S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 02, 2012 18:19 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

AgaPap pisze:Eeee tam Korciaczki są przecież od trudnych przypadków, więc nie dziwota, że dała im się pogłaskać. I tak by jej nie odpuściły więc od razu odpuściła :mrgreen:
behawiorystki :lol: :lol:

AgaPap pisze:Mała a Wy to jesteście chyba kujony trzy, a spróbujcie tych słowo pomarudzić następnym razem to nakopie w cztery litery :evil:
No i chciałabym wiedzieć kiedy wreszcie będzie się o kotach uczyć w tej szkole :roll:
haha, to bardzo dobrze, że takie kujony, super, że takie dobre oceny :ok: a z tą nauka o kotach to może być ciężko to tak samo jak wychowanie seksualne w szkole, zamiast do sedna to na pszczółkach czy jak to tam było :ryk:

AgaPap pisze:A co z Duśką się coś dzieje, że Tania pytałas o nią?
z Duśką chyba nie dzieje się coś ''gorszego'', jestem ciekawa co u niej i jak zdrówko naszych tymczasików wszystkich :mrgreen:

Mała1 pisze:a jak Rudy 555 ma na imię? bo też niue zapisałam i nie wiem
bardzo mnie martwi oko Duggana -boję sie ,ze będzie jak z Małpkowym :(
Rudy to Gavin

kurde biedny ten Duggan :( :( taki fajny kocurek..
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Nie gru 02, 2012 21:09 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

uffff
skonczyłyśmy trzytygodniowy maraton szkolny i może w koncu uda nam sie za tydzien spotkać w schronisku :D
ja tam nie mam wielkich nadzieji, że kiedykolwiek zaczniemy sie uczyć o kotach :twisted:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Nie gru 02, 2012 21:17 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

tangerine1 pisze:uffff
skonczyłyśmy trzytygodniowy maraton szkolny i może w koncu uda nam sie za tydzien spotkać w schronisku :D
ja tam nie mam wielkich nadzieji, że kiedykolwiek zaczniemy sie uczyć o kotach :twisted:

No bo faktycznie jak na razie to albo ekonomia, jakieś BHP, angielski a to może Wy nie w tej szkole jesteście ? :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie gru 02, 2012 21:20 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

AgaPap pisze:
tangerine1 pisze:uffff

No bo faktycznie jak na razie to albo ekonomia, jakieś BHP, angielski a to może Wy nie w tej szkole jesteście ? :mrgreen:

oooo przepraszam
wczoraj było dużo o żebach :twisted:
pani zaczęla omawiać układ pokarmowy i przez godzinę mowila o zębach, przeraziło mnie to, bo od zębów do d..y daleka droga i może nam semestru zabraknąć na omówienie całości :twisted:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pon gru 03, 2012 10:45 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

bettysolo pisze:Dziewczyny to sprawdźcie tego Varysa
To wyjątkowo męskie imię

Czy ja wiem, jedyny Varys jakiego znam (z literatury) jest eunuchem :)
Obrazek

Mumino

Od: Śro lis 23, 2011 15:19

Post » Pon gru 03, 2012 12:51 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

No tak ale nasze kocurki też są eunuchami :ryk:
a nie dziewczynkami :)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon gru 03, 2012 13:14 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

U nas wszystko w porządku . Troszkę zasmarkany jest jeszcze Tulian ,dlatego jest na kwarantannie na parterze .
Iris (po sterylce ) szaleje z Sizają aż się sufit trzęsie .Sizaja urosła , waży już 1,3 kg . Dusia zmieniła się nie do poznania .Przychodzi na zawołanie ,czasem nawet pozwoli brać się na ręce . Śpi oczywiście na łóżku , Pozwala się głaskać ,miziać i ma już przy tym załączony ,, traktorek " .
Odnalazła się u nas , widać po niej że jest szczęśliwa . Ma już ładną błyszczącą sierść , waży 2,8 kg . Najbardziej burczy na Tuliana ,chyba robi to ze strachu ,bo on jest wielki .Przez te dwa miesiące rządziła oczywiście wszystkimi kotami i ustawiała je po kątach .Parę dni temu dostała manto od (najspokojniejszego na świecie kota ) Durandii , i siedziała pod łóżkiem . Wychodziła z tamtąd tylko jak słyszała , że jestem w pobliżu . Na razie panuje zawieszenie broni . :mrgreen:
Na dzień otwarty przyjadę .

