alix76 pisze:Uprzejmie informuję, że w razie W mogę zawieźć Trójłapa gdzieś, gdzie jeździ kolej.
Iwonka, u mnie też szaleństwo, wszystko fruwa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:Uprzejmie informuję, że w razie W mogę zawieźć Trójłapa gdzieś, gdzie jeździ kolej.
Iwonka, u mnie też szaleństwo, wszystko fruwa
kotika pisze:Dzwonił do mnie pan z Wejherowa i ustaliliśmy, ze jutro jak będą wracać,
to przyjadą po mnie i pojedziemy do nich.
Pan powiedział, że drapak stoi już gotowy, bo sam go zrobił, z myślą o małym rozrabiace.
kotkubinat pisze:Cześć, tu Kotkubinat,
rozumiem, że Tristan ma już zaklepany porządny dom. Dość długo nie obserwowałam wątku więc zmroziło mnie jak przeczytałam, co się stało. Biedna vip...napisałam kotice, że jakby co jak w styczniu jestem pod ręką ale mam nadziję, że już wszystko ok.
Pogłaszcz go ode mnie proszę...no i pozdrowienia dla wszystkich, którzy kotem się zajęli.
M.
iwona66 pisze:Jakoś tak inaczej bez Cukieraska
iwona66 pisze:Rozklejam się poprostu rozklejam![]()
Czekoladowy wywalił się na kanapie do góry brzuszeczkiem ,śpi mocnym snem i w nosie ma ,że martwimy
się o jego przyszłość ,żyje tu i teraz![]()
Psy zaczepia łapką siedząc na drapakuodważniak
iwona66 pisze:Czekoladek śpi ,gdzieśno w róznych miejscach domu można go spotkać w nocy,
i tu i tam ,owszem jak gaszę lampkę to leży albo na kołderce albo pod oknem na drapaku ,
raczej mocno śpię ,lub z telewizorem śpię ,nic nie słyszę![]()
A teraz mordkę drze bo tłucze się z Trisią ,jedno drugiemu nie odpuszcza
iwona66 pisze:Obecnie jest aromatycznie, chyba za sprawą Trisi ,właśnie znowu się mordują
zresztą ciągle się mordują ,niesamowita przyjażń ,nawet to samo jedzą .
Dorwać Małego jest coraz trudniej ale jak się uda ,to jestem pod wrażeniem efektu jego futra
aksamit, welur ,zamsz ,nabuk no doskonała okrywa cherlawego ciałka.
Zbliża się szybkimi krokami godzina zero dla jajcyn kotka i na głowie stanę aby to zorganizować
Użytkownicy przeglądający ten dział: LimLim, Patrykpoz i 86 gości