Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Kasiu wpiszę Cię w niedzielę na wieczór jak nie będzie rannego dyzuru można zrobić jeden w środku dnia jak Ci będzie wygodniej![]()
Grafik dyżurów na tydzień od 29.04.2013r. do 06.05.2013 r.
29.04. pon. rano Kasia wiecz. Teresa
30.04. wtorek rano brak wiecz. Teresa
01.05. środa rano brak wiecz. brak
02.05. czwartek rano brak wiecz. brak
03.05. piątek rano brak wiecz. brak
04.05.sobota rano brak wiecz. Kasia
06.05 niedziela rano brak wiecz. Kasia
anksunamun pisze:Dziewczyny,wiem ,że nie tak dawno chciałyście wziąć chorego kotka mieszkającego przy szpitalu i uciekł wam już z klatki.Dzis w klinice weterynaryjnej na Syberce w starym Chełmku spotkałam panią,która bardzo sie o niego martwi.Kotek nadal jest i bardzo źle sie czuje...
Anett84 pisze:anksunamun pisze:Dziewczyny,wiem ,że nie tak dawno chciałyście wziąć chorego kotka mieszkającego przy szpitalu i uciekł wam już z klatki.Dzis w klinice weterynaryjnej na Syberce w starym Chełmku spotkałam panią,która bardzo sie o niego martwi.Kotek nadal jest i bardzo źle sie czuje...
to mnie uciekł ten kociak, Panie miały do mnie dzwonić, a nikt nie zadzwonił, miałam jeszcze raz po niego jechać, trudno komuś pomóc, jak nie ma kontaktu, a ten kocurek jest bardzo sprytny
anksunamun pisze:Anett84 pisze:anksunamun pisze:Dziewczyny,wiem ,że nie tak dawno chciałyście wziąć chorego kotka mieszkającego przy szpitalu i uciekł wam już z klatki.Dzis w klinice weterynaryjnej na Syberce w starym Chełmku spotkałam panią,która bardzo sie o niego martwi.Kotek nadal jest i bardzo źle sie czuje...
to mnie uciekł ten kociak, Panie miały do mnie dzwonić, a nikt nie zadzwonił, miałam jeszcze raz po niego jechać, trudno komuś pomóc, jak nie ma kontaktu, a ten kocurek jest bardzo sprytny
Aha ..Ta pani mówiła ,że głupio jej było zas się Wam naprzykrzać,a inne babki się śmieją,że kotem się przejmuje.Co za ludzie.Szkoda,że namiarów nie wzięłam,jakos nie pomyślałąm,bo sie bardzo spieszyłam...szkoda tego kota.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tundra i 59 gości