A oto wczorajsze wieczorne fotostory - Teodor (pierwszy rzut "skórek", cały czarny, piękne zielone oczy, odważniak) i Tadeusz ("ostatni skórek, w DT od 1,5 tyg, czarny z mini białym krawacikiem, oczy bursztynowe, typ 'ciapciaka', kocie towarzystwo - brat i rezydenci obdrapały mu już nos

), Teofil (prążkowano-biały, inaczej zwany "żbikiem", pierwszy rzut "skórek", ) w TDT w Gdańsku, ze względu na groźbę eksmisji przez Tadeusza

, a raczej TŻ. Jak tylko dostanę zdjęcia z TDT powklejam, ale wiem że przejął już wszystkie negatywne zachowania rezydentów (kanapa=duży drapak

, DT uznaje to za absolutną normę

) Żbik jest wesoły, bezproblemowy, namiętne obrabia wszystkie myszki i piłeczki, i wieczorem przychodzi na głaski, czyli git !
Wczorajsi bohaterowie - bracia Teodor i Tadeusz, oraz jeden z rezydentów Bombik
Tadeusz , obok Bombik, na wszystkich zdjęciach, rozstrzał czasowy kilku godzin, cały czas będzie w 1 pozycji, do momentu, aż rządny zabawy Teodor, go nie wnerwi swoimi szczeniackimi zabawami

Bracia Tadeusz i Teodor, który obwąchuje Bombika, aspołeczna rezydentka dzielnie ignoruje towarzystwo

Teodor po mojej prawicy

Od lewej - Bombik w niezmienionej pozycji

, Tadeusz, moje nogi i Teodor, Czarne Pantery

Bombik - bez zmian

, obok Tadeo. EDIT. czarna plama w tle to Teodor, który maltretuje piłeczkę

Tadeo - pełen błogostan

W tym czasie jego brat, znudzony zabawami z myszką , sznureczkiem i piłeczką, dokonał akcję dywersyjną na Bombiku, który obrażony i lekko nieszczęśliwy oddalił się