Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 12, 2011 20:37 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

joanna3113 pisze:Dziękuję, nigdy nie miałam dzikiego kota i tak mi jej szkoda.

Asiu będzie dobrze ona nie jest dzika w lecznicy nie syczała ,wtulała sie w wetkę ,raczej boi sie mieszkania bo nigdy w nim nie była.Marzenia rzeczywiście ma z naszego schroniska dziką ,dorosłą kotkę więc wiele wie na temat oswajania. :oops: Ja zas rozmawiałam w sprawie malucha w schronisku ,jest maluszek nadal.Dowiedziałam się ,ze przy ulicy Polskiej w samym centrum wyrzucono dwa małe kociaki.Jeżeli nikt ich nie zabierze zginą pod kołami samochodów. :cry:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob lis 12, 2011 20:40 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Kasiu fotka burej kici przy kaloryferze to kicia która jest w DT w Olsztynie i dzisiaj była u weta.Kotki z nr 134 w nowym domu odeszły za TM niestety były kilka dni w schronisku i w nowym domu odeszły. :cry:

horacy 7

Post » Sob lis 12, 2011 20:44 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Kotka z działek (? - poprawcie mnie)
edit: również kotka z lasu, ale ona zostanie u Państwa, którzy ją znaleźli

Obrazek

Kotki z lasu

Rudy chłopak, czarny chłopak, czarna dziewczynka z białą końcówką ogonka

Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Sob lis 12, 2011 21:06 przez po_prostu_kaska, łącznie edytowano 2 razy
po_prostu_kaska

Post » Sob lis 12, 2011 20:53 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

horacy 7 pisze:

Asiu będzie dobrze ona nie jest dzika w lecznicy nie syczała ,wtulała sie w wetkę ,raczej boi sie mieszkania bo nigdy w nim nie była.Marzenia rzeczywiście ma z naszego schroniska dziką ,dorosłą kotkę więc wiele wie na temat oswajania. :oops: Ja zas rozmawiałam w sprawie malucha w schronisku ,jest maluszek nadal.Dowiedziałam się ,ze przy ulicy Polskiej w samym centrum wyrzucono dwa małe kociaki.Jeżeli nikt ich nie zabierze zginą pod kołami samochodów. :cry:

Cholera, nie mogę nawet myśleć, w jakim świecie my żyjemy i wśród jakich bydlaków. Znowu małe koty, za miesiąc tak, ale teraz nie dam rady. Myślę że chyba są inne osoby w Szczytnie oprócz nas które kochają koty i mogą pomóc.
joanna3113

Post » Sob lis 12, 2011 20:56 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

I jeszcze kotka z DT z Olsztyna

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Sob lis 12, 2011 20:59 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

po_prostu_kaska pisze:Kotka z działek (? - poprawcie mnie)

Obrazek

Kotki z lasu

Obrazek Obrazek Obrazek

Kasiu ta pierwssza fotka to tez kotka z lasu tylko zostanie u tych państwa na stałe ale fotkę zrobiłam. :mrgreen:

horacy 7

Post » Sob lis 12, 2011 21:01 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

I znów białe

Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Sob lis 12, 2011 21:03 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

horacy 7 pisze:
po_prostu_kaska pisze:Kotka z działek (? - poprawcie mnie)

Obrazek

Kotki z lasu

Obrazek Obrazek Obrazek

Kasiu ta pierwssza fotka to tez kotka z lasu tylko zostanie u tych państwa na stałe ale fotkę zrobiłam. :mrgreen:

Ok, dzięki :D
po_prostu_kaska

Post » Sob lis 12, 2011 21:16 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Horacy pamiętam dzisiaj mija 3 lata jak odszedłeś,a ja tęsknię.Śpij [*]

horacy 7

Post » Sob lis 12, 2011 21:39 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

joanna3113 pisze:
horacy 7 pisze:

Cholera, nie mogę nawet myśleć, w jakim świecie my żyjemy i wśród jakich bydlaków. Znowu małe koty, za miesiąc tak, ale teraz nie dam rady. Myślę że chyba są inne osoby w Szczytnie oprócz nas które kochają koty i mogą pomóc.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Nie lis 13, 2011 11:39 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Do kogo mogę przesłać zdjęcia rzeczy na bazarek, proszę o adres email na PW
joanna3113

Post » Nie lis 13, 2011 12:13 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

horacy 7 pisze:Horacy pamiętam dzisiaj mija 3 lata jak odszedłeś,a ja tęsknię.Śpij [*]

[*]
Przytulam mocno,mocno...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lis 13, 2011 13:07 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Wiesz, Basiu, minęły trzy lata, minie trzydzieści, a Ty będziesz tęsknić. Tak już jest z miłością.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lis 13, 2011 15:19 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

MalgWroclaw pisze:Wiesz, Basiu, minęły trzy lata, minie trzydzieści, a Ty będziesz tęsknić. Tak już jest z miłością.

Prawda zawsze będę tęsknić :( Byłam w schronisku bo były dziewczyny z Olsztyna i zabierały pieska któremu umarł pan i od roku był sam na łańcuchu przy budzie.Zrobiłam kilka brzydkich fotek bo wszystko wchodzi na ręce i chce głasków lub pilnuje misek.Niestety był zwrot z adopcji koteczki biało-czarnej czy poradzi sobie teraz?.Maluszek jeszcze się trzyma lecz strasznie marznie trząsł się cały z zimna ,niestety skazany na zimną drewnianą budkę a ma 6-8 tygodni.Czy ktoś da mu szansę? :| I z dobrych wiadomości przed chwilą telefonowała wetka z Olsztyna ,że ma dom dla rudego kocurka w Ełku.Kot trafi do doktora Miłosza który leczył wraz z nią kociaki i Riko.Tylko jutro muszę go dostarczyć do Olsztyna i nie mam pojęcia jak to zrobić.

horacy 7

Post » Nie lis 13, 2011 15:44 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

cholera:/ szkoda, tej pingwinki.... oby sie popadla w deprsje, choc to dla niej duzy szok:(

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

[poprzednia][następna]