Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 31, 2012 11:24 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

dana2509 pisze:Asiu- jak myślisz na pomocowe, czyli Twoje?
gaota mogłaby w tytule przelewu wpisać - na Maszę.
Ja tylko pytam, do niczego nie namawiam. :roll:
Na transport weź z pomocowego.

Danusiu nie ma problemu, tylko koniecznie w tytule cel.
Gaota bardzo dziękujemy, niech tylko dziewczynka opuści to miejsce.
joanna3113

Post » Wto lip 31, 2012 11:26 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

:ok:
Już piszę pw. do gaoty :P

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto lip 31, 2012 11:39 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Ale jestem paskud, wiecie o czym zamarzyłam? Żeby Maciusia zabrać na przegląd i może Dari mąż wziąłby go na DT :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto lip 31, 2012 14:00 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Myślę, że warto podać dziś Maszy surowicę. Surowica mojej kotki (którą wczoraj podawaliśmy też Malutkiej) jest w przychodni już przygotowana do podania.
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto lip 31, 2012 14:07 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

alab108 pisze:Ale jestem paskud, wiecie o czym zamarzyłam? Żeby Maciusia zabrać na przegląd i może Dari mąż wziąłby go na DT :oops: :oops: :oops: :oops:

Nie Ty jedna :oops:
Ja też tak pomyślałam, ale dobrze, że Ty pierwsza się odezwałaś :mrgreen:

dana.b

Post » Wto lip 31, 2012 15:36 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Nowa_Sztno pisze:Myślę, że warto podać dziś Maszy surowicę. Surowica mojej kotki (którą wczoraj podawaliśmy też Malutkiej) jest w przychodni już przygotowana do podania.

Julia żeby podawanie surowicy miało sens trzeba podawać przez trzy dni, dosyc duże ilości i na pewno nie jest to 0,5 ml, podanie niewielkiej ilości np. przez 2 dni, nie ma sensu.
joanna3113

Post » Wto lip 31, 2012 18:00 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Samą kotę pks-em? w tym stanie?Nie. Umrze, a facet wyrzuci :twisted:
Gazzy, jesli jest oferta na miejscu, że zostanie odebrana i dowieziona do wet, to moze mogłabyś pojechać?
Poza tym wielkie dzieki, że będzie miała noc w normalnym domu :D

A w ogóle kto, że tak powiem, imiennie, pilotuje kotkę? Muszę napisać pw.
Tak,deklarowałam opłacenie doby w hotelu. Podtrzymuje.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto lip 31, 2012 18:32 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

morelowa pisze:Samą kotę pks-em? w tym stanie?Nie. Umrze, a facet wyrzuci :twisted:
Gazzy, jesli jest oferta na miejscu, że zostanie odebrana i dowieziona do wet, to moze mogłabyś pojechać?
Poza tym wielkie dzieki, że będzie miała noc w normalnym domu :D

A w ogóle kto, że tak powiem, imiennie, pilotuje kotkę? Muszę napisać pw.
Tak,deklarowałam opłacenie doby w hotelu. Podtrzymuje.

ASK@ pisze:
joanna3113 pisze:
Na razie cały czas próbuję załatwi samochód. Sama może by i mogła pojechać PKS ale nikt nie zagwarantuje że kierowca zgodzi się kota zabrać, czasami jest problem żeby człowiek pojechał razem z kotem.

Na koty nie ma zakazu jazdy pociągiem czy busem byleby był w "opakowaniu". To kierowca bezprawnie zakazuje.Ale wiem,że czasem trudno się postawić i nie dziwię się. Koty ode mnie jechały busami i nie było problemu.
Cieszę się,ze coś ruszyło.
Asiu, ty będziesz koordynatorem leczenia? Do kogoś wet musi dzownić by ew podjąć decyzję co dalej i jakie wdrożyć leczenie.

Jak tylko Maszeńka zostanie wyciągnięta ze schroniska to będę dzwonić do dr i od jutra będę w stałym kontakcie, zostawię w rejestracji swój nr telefonu, niech tylko wyjdzie z tego miejsca.

Morelowa napisałam że ja (niestety) ale ktoś musi. Wyciągnęłam kotke ze schroniska, skóra i kości, ale to chyba norma, oddałam gazzy ale coś sie nie odzywa, jutro ma pojechać do Olsztyna już wszystko ustaliłam, nie mogłam się dodzwonić do dr Mikulskiej na komórkę, zadzwoniłam do przychodni, dzisiaj była dr Lew, ustaliłyśmy że skoro dziewczyny jutro będą rano, to mają zawiść Maszeńkę na uczelnię a któraś z nich się nią zajmie i przywiezie do przychodni. Zostawiłam w rejestracji swój nr telefonu.
W schronisku na kociarni jest taka bieda jak Maszeńka biało-szara. Dwa malutkie czarnuszki od których nie można się odpędzić, Maciuś jak dla mnie źle wygląda i bardzo potrzebuje domu.
joanna3113

Post » Wto lip 31, 2012 19:35 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Mała zmiana planów. Czy ktoś mógłby odebrać kotkę spod sądu w Olsztynie ?

gazzy

Od: Pt wrz 19, 2008 15:43

Post » Wto lip 31, 2012 19:38 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Kotka juz u mnie. Zjadła troszkę puszki - sama, bez strzykawki. Pić nie chciała. Miauczała, mruczała i cały czas obserwowała mojego tatę ;) Aktualnie śpi. Niestety nie mogę kotki dowieźć do samego kortowa. Czy ktoś może ją przejąć pod sądem ? innego wyjścia nie ma.

gazzy

Post » Wto lip 31, 2012 19:39 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

czy ktoś ma numer do Annylee ?

gazzy

Post » Wto lip 31, 2012 19:40 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Może AnnyLee? Proponowała pomoc.

dana.b

Post » Wto lip 31, 2012 19:41 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

No to napisałyśmy razem :mrgreen:

dana.b

Post » Wto lip 31, 2012 19:43 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

Chyba tak :mrgreen: :ok:

gazzy

Post » Wto lip 31, 2012 19:44 Re: Schron Szczytn- TRANSPORT DLA MASZY SZCZYTNO-OLSZTYN PIL

:mrgreen:
Trzeba poczekać, może jeszcze zajrzy na wątek, bo chyba nikt nie ma do niej numeru :?

dana.b

[poprzednia][następna]