DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 16, 2011 22:44 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Mattko, ale macie tempo... 8O

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro lis 16, 2011 23:10 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Szalony Kot pisze:A co u Mućki, bo mi jej zabrakło na pierwszej stronie? :mrgreen:

I jeszcze mam pytanie, który to ze Szczytniaków? To zdjęcie jeszcze ze schronu, w albumie a FB mam to foto opisane jako Funia, ale brak plamki na nosie sugeruje co innego :>
Obrazek

8O 8O 8O 8O 8O

sorry Kocie-to nie jest nasz kot!!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lis 16, 2011 23:12 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Bianka 4 pisze:
smarti pisze:Moment jego zmiany płci zapewne pamiętasz bo jako Funio objawił nam się na suto :mrgreen: zakrapianej imprezie :piwa: :piwa: :piwa:

Bosz,co to się u tej podłej Smarti na imprezach dzieje-koty płcie zmieniają jak rękawiczki :mrgreen: :ryk: ...

Oj pamiętam nasze zdziwienie na wiadomość o zmianie Funi na Funia :lol:
No okropna ta Smarti... takie trans.. u siebie trzymać... tak nie można... :mrgreen:

no teraz to już można!

Funio ma nawet szanse na "sejmową dietę" :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro lis 16, 2011 23:15 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

smarti pisze:
Szalony Kot pisze:A co u Mućki, bo mi jej zabrakło na pierwszej stronie? :mrgreen:

I jeszcze mam pytanie, który to ze Szczytniaków? To zdjęcie jeszcze ze schronu, w albumie a FB mam to foto opisane jako Funia, ale brak plamki na nosie sugeruje co innego :>
Obrazek

8O 8O 8O 8O 8O

No to dopiero dziko :mrgreen:
Sprawdź tu, nr 17: viewtopic.php?f=1&t=127558&start=0

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lis 16, 2011 23:33 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Szalony Kot pisze:
smarti pisze:

Obrazek

8O 8O 8O 8O 8O

No to dopiero dziko :mrgreen:
Sprawdź tu, nr 17: viewtopic.php?f=1&t=127558&start=0

no masz kocie rację że ten kicio jest wpisany jako Funio ale Funio wygląda tak:

Obrazek

wtedy jak pisałam tamten post to sama ich jeszcze dobrze nie odrózniałam i wpisałam tego kotka jako Funia,bo takie zdjęcia wstawiły dziewczyny z prośbą do mnie o podpisy imion pod zdjęciami, ale to jakiś kotek któremu zrobiono w schronie fotę a ,jak widzę teraz ,nigdy do nas niestety nie przyjechał :(...mam nadzieję że mu się powiodło...
czy ktoś w ogóle wie jak stoją adopcje w tym schronie?
mam nadzieję że "prężnym działaczkom" udało się znależć domki wielu kotkom..-bo bardzo pochopnie obraziły,oszkalowały a tym samym zniechęciły nasz dt-oby miały masę innych jakichkolwiek,nie marzę nawet aby tak samo dobrych, w zamian....
Ostatnio edytowano Śro lis 16, 2011 23:40 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Śro lis 16, 2011 23:40 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

No właśnie wiem, że to nie Funio :D
Ale nie wiem, jak wygląda Pinia i pomyślałam, że może...?
Ale jak nie, to nie :mrgreen:

Mamy wielki i wściekły album "w nowych domach" :mrgreen:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 800&type=1

Szalony Kot

Post » Śro lis 16, 2011 23:45 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Szalony Kot pisze:No właśnie wiem, że to nie Funio :D
Ale nie wiem, jak wygląda Pinia i pomyślałam, że może...?
Ale jak nie, to nie :mrgreen:

Mamy wielki i wściekły album "w nowych domach" :mrgreen:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 800&type=1

Szalony-dzięki Ci wielkie!!

możemy wszystkie, jako DT Smarti, być dumne z tylu wyadoptowanych kiciów-w zaledwie 14 miesięcy adopcji :D

uważam za cenne to że z większością domków mam kontakt-swoją drogą muszę przysiąść i zadzwonić lub napisać do wszystkich..

Kocie-błagam tylko zmień fotę Carli bo na tej nic nie widać.. :roll:

Tu do wyboru:Carla

Obrazek Obrazek Obrazek

no i Bella też znalazła DS :D

Bella

Obrazek Obrazek

Jako i Charlie z "szarańczy" szczytnieńskiej:

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

w wolnej chwili się skupię i podpowiem ilu kiciów brakuje :D

a teraz lecę nakarmić stadko :D :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :D
Ostatnio edytowano Śro lis 16, 2011 23:54 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Śro lis 16, 2011 23:53 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

[quote="smarti"]

uważam za cenne to że z większością domków mam kontakt-swoją drogą muszę przysiąść i zadzwonić lub napisać do wszystkich..

najlepiej przyjechać :D
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro lis 16, 2011 23:54 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

JolaJ pisze:
smarti pisze:

ooobiecałam i kiedyś wreszcie dotrzymam :ok: :D :1luvu:

smarti

Post » Czw lis 17, 2011 0:05 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Charlie i Bella to będą w albumie rezydentów, który jeszcze jest przed nami :P
I jest tam też druga fota Carli, ta w drzwiach :)

Szalony Kot

Post » Czw lis 17, 2011 0:11 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

smarti pisze:
JolaJ pisze:
smarti pisze:

wiem :D
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Czw lis 17, 2011 1:05 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

bardzo chciałabym wreszcie zobaczyć śliczną Buri-na razie jakimś cudem udało mi się tylko odwiedzić Erniunia .

...no i Mrusiaczka i Arniaczka przy okazji zakupu megadrapaka-który moje kociaki zamieniły w dwa drapaki :mrgreen: :ryk:

zmieniły się nie do poznania i wspaniałe jest widzieć jak kicie promienieją szczęściem w swoich domkach :piwa:

Szalony Kot pisze:Charlie i Bella to będą w albumie rezydentów, który jeszcze jest przed nami :P
I jest tam też druga fota Carli, ta w drzwiach :)

Kocie :D serdeczne dzięki za wielką pracę którą wykonujesz a ja bym w życiu nie zdażyła ogarnąc :oops:
.. bo z tym zdjęciem to chodzi mi o to że na focie Carli w tym albumie to trudno rozpoznać jakiegokolwiek kicia a co dopiero Carlę :oops:

smarti

Post » Czw lis 17, 2011 8:09 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

smarti pisze:
JolaJ pisze:
smarti pisze:

tia........... :x
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

[poprzednia][następna]