Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:A co u Mućki, bo mi jej zabrakło na pierwszej stronie?
I jeszcze mam pytanie, który to ze Szczytniaków? To zdjęcie jeszcze ze schronu, w albumie a FB mam to foto opisane jako Funia, ale brak plamki na nosie sugeruje co innego :>
Bianka 4 pisze:smarti pisze:Moment jego zmiany płci zapewne pamiętasz bo jako Funio objawił nam się na sutozakrapianej imprezie
![]()
![]()
![]()
Bosz,co to się u tej podłej Smarti na imprezach dzieje-koty płcie zmieniają jak rękawiczki![]()
...
Oj pamiętam nasze zdziwienie na wiadomość o zmianie Funi na Funia![]()
No okropna ta Smarti... takie trans.. u siebie trzymać... tak nie można...
smarti pisze:Szalony Kot pisze:A co u Mućki, bo mi jej zabrakło na pierwszej stronie?
I jeszcze mam pytanie, który to ze Szczytniaków? To zdjęcie jeszcze ze schronu, w albumie a FB mam to foto opisane jako Funia, ale brak plamki na nosie sugeruje co innego :>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sorry Kocie-to nie jest nasz kot!!!
Szalony Kot pisze:smarti pisze:Szalony Kot pisze:A co u Mućki, bo mi jej zabrakło na pierwszej stronie?
I jeszcze mam pytanie, który to ze Szczytniaków? To zdjęcie jeszcze ze schronu, w albumie a FB mam to foto opisane jako Funia, ale brak plamki na nosie sugeruje co innego :>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sorry Kocie-to nie jest nasz kot!!!
No to dopiero dziko![]()
Sprawdź tu, nr 17: viewtopic.php?f=1&t=127558&start=0
Szalony Kot pisze:No właśnie wiem, że to nie Funio
Ale nie wiem, jak wygląda Pinia i pomyślałam, że może...?
Ale jak nie, to nie![]()
Mamy wielki i wściekły album "w nowych domach"![]()
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 800&type=1
JolaJ pisze:smarti pisze:
uważam za cenne to że z większością domków mam kontakt-swoją drogą muszę przysiąść i zadzwonić lub napisać do wszystkich..
najlepiej przyjechać
smarti pisze:JolaJ pisze:smarti pisze:
uważam za cenne to że z większością domków mam kontakt-swoją drogą muszę przysiąść i zadzwonić lub napisać do wszystkich..
najlepiej przyjechać
ooobiecałam i kiedyś wreszcie dotrzymam![]()
![]()
Szalony Kot pisze:Charlie i Bella to będą w albumie rezydentów, który jeszcze jest przed nami
I jest tam też druga fota Carli, ta w drzwiach
smarti pisze:JolaJ pisze:smarti pisze:
najlepiej przyjechać
ooobiecałam i kiedyś wreszcie dotrzymam![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anthonyneept, darianna1, Google [Bot], PortaMrs, puszatek i 51 gości