Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 11, 2011 17:50 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

ninakiler pisze:jak tam jak tam....? wiadomo cos? juz prawie koniec weekendu a my nie mozemy doczekac relacji z wizyty..:D

to nie ten weekend... w ten musiałam jechać do domu;)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Nie gru 11, 2011 20:42 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Marta_od_Kropeczki pisze:
ninakiler pisze:jak tam jak tam....? wiadomo cos? juz prawie koniec weekendu a my nie mozemy doczekac relacji z wizyty..:D

aaa to nie ten weekend :( :(
Toz to gapa ze mnie... a z drugiej strony juz tak sie nie moglam doczekac Waszej wizyty... ze pewnie nie zwrocilam uwagi który weekend :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Pon gru 12, 2011 2:52 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

ninakiler pisze:

aaa to nie ten weekend :( :(
Toz to gapa ze mnie... a z drugiej strony juz tak sie nie moglam doczekac Waszej wizyty... ze pewnie nie zwrocilam uwagi który weekend :oops: :oops: :oops:

Nie tylko Ty, ja też byłam przekonana, że to właśnie TEN ;)
ale nas przetrzymują ;-))))))

iwoniad

Od: Pon mar 21, 2011 16:15

Post » Pon gru 12, 2011 7:37 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

iwoniad pisze:...ale nas przetrzymują ;-))))))

To się nazywa stopniowanie napięcia - jak w dobrym horrorze :mrgreen:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pon gru 12, 2011 10:38 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

kassja pisze:

ale w horrorze z dobrym zakonczeniem zaznaczam! :ryk:

ninakiler

Post » Pon gru 12, 2011 14:00 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

ninakiler pisze:
kassja pisze:

Obowiązkowo dobrym!! :ok:

Marta_od_Kropeczki

Post » Pon gru 12, 2011 20:58 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

ninakiler pisze:
kassja pisze:

Obowiązkowo dobrym!! :ok:

Jakże by inaczej :ryk: :ryk: :ryk:

ninakiler

Post » Pon gru 12, 2011 22:16 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

i ja tez myślałam, że to już... :roll:
Obrazek Obrazek

agni3szka1

Od: Nie wrz 26, 2010 15:16

Post » Pon gru 12, 2011 22:18 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Jutro mam na późniejszą godzinę, planuję zadzwonić do Pani Bożenki i umówić się na konkretną godzinę. Ale chciałabym się Was poradzić. Wydaje mi się, że chyba lepiej byłoby pierwszy raz spotkać się z Bursztysiem na jego terytorium, żeby czuł się bezpieczny. Co o tym myślicie?

Marta_od_Kropeczki

Post » Pon gru 12, 2011 23:23 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Marta_od_Kropeczki pisze:Jutro mam na późniejszą godzinę, planuję zadzwonić do Pani Bożenki i umówić się na konkretną godzinę. Ale chciałabym się Was poradzić. Wydaje mi się, że chyba lepiej byłoby pierwszy raz spotkać się z Bursztysiem na jego terytorium, żeby czuł się bezpieczny. Co o tym myślicie?

Moim zdaniem to dobry pomysł :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon gru 12, 2011 23:56 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Ja jednak uwazam, ze Bursztys powinien przyjsc do Ciebie, bo w koncu u Ciebie bedzie docelowo mieszkal... bedzie dobrze, niezmiennie trzymam kciuki :) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Wto gru 13, 2011 0:31 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

LaRosaNegra87 pisze:Ja jednak uwazam, ze Bursztys powinien przyjsc do Ciebie, bo w koncu u Ciebie bedzie docelowo mieszkal... bedzie dobrze, niezmiennie trzymam kciuki :) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tylko nie w tym mieszkaniu

Marta_od_Kropeczki

Post » Wto gru 13, 2011 15:23 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

vailet pisze:
Marta_od_Kropeczki pisze:Jutro mam na późniejszą godzinę, planuję zadzwonić do Pani Bożenki i umówić się na konkretną godzinę. Ale chciałabym się Was poradzić. Wydaje mi się, że chyba lepiej byłoby pierwszy raz spotkać się z Bursztysiem na jego terytorium, żeby czuł się bezpieczny. Co o tym myślicie?

mnie sie wydaje ze lepiej najpierw spotkac sie na terytorium do którego przyzwyczajony jest Bursztynek... Nie chciałabym dodatkowo stresowac kotka nowymi zapachami i otoczeniem, bo to i tak stres jak pojawia sie nowa osoba... a dolozyc do tego nowe mieszkanie... zupelnie inne zapachy... nie wydaje mi sie ze to za duzo. Nie znam sie az tak bardzo ale tak po prostu na moj rozumek wydaje mi sie lepiej...:)

ninakiler

Post » Wto gru 13, 2011 19:30 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

ninakiler pisze:
vailet pisze:

mnie sie wydaje ze lepiej najpierw spotkac sie na terytorium do którego przyzwyczajony jest Bursztynek... Nie chciałabym dodatkowo stresowac kotka nowymi zapachami i otoczeniem, bo to i tak stres jak pojawia sie nowa osoba... a dolozyc do tego nowe mieszkanie... zupelnie inne zapachy... nie wydaje mi sie ze to za duzo. Nie znam sie az tak bardzo ale tak po prostu na moj rozumek wydaje mi sie lepiej...:)

Oj to chyba ROZUMEK mamy taki sam, bo dokładnie tak pomyślałam czytając rano posty :mrgreen:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Wto gru 13, 2011 22:25 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

To ja też mam taki ROZUMEK :ryk: .
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

[poprzednia][następna]