Ivcia pisze:Wojtku czy zmiana mojego zamowinia na najtansza opcje nie zaburzy zamowien innych?
Odejście z "Lady" - nie. Tam są jeszcze 44 zamówienia.
Odejście z V-neck - może trochę namieszać. Tam są tylko 32 zamówienia.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ivcia pisze:Wojtku czy zmiana mojego zamowinia na najtansza opcje nie zaburzy zamowien innych?
Wojtek pisze:Ivcia pisze:Wojtku czy zmiana mojego zamowinia na najtansza opcje nie zaburzy zamowien innych?
Odejście z "Lady" - nie. Tam są jeszcze 44 zamówienia.
Odejście z V-neck - może trochę namieszać. Tam są tylko 32 zamówienia.
Ivcia pisze:Rozumiem. V-neck zostanie na pewno i mysle ze zamiast lady wezme druga v-neck. Tylko musialabym posprawdzac rozmiary.
Wojtek pisze:
Dora750, musisz dosłać tabelkę, bo nie dołączyłaś jej do e-maila.
dora750 pisze:Dosłałam, aczkolwiek cena mnie "rozwaliła", że tak powiem... To markowe ciuchy "wychodzą" taniej niż takie "preparowane".
I już nie wiem nic z tego, czy mam zmieniać zamówienie, czy nie? Bo jeśli mam zmieniać z tego co chcę, na to co muszę, to sobie wolę odpuścić koszulkę, a te 10 czy 20 zł przekazać na schronisko.
Anka pisze:Wojtku, a gdybym zmieniła z Lady na t-shirta (czyli tą najtańszą) - chodziłoby o M-kę niebieską z czarnym - czy muszę na nowo wypełniać tabelkę? Bo te ceny są powalające.
Wojtek pisze:Zmiany należy przysyłać e-mailem, z wykorzystaniem znanych już tabelek i mają to być kompletne nowe zamówienia, a nie prośby "przesuń z zielonej do czerwonej".
Po otrzymaniu takiego nowego zamówienia, stare e-maile będę kasował.
Chodzi o to, żebym informacje o zamówieniu każdej osoby miał w jednym pliku, a nie rozrzucone w kilku plikach. Ograniczymy w ten sposób możliwości pomyłek.
Wojtek pisze:
Zgadzam się z Tobą.
Też nie kupiłbym sobie koszulki za 50 PLN.
Dlatego zamówiłem dla siebie najtańszą, a nie najdroższą.
Astana pisze:Qurcze, tanio to to nie jest... Zamówienie jednak podtrzymuję, tylko z tego co widzę dużo osób się wycofuje, czy w związku z tym cena może jeszcze wzrosnąć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości