Ależ jestem przeszczęśliwa, bo dzisiaj udało mi się kupić DVD 'Thor' za 20 zł

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dzyśka pisze:Głosuję na Justę![]()
Ależ jestem przeszczęśliwa, bo dzisiaj udało mi się kupić DVD 'Thor' za 20 złJednak opłaca się łazić po supermarketach. Jeszcze tylko 'Incredible Hulk' i 'Kapitan America' i będę miała komplet
jasdor pisze:Zgubiłam aktualny wątek Kociej Skarbonkiczy ktoś by mógł mi pomóc?
A , i szukam jeszcze kogoś z Wrocławia, kto mógłby pożyczyć ubranko posterylkowe
kotx2 pisze:Dzyśka pisze:Głosuję na Justę![]()
Ależ jestem przeszczęśliwa, bo dzisiaj udało mi się kupić DVD 'Thor' za 20 złJednak opłaca się łazić po supermarketach. Jeszcze tylko 'Incredible Hulk' i 'Kapitan America' i będę miała komplet
W kinach leci Avengers
villemo5 pisze:kotx2 pisze:Dzyśka pisze:Głosuję na Justę![]()
W kinach leci Avengers
tia... Dzyska juz 4 razy byla!
kotx2 pisze:villemo5 pisze:kotx2 pisze:Dzyśka pisze:Głosuję na Justę![]()
W kinach leci Avengers
Tylko![]()
![]()
Dzyśka pisze:kotx2 pisze:villemo5 pisze:kotx2 pisze:Dzyśka pisze:Głosuję na Justę![]()
W kinach leci Avengers
Tylko![]()
![]()
I 35 razy obejrzała na kompieUwierz mi, znam ten film na pamięć
To mi przypomina, że już ponad 24 godziny minęły od czasu, jak ostatnio oglądałam. Trzeba to nadrobić
Asia_Siunia pisze:
Dzyśka...czy ty się nudzisz![]()
Dzyśka pisze:Asia_Siunia pisze:
Ja się zakochałamAle jednakowoż ździebko się nudzę także
jasdor pisze:Dzyśka pisze:Asia_Siunia pisze:
Sesja za pasemSkończą Ci się nudy. No chyba, że Ty taka pilna i się uczysz na bieżący
Dzyśka pisze:jasdor pisze:Dzyśka pisze:Asia_Siunia pisze:
Sesja za pasemSkończą Ci się nudy. No chyba, że Ty taka pilna i się uczysz na bieżący
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2 ... 1331329376
Ja mam w tej sesji aż półtorej egzaminu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 104 gości