AgaPap trzymam mocno :ok: :ok: :ok: za Feliksa.
Obrazek Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=WHbr2lA7HlQ Iris i Tila :1luvu:
Tuljanek 11.03.2013 r. [*]
Keyla [Tymczasik] 06.08.13 r. [*]

Tulinki

Od: Pon maja 14, 2012 15:39

Post » Pon gru 03, 2012 17:48 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

tangerine, hehe
mozna cie przeczytać tak ,że uczymy sie o żabach :wink:

Tulinki- to dobrze, ze dobrze
ale sie cieszę ,że się spotkamy wszyscy na Dniu Otwartym

z wiesci schroniskowych nic w zasadzie nowego

jaaga dzieki za fanty na bazarek :kotek:

i zgłaszam ,że Haszek zostaje w swoim DT na stałe :wink:
Mrówek będzie szukał domku, raczej jest kocim jedynakiem-czekam na fotki
u Cycka i Maćka wszystko oki

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon gru 03, 2012 20:43 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

To gratulacje dla Haszka, owinął sobie pewnie dużyć wokół pazurka :ok:

A u nas smutno, bardzo. Byliśmy dzisiaj u weta na wynikach i bardzo niewesołe wieści. Po kroplówkach kreatynina podniosła się powyżej 13,4 a mocznik powyżej 130 - w sumie to nie wiemy do ilu, bo to są górne granice skali maszyny :( Raczej nie mamy szans na wiele wspólnych dni już, bo on wogóle nie reaguje na leczenie, kompletnie. Zobaczymy jutro jakie będą wyniki morfologi, ale generalnie nerki prawie nie oczyszczają organizmu. 11 grudnia będzie 5 lat jak Felix jest u nas, no właśnie czy będzie ? Przez te lata nie miał żadnych objawów białaczki, zdrowy, wypasiony kocur, a teraz dorwała go w swoje szpony i już najprawodpodobniej nie popuści. I wiecie co jest najbardziej ironiczne z tego, jakby ktoś go zobaczył to w życiu by nie powiedział, że on jest jedną, a może i dwoma łapami za TM. Do kitu z tym wszystkim .....
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon gru 03, 2012 21:30 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

:( Przykro mi, trzymam za Was kciuki... :ok:
Anka-kocianka

Berenika

Od: Nie sie 20, 2006 19:30

Post » Pon gru 03, 2012 21:33 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Aga ,trzymamy też...
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pon gru 03, 2012 21:39 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

AgaPap bardzo mi smutno :(
Nadal trzymam :ok: :ok: :ok: za Felixa . Mam nadzieję , że biedaczek się pozbiera .
Obrazek Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=WHbr2lA7HlQ Iris i Tila :1luvu:
Tuljanek 11.03.2013 r. [*]
Keyla [Tymczasik] 06.08.13 r. [*]

Tulinki

Od: Pon maja 14, 2012 15:39

Post » Pon gru 03, 2012 21:42 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Aga popytaj na wątkach nerkowych.
Trzymam kciuki.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon gru 03, 2012 22:58 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Współczuję.. :( :(
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Wto gru 04, 2012 12:00 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

AgaPap - Jak Feliks jest jedna lub nawet dwoma to nie znaczy ze ma iść do przodu, wierze że się cofnie i do nas wróci :ok: :ok: :ok:

Ja tez się zamelduję na dniu otwartym- wprawdzie Lucky jeszcze nieszczepiona bo smarka,pluje i charczy :/
ale w razie czego zamówię "kąpiel"dezynfekcyjną ;).
Obrazek

Obrazek

Gioia_

Od: Pt wrz 23, 2011 17:07

[poprzednia][następna]