Wiejskie Kociambry-Życie toczy się dalej-jestem silna

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lut 16, 2013 14:31 Re: Wiejskie Kociambry-Dziś już 4 sterylka za nami :)

Mijeczko, przypomnij swojej Dużej, że jutro jest nasze święto!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lut 16, 2013 15:00 Re: Wiejskie Kociambry-Dziś już 4 sterylka za nami :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Sob lut 16, 2013 15:02 Re: Wiejskie Kociambry-Mamy dom :)o matko jak się cieszę

tosiula pisze:
Kociama pisze:Dziewczyny nie mogę jeszcze uwierzyć,som stary rozlatujący się ale nasz i kotów nikt nas nie wyrzuci i możemy spac spokojnie
nie myślałam że mozna tak płakać ze szczęścia że można ryczeć tak że łez nie mozna zatrzymać
Ja zdaję sobie sprawę że koszty sądowe nas dobiją ,ale jakos to musimy znieśc pod swoim i tylko swoim już dachem ,matko ja nie wiem co napisać ja mimo ze tyle się na łeb zwala to mam ochotę zatańczyć
mam ochotę bolowi fizycznemu powiedziec a skocz ty mi w 4 litery bo ja chce się cieszyć tym że nie wyląduję na ulicy z Kotami

jest jakis sp[osób żeby zatrzymac te łzy? bo tak rycze że nie umiem opanować tego
po tylu latach taki cud

Dopiero doczytałam :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: bardzo się cieszę!!!!!Własny dach nad własnym łóżkiem to najlepsze co może nas spotkać :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: na pewno teraz lepiej się poczujesz :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociamko- ciesze sie razem z Toba, bardzo. Sprawiedliwosc nie zawsze jest wiec ślepa! :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob lut 16, 2013 15:14 Re: Wiejskie Kociambry-Dziś już 4 sterylka za nami :)

Kiedyś widziałam fajną rozmowę z ponad 50letnim człowiekiem przykutym do łóżka, który powiedział

Jak jest źle to trzeba przeczekać, bo zawsze przychodzą te dobre chwile, tylko czasami trzeba czekać dłużej a czasami krócej ale one zawsze nadchodzą

chyba nie sposób się z nim nie zgodzić :)
Puszek ciuła do swojej skarbonki na nerki https://pomagam.pl/chorenerkipuszka

girlonthebridge

Od: Sob wrz 22, 2012 1:24

Post » Sob lut 16, 2013 17:51 Re: Wiejskie Kociambry-Dziś już 4 sterylka za nami :)

Obrazek

:D Obrazek Obrazek

Czujemy się dobrze,mała szaleje jak dżinks ,łobuziara z niej okropna
Dzisiaj potraktowała mnie ulgowo gdy Wetka podawała zastrzyki,ale w poczekalni zanim weszłam z nią do gabinetu pokazała swoje
no cóż ostrzegałam kobitke żeby trzymała psa blisko siebie ale gdzie tam ten zaczał szczekac i doskakiwac do transporterka no to Kota mu trzasneła po nosie
trudno ostrzegałam

Jesteśmy umówione ze piątki są nasze na starylki
w piątek jedziemy usuwać szwy jednej koteczce a zawieziemy nastepna jesli złapiemy :roll:
dzisiaj chciałam złapac ale nie wyszło bo znowu ten wilczur sie pojawił i Koty spłoszył

Koty czują sie świetnie i to mnie cieszy ,ale ja się rozlatuję bo za duże tempo sobie narzuciłam jak na moje zdrowie no ale musze się spieszyć bo już sa sterylki aborcyjne niestety :(
zaczyna się zajob
będziemy ciachać na kreskę co dam radę zapłacić to zapłace
zawsze to jakos łatam bo albo dług w lecznicy albo w zoologicznym :lol:

Ale wnerwiłam się dzisiaj bo człowiek ratuje,sterylizuje a ten babsztyl we wsi rozmnaża
dzisiaj rozwiesiła ogłoszenia
Persy ,kompleksowa opieka weterynaryjna ,czipowane
kurde ale pseudo Persy

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob lut 16, 2013 22:14 Re: Wiejskie Kociambry-Dziś już 4 sterylka za nami :)

Takie ogłoszenie nadaje się na policję. Niech sprawdzą, czy są "persy" (jeśli na sprzedaż), zgodnie z ustawą. Wiem, wiem, niczego nie sprawdzą.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lut 17, 2013 6:52 Re: Wiejskie Kociambry-Dziś już 4 sterylka za nami :)

Gdzie tu nowa dziurka? U nas nad prawym oczkiem :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lut 17, 2013 7:19 Re: Wiejskie Kociambry-Dziś już 4 sterylka za nami :)

U nas kikutek ogonka pogryziony :(

Kociama

Post » Nie lut 17, 2013 11:20 Re: Wiejskie Kociambry-Dziś już 4 sterylka za nami :)

Pogryzionym, dziurawym i wszystkim szczęścia
Obrazek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lut 17, 2013 12:44 Re: Wiejskie Kociambry-Dziś już 4 sterylka za nami :)

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kota Państwu i służbie życzą Alienorki :D :piwa:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lut 17, 2013 12:48 Re: Wiejskie Kociambry-Dziś już 4 sterylka za nami :)

Alienor pisze:Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kota Państwu i służbie życzą Alienorki :D :piwa:

:lol: o matko a ja czytam co Ty tak służbowo a to Pańtwo to Kociaste przecież
wzajemnie Kociaste
u nas Dyży świętuje urodziny no i tylko ja jako służba w domu :lol:

Kociama

Post » Nie lut 17, 2013 12:49 Re: Wiejskie Kociambry-Dziś już 4 sterylka za nami :)

O, to macie podwójne święto :)
Wszystkiego najlepszego - i dla Dużego, i dla Futerek :piwa: :kotek:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Nie lut 17, 2013 12:50 Re: Wiejskie Kociambry-Dziś już 4 sterylka za nami :)

To jeszcze wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla TŻa :birthday:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lut 17, 2013 12:57 Re: Wiejskie Kociambry-Dziś już 4 sterylka za nami :)

Wszystkim kocim lokatorom, w ich własnym domku, wszystkiego najkociego.
P&H

TŻ sto lat w zdrowiu i jak najwięcej takich radosnych dni we własnym domu :ok:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie lut 17, 2013 13:00 Re: Wiejskie Kociambry-Dziś już 4 sterylka za nami :)

Kociama pisze:
Alienor pisze:Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kota Państwu i służbie życzą Alienorki :D :piwa:

:lol: o matko a ja czytam co Ty tak służbowo a to Pańtwo to Kociaste przecież
wzajemnie Kociaste
u nas Dyży świętuje urodziny no i tylko ja jako służba w domu :lol:

O, wszystkiego najlepszego :D Moj Jj mial 15 urodziny. Ma traume bo za rok 50- siatka :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[poprzednia][następna]