Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Po dyżurze:
Na zdrowej: - 2 krowie cuchnące krowie placki,
- skończył się żwirek! - na kwarantannie jeszcze jest w miarę, więc trzeba by trochę pożyczyć…,
- jak zwykle scysje między Józkiem i Złotą,
Na kwarantannie:
- Dexter nalał na worek ze śmieciami :/ Zostawiłam mu ten mały drapak muchomor na środku kociarni, żeby miał jakiś środek do obchodzenia w koło![]()
![]()
,
- Pysiol i jego guru (drugi żarłok czyli Denis) szaleli na drapaku pod oknem,
- Amelka nawet spoko – znaczy bez stresów dała sobie zrobić w boksie wszelkie zabiegi (bezpośrednio jej nie dotyczące)
- Maluchy po przetarciu oczek i posmarowaniu neomycyną - nie mogły się napatrzeć (chodziły – znaczy czołgały się czy co one tam robią i się wpatrywały we wszystko); przez moment wydawało mi się, że ich matka ma rujkę
,
- Jest 1 puszka mokrego i 2 tacki dla maluchów, aczkolwiek ja dałam New Rudzikowi i New Skarpetkowi mokre dla dużych (podziabdziane) i też jedli bez problemu.
- Na kwarantannie na blacie był duży worek (chyba 15kg) Puriny Cat Chow Kitten z napisem: dar dla kotki z małymi czy jakos tak- przedstawiłam go pod szafę
- Byłam przed dyżurem w krzakach– widziałam szylkretkę i małego czarnego - on spokojnie jest do złapania. JEST TAM TEZ DUŻY CZARNY KOT – prawdopodobnie ich ojciec (nie jakis wielki – gabaryty szylkretki). Przy misce dominuje matka ale widać, że tatuś (no chyba, że to ciotka jakaś ;p), też głodny. Nie wyobrażam sobie, że złapiemy małe i matkę a on samotny zostanie – widać, że trzyma z nimi.
Dorota a czy Ty jesteś pewna, że widziałaś 2 małe czarne – tak pytam czy nie ma opcji, że wzięłaś dużego czarnego za małego ;p?
- Poza tym: zgubiłam gdzies telefon![]()
Co do transportu do Teresy - bardzo chętnie zabiorę się z kimś, kto będzie tak dobry by mnie zabrać... a w nawiązaniu do planów żywieniowych - ja jak zwykle sałatka greckai winka
Dorota Wojciechowska pisze:Po dyzurze ok. Byla pani od mamuski z darami. Wiecej wieczorem bom juz na dzialce i z komorki zle sie pisze. Amelka ma ruje. mamuska taka biedna jest i ucieka od maluszkow. Nie wiem jak u niej z pokarmem ja jej makuchy dokarmilam mleczkiem z puszki jadly az furczalo ale male porcje. To dalam dwa razy w odstepach
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 25.06.-01.07.2012 r.
25.06. pon. rano brak wie. brak
26.06.wt. rano brak wie. brak
27.06. śr. rano brak wie brak
28.06. czw.rano brak wie. Teresa
29.06. piat rano brak wie.brak
30.06. sob. brak wie. brak
01.07. niedz. rano Dorotka wie. brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: AniaEl, Jura, puszatek i 59 gości