazcy nagroda pieniężna.
nie wiem jak tu zamieścić zdjęcie.
Magda
888-XXX-XXX

Zdjęcia z ogłoszenia na Tablica.pl N/K
http://tablica.pl/oferta/zaginal-kot-cz ... 3;promoted

Obrazek

baaaaaardzo dziękuję :oops:
Może ktoś ja widział ?
Proszę o pomoc

Obrazek

Obrazek

Magdalenn

Od: Nie sie 11, 2013 7:02

Post » Pon sie 12, 2013 12:49 Re: Zaginione-znalezione koty

Taka krotka historia o Gruszce

Wczoraj, 10 rano, stukanie do drzwi. Stoi znajoma z jakims burasem na reku. Znalazla go podczas spaceru z psem, gdy lezal wyraznie przerazony we wnece pod schodami. Jako, ze ma psa - to podrzucila go nam.

Buras okazal sie kotka, do tego z - niestety - bezwladnymi tylnimi lapkami. Nasz kot - o cudzie - zareagowal na nia bardzo spokojnie, kotka tez nie fuczala. Na szczescie na szyi miala obrozke z telefonem do wlascicieli. Okazalo sie, ze ma 4 lata ,zwie sie Gruszka i zginela dwie doby wczesniej, z domu jakies 400 metrow od nas. Byla intensywnie poszukiwana ale jak widac bez efektu.

Zaplakana wlascicielka byla w pol godziny pozniej na jej widok kotka sie ozywila i probowala stanac na nozki, poruszajac przy tym tylnimi lapkami, co pokazalo ze wbrew naszym obawom nie doszlo do uszkodzenia rdzenia, wiec powinna sie z tego jakos wykaraskac.

O dalszych losach powiem jak sie odezwa ich wlasciciele, bo obiecali dac znac "co dalej" - i od razu pognali na ostry dyzur.

Moral jest taki, ze warto inwestowac w obrozki z takimi zawieszkami... Raz, ze od razu widac, ze to domowy kot, co zacheca do interwencji osoby postronne, ktore byc moze obawialyby sie podejsc do "dzikuska", dwa ze dzieki temu od razu wrocila do wlascicieli, wiec na pewno latwiej jej bedzie zniesc trudy terapii niz gdyby byla w obcym sobie otoczeniu.
Obrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim życiu musieli być myszami.

Lifter

Od: Pt sie 09, 2013 10:47

Post » Pon sie 12, 2013 17:18 Re: UWAGA Zginęła kotka Warszawa okolice metra Stare Bielany

kwolek7 pisze:Uwaga !!! 02,08,2013 w okolicy Metra Stare Bielany (Al.Zjednoczenia ) Zaginęła kotka, ma 6 lat nazywa się Myszka. kotka jest szylkretowa rudo-brązowa drobnej budowy, ma długą sierść i puchaty ogon, przypomina kota rasy Maine coon lub leśny kot norweski, posiada microchip o numerze 981000002368958 Osoby posiadające jakie kolwiek informacje prosimy kierować pod numer tel 514-572-548 Kasia

http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lub-z ... -509644422 zdjęcie kotki
Obrazek

Dziękuje wszystkim za pomoc w poszukiwaniach :) po 11 dniach kotka odnalazła się. Jest już z nami w domu !!!! Nareszcie :kotek: Szukajcie nie nie poddawajcie się

kwolek7

Od: Pt sie 02, 2013 22:33

Post » Pon sie 12, 2013 22:20 Re: Zaginione-znalezione koty

Konsuella pisze:
istari pisze:Niestety kotka dalej szuka właściciela... :(

Istari, udało się ustalić właściciela tego kotka? Jest śliczny.

Tak, dom się odnalazł. Kotka podobno ucieka od kilku tygodni, raz o mało nie potrąciło jej auto, kilka dni już u kogoś była... :roll: no nie skomentuje podejścia "no co mam zrobić jak ona chce wychodzić". Wróciła do swoich rodziców (bo mieszkają w trzy koty :) ) i mam mocną nadzieję, że nie trafi nigdy na nikogo kto ją sobie zabierze pod pachą do domu czy też skrzywdzi.. a niestety w tej okolicy takich ludzi nie brakuje. A kotka jest porażająco ufna :(

A ja ciągle trzymam kciuki za 14letnią śliczność by znalazła drogę do domu i rodziny!

istari

Post » Pon sie 12, 2013 23:19 Re: Zaginione-znalezione koty

Zaginął kot mojej córki! Wyszedł dzisiaj (12.08.2013) z bloku przy ul. Gościeradowskiej 1 w Warszawie. Jest czarny, tylko na szyi ma małą białą plamkę. Ma około roku. Nazywa się Dissy (Dizi). Jest zaczipowany, nr. czipa to 941000015171568. AKTUALIZACJA (2013.08.14) - kot szczęśliwie odnaleziony, szczegółów nie znam, ale żyje i w jednym kawałku :)))
Ostatnio edytowano Śro sie 14, 2013 5:01 przez Elske, łącznie edytowano 2 razy

Elske

Od: Nie sie 22, 2004 20:39

[poprzednia][następna]