Daję im szansę i rzucam pojedyncze kawałki.
Z resztą niech sobie radzą same

Nie moja wina, że sobie pozwalaja z pyska wyrywać

Pierdoły jedne.
Przy czym jest zdecydowana tendencja - bure sobie świetnie radzą, czarne pierdoły mogą się oblizać smakiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Zapraszam
Kkotki sieją spustoszenie, są wszędzie![]()
Wczoraj znowu dały pokaz przy mięsiwie, są naprawdę niesamowite. Nawet wtykanie mięska czarnym pierdołom prosto do pyska nic nie daje, bo małe łapki są bardzo zwinneBaśka też się daje sterroryzować
![]()
Jedynie Szelma, Miron i Niunia dają radę odpowiednio szybko nawiać w bezpieczne rejony i zjeść. I przylecieć po następną porcję
Straszne małe łobuzy![]()
Za to Claude chyba jednak się przekona do mięska - jak mu jeszcze kilka kawałków zaiwanią sprzed samego nosa![]()
Widać było wczoraj, że resztki między uszami działają w tym kierunku - skoro mi zabierają z dzikim warkotem, to chyba to jest całkiem dobre?![]()
Oczy Mirona przez 2 dni wyglądają bosko, a trzeciego dnia nawrót masakrySzlag by to
![]()
Kkotki czarne też coś z tymi oczami mają - ciągle im wyłażą trzecie powieki, zwłaszcza Karej.
Kataru nie mają, spojówki ładne, nie kichają, odrobaczone po raz n-ty tydzień temu. Nie wiem, co im jeszcze dolega![]()
Chyba się wybierzemy do weta jutro lub w piątek![]()
Puściłam im wczoraj kilka ogłoszeń. Ciekawe, jaki będzie odzew, skoro już po Wigilii
OKI pisze:Boś rozwydrzyła jak dziadowskie bicze
OKI pisze:błwszytfon o szrnegootka![]()
alix76 pisze:OKI pisze:błwszytfon o szrnegootka![]()
że coooo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 57 gości