Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andzelika1952 pisze:Sprawa o Malwinkę odbędzie się 26 października o godz. 14 w Sądzie w Głubczycach. Dzisiaj jest promyk nadziei ale co będzie na rozprawie?
CatAngel pisze:andzelika1952 pisze:Sprawa o Malwinkę odbędzie się 26 października o godz. 14 w Sądzie w Głubczycach. Dzisiaj jest promyk nadziei ale co będzie na rozprawie?
A o co chodzijak mogę wiedzieć w przybliżeniu. Chyba coś mi na wątku umknęło
andzelika1952 pisze:Przepraszam,że tak rzadko wchodzę ale jest coraz gorzej z sytuacją naszych kotów. Nie jestem w stanie być w tylu miejscach gdzie są umieszczone i czuwać nad wszystkim. Nie mam gdzie umieszczać kolejnych bied a przybywa ich w zastraszającym tempie. Jeszcze tylu kotów na raz nie miała a do tego 3 psy. Mam także kilka kotek do sterylizacji z działek i ten sam problem , gdzie je przetrzymać i na zimę wyrzucić na ulicę?![]()
Wacuś przychodzi na jedzenie do mnie / paszteciki wcina równo/ ,śpi nieraz w piwnicy . Widzę,że ma gile w nosie pomimo że dostał po zabiegu Convenię i steryd Depo medrone. Boi się kolejnej łapanki do weta i unika wszystkich sprzętów jak ognia.
andzelika1952 pisze:Zgadza się , nie mogę się nigdzie ruszyć przy tej ilości zwierząt. Codziennie dochodzi nowe kociątko. Jest coraz gorzej, bo koty rozmieszczone są w różnych miejscach a adopcji jest coraz mniej.W dodatku koty przynoszone są w coraz gorszym stanie , biegunki , kocie katary , poranione.
Użytkownicy przeglądający ten dział: mictrz, osspdg, Silverblue i 57 gości