Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:A przy okazji należałoby przyjrzeć się warunkom , w jakich trzymane są tam psy.Widzieliście?
ewar pisze:Wieśniak to dla mnie określenie pejoratywne, ale wcale nie chodzi o to, gdzie się mieszka, a o mentalność.
kristinbb pisze:ewar pisze:A przy okazji należałoby przyjrzeć się warunkom , w jakich trzymane są tam psy.Widzieliście?
Przeprowadzić kontrolę ??
Pleiades pisze: A swoją drogą, czy kotek jest alergikiem może? Bo jakoś sobie nie wyobrażam tak silnej reakcji na kwas mrówkowy, a była mowa o spuchniętych płucach i oskrzelach. Może to alergia? Albo sama nie wiem (nie próbowałam nigdy leżeć w mrowisku)
Mulesia pisze:Pleiades pisze: A swoją drogą, czy kotek jest alergikiem może? Bo jakoś sobie nie wyobrażam tak silnej reakcji na kwas mrówkowy, a była mowa o spuchniętych płucach i oskrzelach. Może to alergia? Albo sama nie wiem (nie próbowałam nigdy leżeć w mrowisku)
Według mnie ilość kwasu mrówkowego, jaką "dostał" spokojnie mogła wywołać obrzęki nawet u zdrowego zwierzęcia.
maneki pisze:Na fejsie pojawiły się zdjęcia Maćka po operacji wyjęcia kuli
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.366368886759851.84590.100001602290010&type=1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Apatka, Blue, Google [Bot] i 36 gości