Lolcia81

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lolcia81 pisze:Atecortin do oczka i powinno być ok
ninakiler pisze:Lolcia81 pisze:Atecortin do oczka i powinno być ok
No to dobrze ze to nic powaznego...a wiadomo od czego to było? Jakieś zabrudzenie czy otarcie?
Lolcia81 pisze:ninakiler pisze:Lolcia81 pisze:Atecortin do oczka i powinno być ok
No to dobrze ze to nic powaznego...a wiadomo od czego to było? Jakieś zabrudzenie czy otarcie?
Wetka powiedziała, że ma zaczerwnienione spojowki, jakby zapalenie spojówek, ale nie widać konkretnie zeby miala gdzies jakiś kłaczek czy otarcie.. w kazydm razie po 3 zakropieniach juz jest lepiej
Lolcia81 pisze:[quote="ninakiler] I jak tam??? Nadal poprawa??? Mam nadzieje ze tak[/quote]
Oczko już wcale nie łzawi, tylko ta zaczerwieniona trzecia powieka jeszcze jest troche widoczna.
Ale na pewno jest poprawa
Prze to oczko wetka wolała jej nie szczepić w sobote i jak teraz w piątek pójdę z Coco na sterylke to Hanie zaszczepię i sie umówie na jej ciachnięcie[/quote]
Lolcia81 pisze:[quote="ninakiler] I jak tam??? Nadal poprawa??? Mam nadzieje ze tak[/quote]
Oczko już wcale nie łzawi, tylko ta zaczerwieniona trzecia powieka jeszcze jest troche widoczna.
Ale na pewno jest poprawa
Prze to oczko wetka wolała jej nie szczepić w sobote i jak teraz w piątek pójdę z Coco na sterylke to Hanie zaszczepię i sie umówie na jej ciachnięcie[/quote]
Lolcia81 pisze:Hania w najlepszym porzadkuOczko juz OK wiec byla dzisiaj szczepiona a za tydzien sterylka.
Za to Coco miała być dzisiaj ciachana ale dostała jakiejś mega biegunki, ja nie wiem po czym. Poza tym jest ok, troche pojadla, popiła, goraczki nie ma, ale biegunka po prostu MEGA.
Dostała jakies kapsułki na 7 dni ale jakby przestala pic, bylo gorzej albo nie bylo poprawy po 3ciej to mamy sie zglosic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: DTuMacieja, kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 21 gości